King of Pop Michael Jackson (6)
Raspunsuri - Pagina 5
danat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cory_box
danat : habibi, nu te supara asa pe mine.se poate sa fii inteles gresit, e de la caldura.si poza care ai pus-o e foarte .ca si cea de ieri. danat, am sa-ti fac o marturisire : poate tu nu mai tii minte, dar ai fost prima persoana care mi-a raspuns pe acest topic.asa ca te las sa ma mai si tamponezi (usor, desigur) din cind in cind. Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
Cory_box cred ca e de la caldura.... si nu vreau sa te cert sau tamponez cum spui tu. Nu imi permit asa ceva cu nimeni de pe-aici. Eu imi spun fair parerea, nu prea umblu cu ocolisuri. Daca ma deranjeaza ceva, prefer sa lamuresc subektu' decat sa o lalai cu prefacatorii. Asa-s eu (cam asa as vrea sa faca si altii, dar....cu oamenii nu te pui)
Nu tin minte daca eu sunt cea care ti-a raspuns prima aici....e atit de important pt tine asta?
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Eu cred ca aparitia in pijama a fost regizata, nu am argumente, dar mi s-a parut ceva aranjat, o imagine creata. Ca multe alte aparitii ale lui MJ, de exemplu cea in scaun cu rotile... Presa scria vrute si nevrute despre el, iar el se juca cu ea, de multe ori... Eu nu pot sa-l vad pe MJ ca vai, saracu'... nu stiu de ce. Pur si simplu nu-mi inspira mila, ci admiratie... Eu cred ca stia foarte bine ce face si a stiut pina in ultimul timp. Eu zic sa nu-l subestimam pe cel mai mare showman al secolului! Intuitiv, eu spun ca ceea ce am vazut in presa in timpul vietii lui este ceea ce a vrut el sa vedem. Da, a suferit, a fost un om singur, celebritatea l-a distrus incet-incet asa cum a facut cu atitia altii (v. depedenta de medicamente), dar, in rest, eu cred ca puterea a fost de partea lui si a mani****t mai mult decit s-a lasat el sa fie. Nu stiu daca am dreptate, dar eu il simt pe MJ ca pe un om puternic, nu slab, si merg pina acolo incit pot sa cred pina si faptul ca si-a regizat si propria moarte... in sensul ca il cred in stare, ca doar era Maestrul! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
nelia regizat propria moarte in ce sens????? in ala bunul???? ce bine ar fi sa fie asa
(cat despre aparitia in pijama, era sa fiu de aceeasi parere cu tine, din cauza faptului ca machiajul era la locul lui ...dar, vezi tu, tu nu esti fan infocat MJ - cum ai spus-o de la inceput - pe cand eu, sunt ceva mai mult fan decat tine si sunt tentata sa ii gasesc zeci de explicatii pt orice)
Hobby
danat spune:
fetelor, acum pe bune, care e melodia de azi??? daca nu e inca, propuneti-o ca se termina ziua!
Hobby
cory_box spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danat
Cory_box cred ca e de la caldura.... si nu vreau sa te cert sau tamponez cum spui tu. Nu imi permit asa ceva cu nimeni de pe-aici. Eu imi spun fair parerea, nu prea umblu cu ocolisuri. Daca ma deranjeaza ceva, prefer sa lamuresc subektu' decat sa o lalai cu prefacatorii. Asa-s eu (cam asa as vrea sa faca si altii, dar....cu oamenii nu te pui) Nu tin minte daca eu sunt cea care ti-a raspuns prima aici....e atit de important pt tine asta? Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
danat : m-ai facut sa rid cu "mare degustator", hi, hi.pai, nu stiu sa zic daca e asa important pentru mine.dar nu stiu cum se fac conexiunile in capul asta, ca atunci cind iti vad numele (de user) e setata si chestia asta, pare-se
si pentru Alexia27 : eu nu stiu cum pot sa-ti placa Michael si Freddie egal, zau asa, ca eu pe Freddie il vad, mai...animalic
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
Alexia27 spune:
Cory, pai cam asa cum la un moment dat imi placeau Lorenzo Lamas si Brad Pitt, unul era "macho" altul era "sweet". L a fel si cu regii nostri, cred ca fiecare face apel la o parte anume a personalitatii mele. Freddie, asa cum bine ai spus tu atinge partea animalica, partea cu a fi dominata de un barbat puternic (si sa recunoastem, avea baiatu' un corp...), partea aia cu sexul in esenta lui, puternic, vibrant,instinctual. Iar Michael atinge mai mult partea mai protectoare din mine, partea mai copilaroasa, mai pura...cam asa vad eu lucrurile. Ca intensitate e la fel, e doar un alt fel de iubire pentru fiecare.
PS: ia uite, nu m-am gandit la asta niciodata inainte, bine ca m-ai intrebat
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
Alexia27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danat
Alexia eu una subscriu la ambele pareri: si aia cu Freddie + Michael (si stai la coada te rog, lasa babele mai in fatza, putin respect, zau asa ) Si cea de-a doua parere, cu Michael absolut straight, dar cu energia consumata altfel, prin muzica. Si eu cred ca poti sta mult si bine fara sex, mai ales daca nu ai fost "mare degustator" niciodata. El facea dragoste cu publicul lui si atunci, in concerte, dragostea era trimisa in ambele sensuri, in cel mai total mod cu putinta Cred ca oamenilor le este greu sa inteleaga si sa accepte ceva care nu le e cunoscut, ceva ce nu au simtit vreodata. Astfel ca le e mai simplu sa clasifice o persoana care nu le seamana ca fiind ciudat. Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
Aaaaa, vezi ca ne suparam, da? Acu stricam prietenia, cum adica sa atu la coada? Nu nenica, make me do it! cat fight, luat de par si tavalit in ciocolata. Care castiga se curata de ciocolata cum si cu cine doreste .
Eu cred ca la Michael a fost un cumul de factori care au dus la situatia asta. Adica expunerea la scenele cu fratii lui, complexele vis a vis de cum arata, poate si un libido mai scazut de la natura, toate astea cumulate cu travaliul imens pe care il depunea in creatie...plus ca o fi avut si el vreo incercare ratata care i-a subminat si mai mult increderea in el ca barbat...nah, poate toate astea l-au impins sa-si sublimeze libidoul. Eu cred ca asta a fost directia; traseul vietii lui l-a impins atre rezultat, si nu invers.
Ma rog, speculez si eu, ca nu am fost cu el sa-l tin de mana ca sa STIU.
Michael Jackson
cory_box spune:
citat din mesajul lui nelia Eu cred ca aparitia in pijama a fost regizata, nu am argumente, dar mi s-a parut ceva aranjat, o imagine creata. Ca multe alte aparitii ale lui MJ, de exemplu cea in scaun cu rotile... Presa scria vrute si nevrute despre el, iar el se juca cu ea, de multe ori... Eu nu pot sa-l vad pe MJ ca vai, saracu'... nu stiu de ce. Pur si simplu nu-mi inspira mila, ci admiratie... Eu cred ca stia foarte bine ce face si a stiut pina in ultimul timp. Eu zic sa nu-l subestimam pe cel mai mare showman al secolului! Intuitiv, eu spun ca ceea ce am vazut in presa in timpul vietii lui este ceea ce a vrut el sa vedem. Da, a suferit, a fost un om singur, celebritatea l-a distrus incet-incet asa cum a facut cu atitia altii (v. depedenta de medicamente), dar, in rest, eu cred ca puterea a fost de partea lui si a mani****t mai mult decit s-a lasat el sa fie. Nu stiu daca am dreptate, dar eu il simt pe MJ ca pe un om puternic, nu slab, si merg pina acolo incit pot sa cred pina si faptul ca si-a regizat si propria moarte... in sensul ca il cred in stare, ca doar era Maestrul! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
nelia : imi pare rau ca a trebuit sa te combat cu halperin asta, sincer iti spun.intotdeauna cum scrii tu imi place (paradoxal, chiar si cind nu sint de acord cu continutul).bine, nu sint nici open-minded, m-ai prins.dar nu cred ca asta sa fi problema.pur si simplu nu se potrivesc niste piese in puzzle, dar nu mai am chef sa scriu ca ma sicti si ma plicti subiectul.
iar in legatura cu regia, hm, nelia, ideea nu-i rea deloc.se prea poate sa fie asa, cum de nu m-am gindit ?!
si pentru finalul teoriei tale de astazi, nelia .
danat spune:
Alexia la faza cu bataia de par in ciocolata nu ma gandisem....ca sa vezi dom'le, tineretul din zilele noastre, cum vin ei cu ideile lor cretze si ne-o iau inainte in mare viteza
ok, atunci, o zi tu, una eu, ok? Macar lasa-ma sa-l aleg eu pe primul...aaaa...greu domle...sa fie Freddie, am zis!
Fetelor, scuze pt deraiajul de la topic...ce mai, de fapt, saritura de pe shine de-a dreptul! (fimieie batrina si nebuna)
Hobby
cory_box spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Cory, pai cam asa cum la un moment dat imi placeau Lorenzo Lamas si Brad Pitt, unul era "macho" altul era "sweet". L a fel si cu regii nostri, cred ca fiecare face apel la o parte anume a personalitatii mele. Freddie, asa cum bine ai spus tu atinge partea animalica, partea cu a fi dominata de un barbat puternic (si sa recunoastem, avea baiatu' un corp...), partea aia cu sexul in esenta lui, puternic, vibrant,instinctual. Iar Michael atinge mai mult partea mai protectoare din mine, partea mai copilaroasa, mai pura...cam asa vad eu lucrurile. Ca intensitate e la fel, e doar un alt fel de iubire pentru fiecare. PS: ia uite, nu m-am gandit la asta niciodata inainte, bine ca m-ai intrebat I'm alive and I'm here forever Michael Jackson |
alexia27 : tu vrei prea multe...si copilaros, si vibrant, si pufos, si sexy, si protector, si tehnic, si tandru, si puternic, si...flori nu vrei ?
Alexia27 spune:
Danat, da ce, eu m-am nascut ieri? Crezi ca nu stiu ca-l iei primul pe Freddie ca pe Michael il tine Anka sechestrat? Ha!
Hai sa facem un compromis, si sa-l luam amandoua odata! Ce sa mai negociem atat ca ba eu, ba tu, ba vecinul...
Cory, sa ne intelegem, te rog. Multe nu vreau, poate multi...e altceva, da? Si in nici un caz pufos!
Acum nah, stii cat de greu e sa gasesti doar unul sa le aiba pe toate pe sistemul 2 in 1 ca samponul. Asa ca m-am adaptat...care e problema?
Michael Jackson