Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ate_09 as dori si eu carticica mult citata aici si iti trimit PM cu adresa mea. multumim pt jertfa ta de pierde cateva minutele cu fiecare dintre noi pentru a o trimite. primeste o floare din partea mea
am vazut ca ati vb putin de vise. ale voastre sunt placute dragele mele. eu am ceva timp de cand am cosmaruri ingrozitoare si ma trezesc la o ora din noapte si nu mai pot adormi. am sfintit din nou casa si mi-au citit preotii niste rugaciuni pentru somn linistit si sper sa ma pot odihni noapte. nu va pot descrie ce ciudatenii am putut visa
acum fug ca sunt strigata ca sunt asteptata cu masa. al meu sot gateste de fiecare data cand venim de la ecograf . as vorbi cu doctorita sa fac eco la 2 zile
pupici pentru toate scumpici mamici si sa aveti parte de o seara cat mai placuta in compania partenerilor de viata. asa emotii au si ei mititeii, dar vor sa arate ca sunt puternici tare

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana superbe pozele, frumoase locuri ati vazut !

vladimirescu sa stii ca tot la musaka ma gandeam si eu dar mi.e lene asa ca o sa fac mici din carne, ca e mai usor :)))

eu incerc sa ma abtin de la mancat dar nu se poate imi vine rau, efeciv lesin, incerc sa mananc un iaurt, un suc de fructe , ceva usor si degeaba, pana nu bag ca lumea imi vine sa mor!
daca la prima sarcina am luat 30 de kg , acum ajung la 100

cori ti.au dat deja tratament pt tiroida? nu.ti face probleme pt noduli, repeta eco la cateva luni, daca nu cresc e ok, eu am 2 noduli de 2.5 si 5 mm, care nu au crescut deloc intr.un an.

selina nasol cu mutatul, ai grija sa nu te obosesti!

felicitari oanka pt eco!

baby angel cat te.ai ingrasat in 2 luni?

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Andra ai fost tare cu visul.Stai linistita ca si bebe al tau e ok.Oricum habar nu am cat ar fi trebuit sa aiba ca si greutate in aceasta perioada.
Oanka DT sa face eco+sange pt ca sunt niste grafice in care se trec niste valori printre care si valoarea de la ecografie.Dr me a zis ca daca ecografia arata o dimensiune de 1,3 cum a aratat si la mine este super ok asa ca nu am de ce sa ma stresez.Cat despre recomandarea DT sau TT in anumite orase si in altele nu eu cred ca depinde mult de nivelul de pregatire al medicilor din acel oras.La noi nu e niciunul sa nu spuna de aceste teste.E adevarat ca nu sunt obligatorii si fiecare mamica face ce vrea si daca vrea.Dar macar i se ofera optiuni.
Child , saracuta de tine prin ce emotii ai trecut.Bine ca sunteti amandoi , tu si bebe, bine.
Oanaiacovita ce te mai destrabalezi.Pun pariu ca acum ai mustati de la puiul ala cu smantana.

Azi am auzit la Oana Cuzino ca alcoolul in sarcina este interzis absolut.Au vorbit si niste neonatologi.Bineinteles ca al meu sot bolborosea ca si eu zilele trecute m-am dedat la un deget de bere de pofta.Spuneau ca este o chestie gresita (ca de altfel multe babisme) cum ca daca bei bere in timpul alaptarii ai lactatie marita.Aiurea.S-a demonstrat ca nu are legatura .
A propos!Pentru distractia noastra, ce superstitii vi s-au expus de cand sunteti gravida?Hai sa facem o lista sa ne distram.Eu ma declar total nesuperstitioasa ba mai mult fac totul ca sa enervez cumetrele care ma fredoneaza la cap.

1.Sa nu te tunzi ca daca tai parul tai din zilele lui bebe
2.Sa nu cumperi nimic inainte ca NU E BINE.(asta cu NU E BINE ma ucide cu zile)
3.Sa nu mananci peste ca bebe va fi mut ca pestele.
Astept sa ma distrez si cu ce stiti voi.
Pup pe toata lumea!!!

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Asa..

am ce s-a scris din urma:

25miky bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cu privire la alaptat, sunt de acord..si eu am alaptat 4 luni jum (nu se satura si am inceput cu lapte praf, pana a renuntat, eu as fi alaptat-o m mult, pana pe la 1 an)..intr-adevar, la inceput ma dureau sanii, chiar aveam si rani (sugea aspru), ma dadeam cu tot felul de creme, la un mom dat imi trecuse un san, si imi era m usor, dar cand tb sa o alaptez si din celalalt.. plangeam de durere, dar a trecut, dupa aceia chiar era o placere sa o alaptez.
La a 2 lea copil va fi la fel? Adica vom avea dureri?

nibi_niki sa ai o mini vacanta placuta! Asteptam sa ne povestesti cum a fost!
marsy_baby off..imi pare rau! Dumnezeu sa o/il odihneasca in pace! Sper sa treci peste aceasta perioada.
cenia bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si cu un al 3 bebe sanatos!
CoriMami sper sa gasesti o solutie, pt a pleca in concediu, ca tare bine e.
nermary ..cat ma bucur! FELICITARI! sa ai sarcina usoara si la termen!
Poate la odiseea aceasta vom fi m unite.
MSymo nu stiu ce sa iti zic, ceea ce pot spune e ca iti doresc sa apara bebele in burtica la urmatoare eco.
child stai cat m mult in pat, si totul va fi bine.
oanka80 ce frumos povestesti tu acolo! Abia astept sa merg si eu la eco, sa il/o vad si sa ii ascult inimioara, dar m astept pana la 8 sapt, sa fiu sigura sa il/o vei vedea.
oanka80 pofta buna!
dayanara multumim pt vizionarea pozelor!
Sucul de fructe iti face pofta de mancare..

Ca veni vb de mancare, ma duc sa pap un castron cu lapte+ cereale, azi nu am putut manca m nimic, din cazua greturilor.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ella , am vazut si eu emisiunea de astazi a Oanei Cuzino...Ei ziceau ca daca consumi un pahar de alcool cand alaptezi, iti scade lactatia cu 20%..asa o fi poate.
Oricum eu mai mai consum din cand in cand un pahar de bere, si sper sa fie ok..
Cat despre DT si TT, nu stiu cat de pregatiti or fi medicii pe-aici, dar am prietene si in Cluj la care le-au explicat aceleasi lucruri..Eu am cautat articole multe pe net sa ma informez, si am ajuns singura la concluzia ca nu le fac.
Am incredere in DD ca o sa-mi dea un bb sanatos, si daca la masuratori totul va iesi ok(saptamana viitoare ), sant multumita.

Multi pupici la toate fetele si va urez va noapte usoara, cu somn mult si linistit!

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

eu tot intru sa vad care bebe isi "dezvaluie" primul sexul : o fetita sau un baiat??!!!

de ancadragoman ce mai stiti??? e cu ochisori sau nu???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

baby angel cat te.ai ingrasat in 2 luni?

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Dayanara, inainte de a ramane insarcinata aveam 60.5kg, iar acum dupa 12 s( miercuri fac 12s) am 64.5...ce sa mai zic...dezastru!
Asta inseamna sa nu imi fie rau bsolut deloc de la mancare! Bine ca mi-e rau de la chimicale...dar ce folos
Oricum de azi am intrat la "dieta"...fara dulciuri sau alte rontaieli..M-am inarmat cu morcovi si mere, si de cate ori mi-e foame si nu e ora de mancare, pap un morcov, si data urmatoare un mar. Mi-e si groava sa ma duc la eco, pentru ca o sa ma certe !

Pupici!

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Cu DT si TT nu cred ca tine de nivelul de pregatire al medicilor, ba chiar dimpotriva. In Romania se recomanda cam pe banda rulanta, o gramada de analize, o gramada de teste si (cel mai rau dupa parerea mea) o gramada de medicamente si vitamine. In multe alte tari, unde as zice ca nivelul medicinii este mai ridicat ca in Romania, se merge pe mult mai natural si mult mai simplu. In America, de exemplu, daca nu ai complicatii, faci 2-3 ecografii toata sarcina si iei cel mult vitamine (nu hormoni, nu anti-spastice, etc, cate vad ca ia toata lumea aici). In China sincer nu stiu cum e, ca nu merg la spitalele chinezesti, dar poate ne spune Castelana cum e si in Malaysia, unde sistemul medical este foarte avansat.
In fine, eu nu stiu ce sa fac, ca as vrea sa ma duc la ecografie inainte sa plec, dar chiar nu vreau sa imi faca toate cele masuratori si teste... Ma mai gandesc...

Intreba cineva de alaptat -- da, doare si la al doilea copil la fel de rau, daca ai oprit de mult alaptatul. Si pentru mine alaptatul a fost foarte dureros si ma gandesc cu groaza ca o iau de la capat -- dar este dureros numai la inceput, apoi este o placere si sincer abia astept sa ma lalai toata ziua in pat cu bebe la san, cat copiii sunt la scoala.

Cu alcoolul, nu stiu ce sa zic, stiu ca multe studii zic ca nici strop de alcool in sarcina, dar eu zic ca un pahar de vin sau bere cand si cand nu poate face asa mult rau... Eu una nu beau niciodata, nu suport alcoolul, dar asta e parerea mea.

Va pup si sa aveti o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu e BB :(

mai, da odiseea de mai nu se deschide?:):) ca tot bantuim unele din noi pe aci, sa ne amintim de gravideala.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo mersi de raspuns!! e bine anca?? ca nu am mai vazut-o nici pe mess nici pe aici.... scuzati pt off topic plss

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput