Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
PLESNESC! Am fost cu Stef la chinezescul de vis a vis, a fost demenitial de bun, nu ma mai satur cu toate ca am mancat acolo de milioane de ori.....am baut si o berica....nu am mai alergat dupa Vlad dar am vb numai de el
abia astept sa-l vad maine!!!
Am vazut si eu poze f frumoase de la Esme.......in rest, cam liniste aici la noi pe forum
pe toate
Piggy, ce face Ilinca, a rezistat eroic pana acasa? Sau a adormit pe drum?
Vlady
YLARI spune:
Alysh sa iti fie de bine chinezescu!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
chinabulina spune:
alysh, sa-ti fie de bine! ![]()
si eu am papat ceva bun in seara asta: pui cu gorgonzola
. si acum am cam terminat bagajul lui gogo si n-am chef de altceva... asa ca stau pe forum si admir poze frumoase, cu aer de vacanta, de la esme 
cam liniste pe-aici
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
cenia spune:
Pentru toate cele care isi mai pun intrebari daca sa mai faca un copil sau nu as vrea sa aduc citeva argumente personale ca sa le determin sa ia aceasta hotarire usor.
in primul rind as vrea sa apelez la latura spirituala, stiu ca exista asta adinc inradacinata in multe de voi si vreau sa va zic ca la Judecata lui Dumnezeu prima intrebare ar fi: " unde-ti sunt copii?" caci esti cintarit si judecat impreuna cu sotul, respectiv sotia si copii. nu te intreaba unde iti este firma. casa. terenul sau contul bancar.
pt unii nu e un motiv acesta de aface copii.
eu sunt singura la parinti si nu e bine nici pt mine dar nici pt parintii mei.
tata imi reproseaza ca un singur copil are si ala e in America!
ce poti asigura unui copil material tot atit cheltui si cu doi sau cu o diferenta prea mica, dar cu satisfactii enorme.
de un copil te bucuri sa zicem 18 ani maxim, caci apoi nu mai vrea sa mearga in concedii cu familia ci cu prietenii, nu mai vrea cu babacii ci sa aiba propria viata, sa fie independent, sa zboare din cuibul parintilor. si uite asa ramii acasa cu mosu' si iti spui ca daca mai aveai un copil poate ca mai era cineva sa stea pe acasa....
asa au patit ai mei, nu am ce face, viata si-o face fiecare si are propriul drum.
zici ca primul copil te epuizeaza! asa este, dar uite ca atunci cind are un frate sau sora, nu mai esti tu obiectul de joaca ci celalalt frate sau sora ii sunt parteneri de joaca. eu imi fac treaba usor ( cu exceptia ca mi-e greata, yac!) caci ei au alta treaba!
daca v-ati plictisit, iertare! am vrut doar sa nu fiti speriate ci cu curaj ca un copil nu cere bani, ci doar iti imbogateste viata asa cum nici nu am visat macar o secunda inainte de a fi mama!
acum fac si eu testul acela dar mi se pare prea lung. nu cred ca e elocvent, doar de amuzament. al doilea copil face oricum mai multe lucruri decit iti face primul copil. ai zice chiar ca ar fi un geniu nr. 2 pe linga 1. dar are pe cine copia si urma asa ca nu poti face comparatie!
asadar fetelor treceti la treaba si faceti copiii frumosi, inteligenti ca voi! ca astia va vor fi bucuria vietii si nu banii, contul, casa, mobila. crizele vin si trec. nu ramineti cu un copil, sau nu aminati. va fi o bucurie sa ii stringi pe toti la masa ta si sa te bucuri de ei.
un sfat din partea unei mamici cu 2 prunci si unul pe drum...
simonacip spune:
Lorich ce inaltut e Robertel frumusel..si cu okazia asta(a inaltarii carevasazica) parca s-a mai si subtiat asa-i?Ce zona frumoasa, mi-a placut enorm cea in care se vad muntii si o biserica in fundal...si atmosfera aia rosietica , superb!
Esme, ce donsoara eleganta avem acolo!Iar la tine se cunosc turele de casa/padure sau ce-or fi fost ele. Ai salbit!
Alysh, China, sa va fie de bine mincarica buna!!!Mmm, vorbiti de funie..EU incerc sa nu mai maninc seara,dupa 6, nici piine nici dulciuri.. dar de luni nu am reusit sa dau jos mai nimic, citeva sute de grame
Danicris, grozanic..nu suport sa citesc asa ceva, se zbirleste parul pe mine.
Ah, era sa uit
Cenia, sarcina usoara, bb sanatos!!!!!!!Ce spui tu acolo? Vad ca mai degraba fetele cu 2 bbii l-au facut sau il fac pe al treilea. Mai retinute sunt cele care au doar unul..asa ca..se practica 3 copilasi in familie...Sa dea DUmnezeu sa se practice din ce in ce mai des.
Va pup pe toate, ma duc la citit!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Ce frumos ai zis tu, cenia!
Sa iti dea Dumnezeu putere.
Si eu mai vreau bb, sper sa se lipeasca luna asta. Daca nu, mai incercam.
Pupici, ma bag si io la somnik
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Magnetism79 spune:
Asadar,impresii despre concert:
Superrrrrrrrrrrrr! Mie mi-a placut enorm,exceptand un pic de praf si faptul ca a fost un pic cam proasta organizare este un artist care merita vazut eu de aia am fost acum parerile sunt impartite depinde pt ce te duci la un concert.
Concerte slava Domnului am papat destule pe paine stiu sa fac dif dintre un artist prost care nu face doi bani si un one man show,iar Madonna are ce demonstra inca pe planul asta si probabil o va face multi ani de acum incolo.
La sf lunii Oct plec la tata in State pt 2sapt de-abia astept.....poate mai prind ceva spect acolo,il iau pe B.G.cu mine,tati nu poate veni,are ceva treburi cu firma si ne Vom face doar noi 2 de cap pe-acolo.
Uite ca pe criza asta am reusit sa vindem o casuta veche batraneasca mostenita de sotul meu cand nici nu Mai speram.am dat-o unui var de-al soacrei mele,care evident ca a sarit sa o cumpere pt ca a lui casa era lipita de asta,aveau un perete comun si nu I-ar fi convenit deloc sa aiba straini in curtea lui.am luat un pret neasteptat cu care voi cumpara o garsoniera pt B.G.sa o inchiriez si sa-I pun banii baiatului deoparte.
Multumesc fetelor pt incuraj cu coloana sper sa imi revin. Pilulele astea fac minuni.
Cenia multumim de incurajari pt bebe 2sau 3 unde e cazul problema nu e ca nu poti face copii cu ajut lui Doamne Doamne poti face si 10 dar ce le oferi dupa? E adevarat ca unde creste unul Mai e loc de unul dar cand nu ai ajutor si posibilitati se schimba situatia.nu e cazul meu Doamne Fere dar pt B.G.eu imi doresc best of si ma gandesc de multe ori ca daca voi mai face un copil poate nu ii voi mai putea oferi acest best of si atunci peste ani imi va reprosa.Poate sunt egoista asta e,desi eu mai am o sora pe care o iubesc ca si cand ar fi copilul meu.
Va pupez,Maine dupa munca aterizez direct la masaj.
Mami de Bogdanici Pogonici
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Asadar,impresii despre concert: Superrrrrrrrrrrrr! Mie mi-a placut enorm,exceptand un pic de praf si faptul ca a fost un pic cam proasta organizare este un artist care merita vazut eu de aia am fost acum parerile sunt impartite depinde pt ce te duci la un concert. Concerte slava Domnului am papat destule pe paine stiu sa fac dif dintre un artist prost care nu face doi bani si un one man show,iar Madonna are ce demonstra inca pe planul asta si probabil o va face multi ani de acum incolo. La sf lunii Oct plec la tata in State pt 2sapt de-abia astept.....poate mai prind ceva spect acolo,il iau pe B.G.cu mine,tati nu poate veni,are ceva treburi cu firma si ne Vom face doar noi 2 de cap pe-acolo. Uite ca pe criza asta am reusit sa vindem o casuta veche batraneasca mostenita de sotul meu cand nici nu Mai speram.am dat-o unui var de-al soacrei mele,care evident ca a sarit sa o cumpere pt ca a lui casa era lipita de asta,aveau un perete comun si nu I-ar fi convenit deloc sa aiba straini in curtea lui.am luat un pret neasteptat cu care voi cumpara o garsoniera pt B.G.sa o inchiriez si sa-I pun banii baiatului deoparte. Multumesc fetelor pt incuraj cu coloana sper sa imi revin. Pilulele astea fac minuni. Cenia multumim de incurajari pt bebe 2sau 3 unde e cazul problema nu e ca nu poti face copii cu ajut lui Doamne Doamne poti face si 10 dar ce le oferi dupa? E adevarat ca unde creste unul Mai e loc de unul dar cand nu ai ajutor si posibilitati se schimba situatia.nu e cazul meu Doamne Fere dar pt B.G.eu imi doresc best of si ma gandesc de multe ori ca daca voi mai face un copil poate nu ii voi mai putea oferi acest best of si atunci peste ani imi va reprosa.Poate sunt egoista asta e,desi eu mai am o sora pe care o iubesc ca si cand ar fi copilul meu. Va pupez,Maine dupa munca aterizez direct la masaj. Mami de Bogdanici Pogonici |
Lavi mai degraba iti reproseaza ca nu i-ai facut un frate/sora...Cenia are dreptate ...si eu am fost singura la parinti si mi s-a oferit totul...dar tot mai bun ar fi fost un frate/sora...de aia la nici 30 de ani am deja 2 copii...am fost profund afectata de faptul ca nu am frati!

mihaser spune:
Simo trebuie sa papi ce trebuie...incearca sa calculezi caloriile si sa nu depasesti 1500 pe zi...mancarea gatita nu prea are ce cauta...bauturile tre sa fie apa plata cu lamaie si ceai verde...un pic de sport nu ar strica! eu am ajuns la 59.7 de la 64 si sper sa merg tot in jos ca la iarna sigur o sa urc spre 60