Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
petrean spune:
rivali..a luat stefan in greutate sapt trecuta?face cineva capitol nou?sau ma bag eu?
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
lysbeth spune:
Eu n-am mai scris in ultimele zile pentru ca am fost foarte obosita. Am bb cumintel, n-am nimic special de facut gen curatenie generala sau altceva si totusi imi pica ochii in gura toata ziua si toata noaptea...
Cred ca trebuie sa iau niste vitamine sau sa mananc mai mult
Zilele astea m-am ocupat de distribuit matze. dak stiti pe cineva doritor de pisicute le dau ieftin si urgent
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Pisici?authkey=Gv1sRgCIqUudbdoeOLuwE#
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean rivali..a luat stefan in greutate sapt trecuta?face cineva capitol nou?sau ma bag eu? |
azi merg cu el la medic. Dupa cantarul meu parca a mai luat 100g dar nu sunt sigura. Sa vedem diseara. Oricum nu prea mananca, cred ca o sa-i schimb si laptele.
Ieri i-am facut si supica si i-am dat zeama strecurata pe care a papat-o cu placere. Sa vedem ce face astazi.
Poze
Floric spune:
| citat din mesajul lui dyana27 mai fetelor oare mutzu meu e singurul care adoarme "ca in filmele de la americani"??? ![]() ![]() adica pupacit, pus in patut, inchinat, dat drumul la carusel si albinuta muzicala, plecat din camera... si intors in 10 minute sa oprim caruselul????????![]() ![]() ; uneoiri se trezeste plangand, dar adoarme la loc in brate in maxim 2-3 minute ( e singurul caz cand il iau seara in brate); si fooooooooarte rar are cam 2-3 treziri, daca se culca mult prea devreme![]() ; sa nu ma injure fetele care adorm bebeii greu, dar al meu asa lenes a fost mereu seara, asa l-am obisnuit din prima zi; ziua in schimb nu adoarme decat in brate, uneori si dupa juma' de ora de plimbat in cerc prin casa![]() ![]() oooooooo, si ne mai laudam cu ceva: azi la plimbare am stat numai in carut ![]() ![]() , ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 2 saptamani![]() ![]() ; adica sta 15 minute in fundulet, adoarme, culc spatarul la carut si nani nani vreo ora si ceva![]() ![]() ; chesti asta nu cred ca-l tine mult, ca e muuuuuuuuult prea bine in brate la noidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Dumnezeuleeeeeeeee, da-ni-l si noua macar o seara, sa vedem cu e sa adoarma copilul instant.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Floric spune:
Lysbeth, cat costa scaunelul de masa (babycare parca)din foto nr. 5, sectiunea premergatoare. Este identic cu ce am eu (bertoni royal). Hai,omoara-ma cu un pret sa nu mai apuc nici sa mananc dar sa mai dau copilului.
Mai vreti din meniul mamicii de aseara?????? Aseara eram prea ocupata cu raru care plangea continuu si nu am terminat...Ce ziceti de mamaliga cu branza... A , si ce e mai interesant ca a inceput diversificarea de pe la 4 luni (cu asa meniuri).
Si ce scaun de masa... Intre perne mananca si i se duce
Apropo, voi mancarea pt bebe o preparati cu apa plata? Ma intreb ce mi-ar fi raspuns colega aseara![]()
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
petrean spune:
floric...nu i-a dat si niste sarmalute..cu mamaliguta?sau poate niste slaninuta fripta?![]()
apa..pai probabil-sigur..face cu apa de la robinet:D
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui Floric Lysbeth, cat costa scaunelul de masa (babycare parca)din foto nr. 5, sectiunea premergatoare. Este identic cu ce am eu (bertoni royal). Hai,omoara-ma cu un pret sa nu mai apuc nici sa mananc dar sa mai dau copilului. ![]() Mai vreti din meniul mamicii de aseara?????? Aseara eram prea ocupata cu raru care plangea continuu si nu am terminat...Ce ziceti de mamaliga cu branza... A , si ce e mai interesant ca a inceput diversificarea de pe la 4 luni (cu asa meniuri). Si ce scaun de masa... Intre perne mananca si i se duce ![]() Apropo, voi mancarea pt bebe o preparati cu apa plata? Ma intreb ce mi-ar fi raspuns colega aseara www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
180 ron e. da are o groaza de facilitati...Mai multe pozitii de inclinare masuta rabatibila etc...E in dragon
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)