Mamici si Gravidute Italia (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Irina20 spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
monica2008 spune:
buna fetele,cam rar mai dau pe aici dar am motive intemeiate...umblu ca o nebuna de 2 sap sa fac certificatul lui DENIS si nu mai reusesc o data si pe 8 trebuie sa fim acasa la vaccin
.sper luni sa il scot si sa ma duc sa fac pasportul ca daca nu cred ca inebunesc
bebe e sper de cuminte adoarme singur pe pat fara sa il legan sau sa_l iau in brate.de colici am cam scapat si bebe e voios si nu plange aproape de loc(plange de scoala vecinii daca ii este foame
).rade,gangureste sunt indragostita de minunea mea
am pus pozici noi daca vreti sa ne vedeti,sunt in stanga sus,ca nu mai stiu sa le pun in prim plan![]()
va pupic pe toate si pe bebei vostrii
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
slimatei spune:
neata multumim frumos de cafea irina chiar acum o savurez...![]()
noi ce ne mai cafelim pe aici...
ieri fetele au luat vacanza![]()
dana te cred ca te simti implinita...si eu as vrea..si cine n'ar vrea un serviciu de unde sa mergi cu drag si sa vii cu drag acasa..e drept ca uneori ma intalnesti si persoane dificile..dar treci peste asta![]()
cred ca aveai dreptate in ceea ce priveste o singura limba vb cu bb..de cand vb mai mult in romaneste cu stefy si mai ales sta si se uita la televizor pe romani..a inceput sa rupa din ce in ce mai multe cuvinte..ori era timpul..nu'mio dau seama...
azi stam si ne plictisim in casa..tati e la munca...oare cat mai poate 
va 

o zi buna tuturor...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
monica scz ...eu am cam pierdut firul..
esti in ro? si tb sa venit in it la vaccin?
stai linistita in ceea ce priveste data vaccinului daca e singura preocupare..ma gandesc poate ai bilete la avion asta e o prob..dar cu vaccinul nu se intampla nimic si daca il faci si cu o luna mai tarziu..poate nici chiar asa, dar daca intarziati o sapt..nu se intampla nimic...
un
-ic lui denis mic... si mamica frumusica..numai bine!
Nicky09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Irina20![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irina,mamy de Fabian www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI |
cin cin cu o
decafeinata....O zi buna si pupici lui Fabian!Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica2008 buna fetele,cam rar mai dau pe aici dar am motive intemeiate...umblu ca o nebuna de 2 sap sa fac certificatul lui DENIS si nu mai reusesc o data si pe 8 trebuie sa fim acasa la vaccin .sper luni sa il scot si sa ma duc sa fac pasportul ca daca nu cred ca inebunescbebe e sper de cuminte adoarme singur pe pat fara sa il legan sau sa_l iau in brate.de colici am cam scapat si bebe e voios si nu plange aproape de loc(plange de scoala vecinii daca ii este foame am pus pozici noi daca vreti sa ne vedeti,sunt in stanga sus,ca nu mai stiu sa le pun in prim plan va pupic pe toate si pe bebei vostrii monica mamica fericita de denis stefan http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/ |
Da ce scump e Denis mic si ce bine va prinde galbenul pe amandoi, ptiu ptiu....O zi buna si pupici !!!!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
Nicky09 spune:
Stefania-buna ziua, nici o alta noapte furtunoasa?Noi in schimb am facut-o alba, pt ca Nicholas s-a trezit din ora in ora, nu stiu din ce motiv...spre dimineatza l-am luat in brate si l-am plimbat.. a adormit pe umarul meu.si s-a trezit la 8. Acum e totul bine... mergem la biserica sa ne impartasim...si pe urma la cumatri la pranz..
Sa aveti o duminica placuta si linistita...ca aici la Torino pare ca se raceste de tot sunt 18 grade si se pune pe ploaie!
tuturor mamicilor, burticilor si bebeilor scumpi....
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
daraban spune:
si ca ca se duca naibii ziua mea linistita,s-au apucat vecinii de deasupra farmaciei sa gaureasca,si fac o galagie ce ma dispera.
Nici nu ma pot intelege cu clientii.
offf nici duminica nu se pot abtine de la treburi
daraban spune:
mai fetelor![]()
se vede ca e duminica azi,ca nu mai sunteti niciuna pe aici sa-mi tineti companie 
eu va mai astept pana la ora 8 apoi am plecat acasa
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, in primul rand imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi, pentru prima data luna asta nu am luat temperatura si nici nu am urmarit sa vad daca ovulez, ca am avut niste sangerati suspecte si sunt programata la laparo pentru septembrie, numai ca am facut un test si a iesit slab pozitiv, se vede linia dar e mai subtire! Am mai facut unul ziua urmatoare si la fel! Problema e ca tot am continuat sa fac si acum unele au a doua liniuta mai subtire altele nu o au, asa ca sunt foarte confuza, chiar si de la aceeasi marca! Am o proportie de jumate pozitiv jumate negativ, nici un simptom,doar niste scurgeri portocalii- roz, si nu cred ca am ovulat daca am ovulat cam pe 16-20 august, pentru ca pe 5 august nu aveam un folicul dominant, cand am fost la medic pentru sangerari!
Va multumesc pentru ajutor, nu iau pastile de nici un fel!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Fabian