Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Va rog frumos care poate sa imi explice si mie cum faci ca sa ai pozele in fiecare fereastra unde scrii mesajul, dar fara sa adaug eu de fiecare data linkul....care aveti timp, multumesc mult.

AAAAAAAA...si inca un lucru: cum se obtin citatele, cred ca e mai usor sa dai raspuns direct la persoana respectiva, decat sa ma intorc de fiecare data la mesaj ca sa imi amintesc cine a scris etc...sper ca m-ati inteles ce am vrut sa spun....grazie ancora!

Puteti sa imi explicati cu calm, cand este timp, eu am rabdare....

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

niky ,in farmacie lucrez eu,sunt farmacista.
Dar in Ro,de 6 luni m-am intors in tara,din Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-ma bucur ca nu s-a intamplat nimic la nimeni...pe cand te relaxai si tu...asa e,copii au ingerasii lor,care ii feresc de rele,ca altfel...

kemsy-cred ca esti linistita si multumita ca avetzi nasa la baietel,mai ales ca iti doreai mult sa-l boteze verisoara ta.I-a placut aici?

daraban-servici'usor!

nicky-asa e cat sunt mici,vor doar la mama in brate...
Vezi ca pe bara de sus apare ,,contul meu".Intri acolo,dai profil personal,si la opriuni profil +.Acolo iti apare semnatura,la care pui : [url = "link-ul de la poze" ] daca vrei o denumire [ /url].Vezi ca am lasat spatziu intre ele,dar tu scrie-le normal,fara spatziu,ca altfel nu vine bine.Apoi dai trimite datele,si iti apare la fiecare mesaj.
Ca sa raspunzi la citat,vezi ca in partea dreapta sus,a fiecarui citat este reply.Dai clic,si iti da sa raspunzi.Sper ca m-ai inteles.

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va o zi frumoasa...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daraban

niky ,in farmacie lucrez eu,sunt farmacista.
Dar in Ro,de 6 luni m-am intors in tara,din Italia.

dana si delia gabriela (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

OOOOOO, ce frumos...as vrea si eu, cred ca iti place la nebunie....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

stefania-ma bucur ca nu s-a intamplat nimic la nimeni...pe cand te relaxai si tu...asa e,copii au ingerasii lor,care ii feresc de rele,ca altfel...

kemsy-cred ca esti linistita si multumita ca avetzi nasa la baietel,mai ales ca iti doreai mult sa-l boteze verisoara ta.I-a placut aici?

daraban-servici'usor!

nicky-asa e cat sunt mici,vor doar la mama in brate...
Vezi ca pe bara de sus apare ,,contul meu".Intri acolo,dai profil personal,si la opriuni profil +.Acolo iti apare semnatura,la care pui : [url = "link-ul de la poze" ] daca vrei o denumire [ /url].Vezi ca am lasat spatziu intre ele,dar tu scrie-le normal,fara spatziu,ca altfel nu vine bine.Apoi dai trimite datele,si iti apare la fiecare mesaj.
Ca sa raspunzi la citat,vezi ca in partea dreapta sus,a fiecarui citat este reply.Dai clic,si iti da sa raspunzi.Sper ca m-ai inteles.

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Ce zici, am reusit? Multumesc foarte foarte mult, nu am inteles prea bine cum e daca vrei sa dai o denumire la poze ca sa nu fie tot carnatzul asta lung ci doar " poze nicholas " sau altceva cum vad pe la voi. Multumesc inca o data. Esti o dulcica.

http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ciao ragaze

Daraban ma bucur ca ti-ai reluat activitatea.Cum e in romania??

Slimatei nasoala patanie.Asa se intampla mereu cand zici ca apuci si tu sa te relaxezi putin...apar altele si altele si niciodata nu se termina.O sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Gata miam luat ochelarii

Nicky cu ce ai intrebat despre baietei,si eu la inceput ma chinuiam,dar dupa aceea am cautat si am citit multe despre aceasta chestie si am ajuns la concluzia ca cel mai bine lasi asa,doar na trebuie sa ai grija cand ii faci baita sal speli bine.

Eu am probleme cu Fabian,de ieri dupa masa imi face temperatura,nu prea mananca,desi mam uitat cat am putut in gatul lui si nam vazut sa aiba rosu in gat,iar in seara asta mia facut foarte moale,astept sa vad pana dimineatza cum se prezinta,sper sa fie bine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
daaa imi place fff mult meseria mea,e frumoasa,curata si bine platita...tot ce mi-am dorit.
E greu cateodata cu oamenii care vin in farma,dar incerc sa nu le pun toate la suflet.
De aceea m-am si intors din Ita,sa reiau munca.
Azi sunt la farmacie toata ziua,mai discutam si mai incolo.

Mergi la inceput