Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Vladi, merci de sprijin si incurajari. Am facut programare si la Dr. Tutunaru pt joi la pranz, a doua opinie.... Nu pot decat sa sper... 7 + |
Symo, sa stii ca Vladi are dreptate..daca sarcina ar fi cu o saptamana in urma , nu prea are ce sa se vada si nici sa se auda vreo bataie de inimioara...e prea mic!
Si vorba ta..speranta moare ultima, asa ca fruntea sus , iar noi iti vom tine pumnii

Anca
11+
freedelia spune:
MSymo, imi pare rau, dar din cate imi amintesc, si la Nikole era destul de inaintata sarcina cand nu se vedea nimic in sac (cred ca vreo 6-7-8 saptamani). Poate mai e vreo speranta. Cum stai cu greturile? Din cate stiu, daca ai greturi, e probabil ok.
As vrea sa mai fac si eu o ecografie, ca nu simt miscarile lui bebe. Insa am exact 12 saptamani si nu vreau sa imi masoare toate cele si cine stie ce sa imi mai spuna sa ma sperie.
Intrebare: ecografia care masoara pliul nucal se face cu un aparat mai special? Sau tot cu ecograful normal 2D? Daca ma duc aici la ecograf si ii zic ca vreau pur si simplu o ecografie simpla, sa verifice bataile inimii, varsta sarcinii si placenta -- pot sa am incredere ca nu se apuca sa imi faca toate cele?
Va pup si sa auzim numai vesti bune!
MSymo spune:
Floricika, la 5 sapt si 2 zile sacul avea 4mm, apoi la 6 sapt avea 7 mm si astazi la 7 sapt si 2 zile are 1,56/1,07 cm. Nu mi-a zis daca marimea este corespunzatoare varstei sarcinii.
Data trecuta dupa chiuretaj mi-a facut analize histo-patologice: "fragmente de mucoasa endometriala cu structura deciduiforma, glande endometriale in faza secretorie avansata si rare vilozitati coriale". Cica a fost...ghinion.
7 +
ate_09 spune:
fetelor voi faceti dublu test??? Eu joi am programare pt eco si papanicolau...apoi am inteles ca urmeaza sa fac dublu test!!
Nici nu stiu ce sa fac...cunostintele cu care am vorbit mi-au zis ca e destul de irelevant testul si mai mult te baga in sperieti. La majoritatea rezultatul fiind cu risc crescut pt SD iar mai apoi cand au ajuns la amniocenteza totul a fost perfect.
Din ce am citit am inteles ca rezultatele la dublu test sunt mai mult statistice...
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
ellanik spune:
Ate eu am facut DT si intr-adevar da un rezultat de tip statistic.Dr mea a zis ca importnata este ecografia.Masuratorile facute erau super ok , translucenta nucala era de 1,3 si m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji.Insa mi-a sugerat sa fac testul deoarece am 31 de ani si macar pe asta sa-l fac ca TT i-am zis ca nu-l fac din cauza de stres.Papanicolau de ce faci?Nu ai facut in ultimul an?Nu ma uiti si pe mine cu carticica despre copii?

Bun venit noilor gravidute.

MSymo, chiar nu stiu ce sa iti spun.
sa fie totul ok .
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Ate eu am facut DT si intr-adevar da un rezultat de tip statistic.Dr mea a zis ca importnata este ecografia.Masuratorile facute erau super ok , translucenta nucala era de 1,3 si m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji.Insa mi-a sugerat sa fac testul deoarece am 31 de ani si macar pe asta sa-l fac ca TT i-am zis ca nu-l fac din cauza de stres.Papanicolau de ce faci?Nu ai facut in ultimul an?Nu ma uiti si pe mine cu carticica despre copii? ![]() ![]() Bun venit noilor gravidute. ![]() ![]() MSymo, chiar nu stiu ce sa iti spun. sa fie totul ok . 12+Eu si bebe il iubim pe tati ! |
nu stiu de ce imi face acum papanicolau. Asa mi-a scris pe hartia de la prima consultatie...eco transvaginala si papanicolau.
Joi ma duc si cu rezultatele analizelor..un maldar intreg. Pe langa cele uzuale am facut si toxoplasmoza, rubeola, herpes, citomegalovirus, antigen HBS. A mai facut cineva?
Acum iti trimit si carticica pe mail...scuze de intarziere

asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
MSymo spune:
Fetelor acum am gasit ecografia de la 6 sapt (conform zilei UM)pe care am facut-o la Medlife si pe ea scrie varsta 4 sapt si 5 zile, deci cu 1 sapt si 2 zile mai putin. Daca ar fi sa ma agat de speranta asta...azi as avea 6 sapt...![]()
7 +
samaria spune:
Symo,fruntea sus!Crede in Dumnezeu,iar el te va ajuta!
Te pupam

,suntem alaturi de tine!
Maria
9+
Mami de Sammy
andra_s spune:
micky, cenia, mari bun venit si sedere placuta, fara peripetii, pana la 40 de sapt!!! sarcini usoare si BBi sanatosi! mari, am vazut poze cu daria, o minunatie de copil, frumoasa din cale-afara, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
symo, vezi, vladi are dreptate, totul va fi bine
, DD are grija de tine si de zgaiba ta! 
ate si eu am facut un mare sir de analize la sange si pentru alte 4 chestii (chiar nu mai stiu cum se numesc, inca nu am rezultatul sa citesc de acolo) la secretie. aaa, daca vrei tu, un PM si la noi cu carticica 
12+
nikole spune:
Repede, numai 1 minut am la dispozitie acum, intru numai cat sa-i spun lui Symo, ca la mine s-a vazut embrionul la 8 sapt si 2 zile de la UM.
Innainte de asta ma prezentasem la medic la 7s2 zile, si nu s-a vazut decat sacul de 22,5 mm gol
Stressul prin care am trecut e infernal, insa nu ama vut ce face decat sa astept....
te rog, ai rabdare...stiu ca e greu
, dar am un sent ca va fi bine
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
8+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec