abces cerebral

abces cerebral | Autor: Andrea_S

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, am primit un mail de la o mamica ce are un baietel intr-un spital din Italia. Am deschis acest subiect in numele ei.
Mai jos aveti mesajul ei:

"darius este constient,vorbeste ancontinuu(i-au anchis traheotomia)si cere mereu mancare. sigur ca omogenizata si crema de orez care trebuia sa manance,a mancat doar an prima zi. el vrea pui adevarat,pitza,rosii,ciocolata si multe mancaruri care anainte nu le manca(l-am tinut 3 ani la un regim naturist vegetarian facut de noi).

acum a mancat prima data anghetata. ce mai santem antr-o fericire continua,e un miracol,e incredibil,dar nu am ajuns la capat cu problemele

Rugamintea mea este sa postezi tu un subiect despre abces cerebral poate cineva a trecut prin asa ceva si ne ajuta.

darius are un abces cerebral pt care face terapie antibiotica de 3 luni. este localizat an lobul parietal dreapta si este incapsulat (cand l-au descoperit era amprastiat). neurochirurgul care l-a operat pana acum zice ca e o interventie cu riscuri mari si atata timp cat starea lui e buna , nu trebuie riscat. Azi am primit raspuns de la un alt neurochirurg din alt spital si e cam de aceasi parere. asa ca de luni se antrerupe antibioticele si dupa 15 zile face rezonanta sa vedem cum reactioneaza capsula,zice ca e posibil sa fie inactiva si ramane asa.

dar cum sa plecam din spital fara sa fie rezolvat tot?
ce se antampla cu abcesul daca nu este eliminat?
care sant riscurile daca se face operatia?si daca nu se face?

anca nu sta an fund singur dar se vede ca va sta,asi tine capul destul de bine,dar cu vederea avem probleme,nu stim cat vede. aici toti sant an vacanta pana an septembrie si nu se face nice nici o valutare. si oricum pt toti e un miracol ca darius e bine si merge spre bine si e perfect constient. asi aminteste tot pana la operatie dar nu prea e sigur unde e acum(mai bine).ajuta-ma te rog sa aflu despre abces.multa sanatate.lumi."

Darius e copilul despre care gasiti detalii la
http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/02/14/stelutele-de-mare-darius-ionita-un-ghiocel-romanesc-striga-dupa-ajutor-dintr-o-gradina-din-italia/

Atitudinea naste altitudinea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HBOT spune:

Abcesul cerebral este o indicatie de urgenta pentru oxigenarea hiperbara (HBOT sau HBO), iar Italia are clinici specializate de medicina hiperbara (ossigenoterapia iperbarica).

Dr. Bogdan Cristian Ion
Institutul de Medicina Hiperbara Bielefeld/Germania
Centrul de Medicina Hiperbara Constanta

Mergi la inceput