Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
ate_09 spune:
Floricika, multa sanatate si putere sa treci peste incercarea asta. Toate se intampla dupa cum vrea cel de sus. Si nu-ti pierde curajul...poate data viitoare iti va trimite un bebelus sanatos care sa creasca alaturi de fratiorul lui.
Maine merg si eu la control...am mari emotii, n-am mai fost de o luna.Sper sa fie totul bine!!
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
CoriMami spune:
Buna fetelor,
floricika te imbratisez si ma rog sa treci cu bine peste momentele astea grele
. Si de cand era sarcina oprita in ev, a putut sa-si dea dr seama? La ultima ecografie cum ai fost?
freedelia sper ca ai trecut cu bine peste noapte. Daca luai Smecta (care se da si la gravide si la sugari) poate te simteai putin mai bine. Mergi la o clinica particulara (Medlife, CMU, Romar) ce ai tu mai aproape de casa, si acolo ceri la un internist, explici cu diareea si cu sarcina. Singura problema e ca la astia ar cam trebui programare inainte, dar nu cred eu ca nu servesc o gravida, care oricum va plati.
toate fetele si sa aud vesti bune, sa va faceti toate bine!
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
roxanik09 spune:
Buna, fetelor !
Ma alatur clubului vostru, am 4 teste de sarcina pozitive, UM 28 iulie. Data conceptiei : 10 august, deci as fi cam in saptamana 4.
Sper ca am postat bine aici, desi DPN-ul meu ar fi 4 mai...
Am si eu o problema care se manifesta prin mii de griji non-stop. Sa va spun despre ce este vorba.. am MARE nevoie de un sfat, o parere, ceva, altfel simt ca innebunesc ! 
Tot am dureri de burtica, asemanatoare cu cele de la menstruatie, dar un pic diferite ( mai putin intense, ca si cum as fi un pic deranjata la burta ) - acestea sunt localizate jos, in zona uterului. Pe langa astea, ma ingrijoreaza mult durerile din timpul noptii - in partea dreapta, in apropierea ovarului. Ma inteapa destul de suparator cateva secunde, apoi simt ca o apasare si merg sa fac pipi .
Din aceste motive am inceput sa ma gandesc la ce e mai rau - extrauterina sau sarcina oprita din evolutie, oricum ar fi numai la probleme ma gandesc. Sunt destul de deprimata, iar doctorita mea e in concediu, vine saptamana viitoare. Totusi, am inteles ca pt prima eco e cam devreme.. am facut dozare beta hcg, prima azi si voi mai face una vineri. Rezultatul il obtin diseara, dar gandurile ma macina enorm !
Va rog din suflet, ajutati-ma si spuneti-mi daca sunt normale aceste dureri..
Va multumesc muuult !
IlioaraBaby spune:
Buna dimi fetelor,
Am vazut ca m-ati trecut pe lista mamicilor de aprilie. Va multumesc mult :). Am uitat insa sa mentionez UM: 20 iulie. Dpn (dupa calculele de aici) 26 aprilie 2010. :)
Ma obisnuiesc greu cu structura forumului. Nu ma prea prind cum se schimba capitolele si pana una alta stau asa in umbra si va citesc :).
Am reusit sa merg la medic marti si mi-a confirmat ca sunt insarcinata, dar trebuie sa ma duc din nou in 2 saptamani sa imi confirme ca sarcina este "valida". Am emotii, dar sper sa fie bine.
Pe masura ce ma "integrez" aici, o sa va povestesc despre sarcina mea care este oarecum complicata. Tatal copilului cand a aflat ca sunt insarcinata, mi-a pus in vedere ca daca nu renunt la el, ne despartim. Prin urmare, nu am vorbit cu el de aproape o saptamana; nu a mai dat nici un semn si nici eu. Situatia lui este putin mai complicata. Dar nu vreau sa intru in amanunte. Am vrut doar sa va spun ca probabil ca voi avea nevoie de sprijinul vostru din cand in cand :)
Va pup si va doresc tuturor o sarcina usoara si un bebe sanatos :)