Leoaicele DC *(44)*
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
pentru toata lumea, azi la noi e dubla sarbatoare pentru ca azi serbam si 8 ani de la nunta si ziua Mariucai noastre
va multumim pentru urari
Maria (Elena) de Yoanna,
Maria (Isabella) de Zuzilici,
Mari_paun/b]
sa fiti sanatoase
Katty , am crezut ca ati terminat deja, deci spor la munca sa fie totul gata pana vine baiatul acasa, si sa gasiti pat normal!
Ioana ,. foarte frumoase pozele, mai ales mica blondina tare bine ii sta in rochita mov iar pozele de la sora ta imi plac tare mult, superba zona aceea de deal/munte cu multa verdeata as vrea si eu o casa acolo dar astea sunt vise normal
Leditia , ma gandeam ca David nu adoarme seara ca poate e prea obosit din timpul zilei, poate nu doarme suficient sau nu se odihneste.
Daria , deci mai nou esti arbitru dar inteleg ca ii tii partea lui Giulik cum se mai simte?
[b]Gabi , ce analize ai facut pt gradi de ai dat atatia banuti ? mi se pare foarte mult! noi am dus doar o adeverinta de la medicul pediatru.
de la noi nimic nou, sunt foarte obosita si ma gandesc ca greul abia incepe! sper sa fie ok la gradinita
va , noapte buna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Hello
La Multi Ani Pt toate Mariile si mari si mici
scuze de intarzieri
La Multi Ani Pt toate ANELE , sanatate si numai impliniri
Ioana superba Mitzuca, Da in dua saptamani iau rezultatul, si nu e ultia fila din dosar, or sa ceara Account statementul de la banca
Catutza, ai mai ca bia a fost cuminica la gradi anul trecut
Daria, si eu as fi la fel de impartiala , btw, cum e cu epilatoru si parul sub pele ?
Noi, suntem ok, asteptam sa incepem scoala, care dupa Ramadhan, vor avea ate 4 zile libere, deci incepe cu holiday
Ieri am dat"de beut" azi tre sa dau iarasi, eu nu ma mai joc, dar ma bucur nespus ca am cu cine.... offf
Pup iu All!
katty spune:
La multi ani, Annie!!!
Sa ai parte de sanatate, fericire si impliniri, si cat mai multe schimbari in bine!!!
La multi ani Zuzilici si pentru ieri (Maria), scuze, si pentru azi (Ana)! Sa fii sanatoasa, fericita, sa castigi la loto premiul cel mai mare!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
szivarvany spune:
Anelor
Sunt prin zona, beau ciocolata calda , cine vrea ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
aeperju spune:
La multi ani sarabatoritilor!
M-au serbat si pe mine ieri baietii cu o iesire la plimbare si cu o ciocolata . A fost ok, doar frigul asta ma enerveaza.
Andrei e bine dar nu vrea nicicum la gradi. Sa vedem ce va fi.
-----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
adi69 spune:
Salutaree!
La multi ani Mitzuc mic si blondut!
sa cresti mare ,sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
La multi ani Mariilor si Anelor!
Eu am mai intrat pe aici insa doar am citit,n-am avut timp de scris..
Am doua saptamani de cand merg la casa de dimi(ma trezesc la 6.30) si ma intorc seara tarziu.
Iar sambata si duminica..,piata,curat,mancare..:)
Ma ustura degetele,am facut si bataturi prin unele locuri,sant toate degetele taiate ,zgariate iar unghii..nu mai am
Azi am liber de la casa,insa la 4 tre sa fim la repetitie la muzica,vineri avem festival la Barlad.
Acum doua sambete am avut de facut un tort ptr un baietel care implinea 5 ani,plus doua feluri de praji de casa si doua de fursecuri.
Sambata asta iar un tort ptr o fetita de 9 ani,musai cu Hannah Montana..
Pe astea le-am facut mai mult noaptea ..le puteti vedea aici ,insa nu am putut refuza..mi-e asa de drag sa vad copilutii atat de bucurosi cand primesc tortuletul.
Pupacesc feline si trimit urari de "bun inceput" puiutilor in prima zi de scoala sau gradinita.
Sant foarte obosita,ma dor manutele,abia am terminat etajul la casa,insa mai sant de pus tocurile la usi si mi-e teama ca ,dupa ce vor monta muncitorii tocurile nu se va mai cunoaste ca a smotruit cineva pe acolo..
Cel mai greu e cu tamplaria la geamuri,imi ia ore intregi sa o curat.
A fost lipita banda adeziva de hartie pe ea,sa fie protejata de var cica.Acu nu se mai dezlipeste,sau se ia hartia si ramane lipiciul,sau,unde lipseste e plin de var/vopsea si alte chestii.
Si am la geamuri..oare ce mi-au trebuit atatea?
mari_paun spune:
catutza eu lucrez la somaj, poti sa-mi adresezi intrebarea
am o durere de mijloc de ieri si nu ma lasa ...mi-am pus un bandaj cu solutie si ma mai calmeaza...dar nu e bine, pt ca nu pot sa ma aplec
azi abia am stat pe scaun la birou, si am avut multi oamnei care erau ....grabiti.
va multumesc pt urari, si pot sa va spun ca mi-a sunat tel toata ziua de ieri... prietenul meu a vrut sa ma surprinda insa nu i-a iesit nici acum pt ca nu mananc decat regin ca ma doare si stomacul iar ce a pregatit el... friptura, cartofo prajiti, salata de varza, vin alb...am ramas cu florile, cosmeticele si cu o plimbare la Jolidon sa-mi aleg ceva dragut..
maine vine si coordonatoarea Emei...am si teren si ma enervez ca am salariu si il keltuiesc in 2 zile pe datoriile curente...adika tot la stat
of, hai ca nu va mai stresez cu problemele mele...as vrea sa va scriu ceva mai ...vesel, dar , o fi de la vreme ...de la dureri, ca nu-s eu...nu ma recunosc
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
catutza spune:
La multi ani Anelor
Annie , deci incepeti scoala cu o mini vacanta cum petreci zilele astea? un parfum nou ceva?
Adriana , mamaaa ce bine arata! tu nu mai trebuie sa stai pe ganduri, trebuie sa deschizi cofetarie/patiserie urgent !
Spor la munca la casuta, sa va mutati cat mai repede
Maria , vroiam sa te intreb pentru doamna care a fost disponibilizata la noi, ea are doar 6 luni lucrate pentru ca pana sa vina la noi nu a lucrat o perioada. Beneficiaza de somaj?
Nu stiu cum sa te incurajez dar suntem alaturi de tine/voi macar cu gandul , Ema ce face?
Gabi , ce faceti voi, cum mai sunteti? copilasii frumosi
Katty , gata curatenia? dar voi de ce mai faceti schimbari in casa daca va mutati? (stiu ca ai scris ca vreti sa va mutati curand)
de la noi nimic nou, munca multa, bani putini dar bine ca suntem sanatosi.
va pe toate
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mari_paun spune:
catutza, pt a benefia de somaj trebuie sa aibe lucrate luni in ultimele de luni, deci daca a lucrat luni in ultima perioada tre sa mai aibe din urma lucrat inca 6 luni, important este ca stagiul de cotizare sa ii iasa mini 12 luni.
sper ca m-am facut inteleasa.
multumesc pt ca esti alaturi de noi
Ema isi da drumul la radio, schimba programele canta si danseaza, cand prinde o revista sau o carticica incepe sa ..."citeasca" pe limba ei complicata, iar cand nu ma prinde la calculator butoneaza de mama focului...
Ema e ok, va incepe gradinita si pot sa spun ca nimik nu i-am cumparat dar ne vom descurca cu ce avem, progreseaza Ema si asta ma bucura pt ca merita tot efortul.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Annie80 spune:
Neata!
Multam mult de urari
catuta, nu petrecem, stam pe acasa smotruim, apoi mai iesim la piscina sa fierbem, o apa super calda, zici cai supa
Parfum nou nu, am in planuri un Chanel si un Givency, dar nui nici o graba, nici daca vreodata nu o sa le am nu am sa ma plang
in rest nimic de la noi, ah daca am spus Clau avea probleme cu o ureche, si ca sal facem s merga la dr, dai si explicai ca o sai faca, si tasu sare ca are un crab in ureche, si dai NOOOOO, ii este frica de crabi, apoi ca are pestisor in ureche, si dai cu , si ce face acolo? ce mananca, ce una, ce alta, desi iam spus de mii de ori ca nu are cum,
Face ieri, Nu merg pe plaja!, eu, de ce mami? pt ca sami sara un pestisor in urechea cealalta, sper sa uite repede de pestisori
Va pup u!