King of Pop Michael Jackson (6)
Raspunsuri - Pagina 9
cory_box spune:
melodia "say, say, say" e foarte tonica, eu m-am si pus sa cint putin prin camera cu vocea mea de conserva.ca de obicei, nu pot sa tin nici ritmul.am inteles ca Paul si Michael au mai colaborat si la "the girl is mine".tocmai ce ma intrebam de unde mi-e cunoscuta blonda din video, cind am citit ce a scris mihutza, ca e linda mccartney (saraca a murit de cancer de sin).
anka77 : ahaaaa, vad ca ai aparut intr-un final dramatic, cum se zice.de cind cu semnatura, trebuie sa te monitorizam atent, ca cine stie ce ne mai coci...esti foarte dangerous.
rhoneea :aSalaam Alaykum, ce mai faci draga.
anculina : foarte faina ideea cu cartea (te mai poti inspira si de aici de pe forum, ca sint destule idei); ca sa-ti spun sincer ca si eu m-am gindit la asta (nu ca as avea talent sau date, evident), dar am renuntat in secunda doi cind am deschis prima pagina din cartea lui taraborelli, citez : "l-am intilnit prima data pe Michael Jackson cind eram amindoi copii, pe 2 mai 1970..." desigur, as putea exprima trairile mele in raport cu fenomenul Michael Jackson.de pilda, m-am gindit ca ar fi posibil dupa un periplu la neverland (este pentru prima si singura oara de cind regret america), dupa citeva carti citite, dupa...foarte multe.desigur, rezultatul insa face toti banii, asa ca eu iti doresc succes si sper sa cit mai curind cartea.eu una m-am gindit sa nu incep chiar asa in forta, mai usurel cu un blog, unde adaug si impresiile mele despre Michael.
iar in legatura cu faptul ca il comentam pe Michael, ai dreptate si n-ai, pentru ca daca dai search-uri prin alte fanclub-uri, o sa vezi acolo discutii similare.doar ca structurate altfel : pe caprarii (ca pe mine ma distreaza cuvintul asta si de aia a trebuit sa-l bag la inaintare).adica : discutii generale, breaking news, greatest memories , etc.daca citesti atent toate postarile mele, o sa gasesti ca eu am facut propunerea asta de vreo 2 ori, dar fetele au zis ca le convine mai mult formula initiala, si asa a ramas.
purple_blue : eternalmoonwalk e contagios, zau; am incercat si eu sa munuachez pe aici prin camere, si mi-am dat seama ca mai bine...forget about it .
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
Heehe Corry...You ain`t seen nothing yet!!!!
Sunt fericita.Astazi am fost pe la maica-mea si am rascolit prin biblioteca....nu reuseam sa dau peste o carte pe care o luasem in `92...si yupiiii astazi m-am uitat mai atenta si am gasit-o( ma gandeam ca mi-a aruncat-o)."Cine este Michael Jackson se numeste scrisa de Nelu C-tinescu si Costin Manoliu....am scris data cand am cumparat-o, ganduri ale mele despre Michael.Si printre carticele am dat si colectia mea de pustoaica a lui Geroge Sovu( liceenii,liccenii rock`n roll etc)iar la finalul fiecarei carti am lipita cate o mare poza cu musiu
Fi-mea ( 3 ani) vede, si ii zice lui fi-miu( 5 ani)...Luca,wow super-tare Maical Gespson!!!!M-am tavalit de ras sa o aud pe fi-mea zicand asa ceva....
Poop
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me DIRTY DIANA
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
ANKA77 iti mai stilizezi mult Sha'mone -ul ala?
Cat despre partea cu "..with you"...eu stiu ca ne minti . Pt. ca el e "with me" . Dar sunt discreta
Pe mine nu ma deranjeaza sa discutam despre el, si parti negative, atata timp cat nu il judecam. Am mai vazut si eu pe diverse forumuri "am fost fan, pana si-a facut prea multe operatii estetice"..."canta bine, dar voia sa fie alb" si din astea. Acolo nu pot sa scriu, pt ca ma apuca nervii cand vad cum insista omul in prostie si ingustime a mintii. Sper doar sa nu ne transformam si noi in "barfa srl" sau cine stie ce, ....mai avem multe de discutat. Si cand terminam, putem sa o luam de la capat, cu ce ne-a scapat.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue ANKA77 iti mai stilizezi mult Sha'mone -ul ala? Cat despre partea cu "..with you"...eu stiu ca ne minti . Pt. ca el e "with me" . Dar sunt discreta "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE |
Da` nu i-am mai facut nik....
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
SHA`MONE!!!!
moana spune:
Mi+e drag rau videoclipul piesei de astazi. E asa vesel...chiar pare fericit. Si zambeste asa frumos in minutul 3-3.01......
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77 Heehe Corry...You ain`t seen nothing yet!!!! Sunt fericita.Astazi am fost pe la maica-mea si am rascolit prin biblioteca....nu reuseam sa dau peste o carte pe care o luasem in `92...si yupiiii astazi m-am uitat mai atenta si am gasit-o( ma gandeam ca mi-a aruncat-o)."Cine este Michael Jackson se numeste scrisa de Nelu C-tinescu si Costin Manoliu....am scris data cand am cumparat-o, ganduri ale mele despre Michael.Si printre carticele am dat si colectia mea de pustoaica a lui Geroge Sovu( liceenii,liccenii rock`n roll etc)iar la finalul fiecarei carti am lipita cate o mare poza cu musiu Fi-mea ( 3 ani) vede, si ii zice lui fi-miu( 5 ani)...Luca,wow super-tare Maical Gespson!!!!M-am tavalit de ras sa o aud pe fi-mea zicand asa ceva.... Poop if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -he's not coming back Because he's sleeping with me DIRTY DIANA SHA`MONE!!!! |
anka : da voi aveti o gramada de carti cu Maical Gepson, immm, mie nu-mi mai convine chestia asta....
si inca ceva ca de mult ma roade : ma seci si cu shamone-ul asta; de ce-l faci cit toata pagina, vrei sa ne eclipsezi pe toate ?
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
moana spune:
ce parere aveti despre.....
http://www.supportjacksonportrait.com/index.php?option=com_acajoom
mi se pare o idee misto.
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cory_box
anka : da voi aveti o gramada de carti cu Maical Gepson, immm, mie nu-mi mai convine chestia asta.... si inca ceva ca de mult ma roade : ma seci si cu shamone-ul asta; de ce-l faci cit toata pagina, vrei sa ne eclipsezi pe toate ? Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
Cory, pai daca era mititel Sha`mone-ul meu , mai sarea in oki?
Nu vreau sa va eclipsez in niciun caz, vreau doar cand vedeti semnatura sa zambiti, sa uitati de toate pentru cateva secunde...mai vroiam sa scriu dar se cearta kinderii, ma duc sa ii despart
-he's not coming back
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
citat din mesajul lui moana ce parere aveti despre..... http://www.supportjacksonportrait.com/index.php?option=com_acajoom mi se pare o idee misto. |
Eu am subcris cu vreo 2 sapt in urma. abia astept sa devin un " dot" pe chipul lui.
Am primit un mail de la ei , foarte misto, in care multumeau tututor iar mesajul se incheie asa:
If You're In the Hollywood Area on Michael's Birthday...
Meet Artist David Ilan and witness your dot being drawn in the portrait at the courtyard of The Mann's Grauman's Chinese Theatre on Saturday, Aug. 29, at noon. This is the same location where Michael's Star is located on The Hollywood Walk of Fame (6927 Hollywood Boulevard).
Imi vine sa imi bag unghia in gat ca sunt asa departe
oricum, mi-au dat si link-ul urmator http://www.michaeljacksontributeportrait.com/ bagati un oki, merita
-he's not coming back
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
intrati ca merita http://www.eternalmoonwalk.com/michael-jackson.
Nu mai inteleg nimic. La birou Sha'mone-ul tau anka77 si citatul erau cu font mai carliontat. De aceea am spus ca iar l-ai stilizat. Acum, acasa il vad normal . Nu inteleg.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE