Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)
Raspunsuri - Pagina 2
septoct2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daciana.ilie
.. sunt contrariata, chiar nu mai e nimeni, tacanit ca mine, care sa nu vrea sa calce hainutzele pt bebe? |
aidaciolac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui septoct2009
|
... si ma mai bag si la cotizat pt cd ca si eu vreau sa invat
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Alex, cum mai esti? Te-ai mai linistit? Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+ |
Sincer, nici nu stiu ce sa zic. Incerc sa imi autoinduc ca totul e numai in mintea mea si ca ma stresez de pomana - la pranz dupa ce am mancat am simtit miscarile si mai devreme putin, nu mai au intensitatea de alaltaieri spre ex, si asta ma intriga, dar ma gandesc ca o fi obosita sau mai stiu eu ce....
Momentan nu iau nici o masura, dar aia cu impinsul burtii la mine nu functioneaza si nu stiu de ce.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
camy stii cine imi vine in vizita ? kay si Soso ... Laci a plecat deja dupa ele la aeroport
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ioanact spune:
Buna ziua, tuturor!
In primul rand vreau sa FELICIT proaspetele mamici , sa aibe bb sanatosi, cuminti si mancaciosi, iar mamicilor refacere rapida si mult, mult laptic pt , iar celorlalte, sarcini usoare si cu o nastere si mai usoara.
Am intrat sa va anunt ca sunt si eu din nou insarcinata.
P.S. Sper ca ne mai tineti minte.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
katteryna spune:
Ioanact eu te tin minte!!!!!
FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe care sa se nasca sanatos la termen!!!
Mai treci pe la noi!
38s+ 4z cu floricica RAISA MARIA
alex25 spune:
Ce vesti frumoase, felicitari!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mkunigunda spune:
Buna fetele!
Am revenit!
Pentru cele care s-au intrebat ce-i cu mine de am disparut asa brusc, va anunt ca a trebuit sa plec in graba la mama mea in Brasov ca s-a ivit o oportunitate de plecat cu masina pe mocca, asa ca n-am apucat sa va anunt si imi cer scuze daca v-am ingrijorat
Acolo nu am internet, asa ca va asigur ca mi-ati lipsit teribil si abia asteptam sa ajung inapoi ca sa vad cine a mai nascut.
Cu aceasta ocazie felicitari proaspetelor mamici, recuperare cat mai rapida si BUN VENIT PE LUME BEBEILOR nascuti in ultima saptamana!
Va pupic si ma duc sa vad ce s-a mai discutat
_
33+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Roxxy80 spune:
Ioana, felicitari!!!!!!!!!!!! ce veste minunata!!! Sa ai o sarcina usoara, sa nasti la termen si sa ai un bebe sanatos tun!!!
Cum sa nu te tinem minte? Mie mi-ai fost si imi esti f f draga!
citat din mesajul lui Ioanact Buna ziua, tuturor! In primul rand vreau sa FELICIT proaspetele mamici , sa aibe bb sanatosi, cuminti si mancaciosi, iar mamicilor refacere rapida si mult, mult laptic pt , iar celorlalte, sarcini usoare si cu o nastere si mai usoara. Am intrat sa va anunt ca sunt si eu din nou insarcinata. P.S. Sper ca ne mai tineti minte. ALBUM POZE RECENTE 8 si 4 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
vias spune:
citat din mesajul lui aidaciolac camy stii cine imi vine in vizita ? kay si Soso ... Laci a plecat deja dupa ele la aeroport Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
stiam cine vine...dar v-am pus gand rau la toti..pana la iarna termin casa..si am zis ca va invit pe toti 6 la mine...sa petrecem.....pana nu mai putem...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE