Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 17
katteryna spune:
Ma mai intreb pe unde o fi duamna Lutoniana?
S-o plimba si acum??
38s+ 4z cu floricica
RAISA MARIA
Muuh spune:
Imi cer scuze ca imi permit sa ma bag dar eu sunt nostalgica si citesc pe aici din cand in cand. Legat de alaptat, eu l-am alaptat pe Alexei foarte putin iar pe Dimitri inca il alaptez. DAR intre timp m-am documentat o gramada, am citit foarte mult despre asta, am fost informata si am stiut ce sa fac. A si da pe Dimitri l-am alaptat la cerere si la 15 minute daca cerea pana cand s-a instalat lactatia. Nu a avut colici si si-a rarit singur mesele facandu-si propriul program. Pentru fetele din Bucuresti exista la spitalul Elias o doamna, consultanta pentru alaptare Georgeta Musat care mie personal mi-a fost de mare ajutor.
Va doresc nastere usoara si BB sanatosi!!! si imi cer scuze ca mai bag un ochi pe la voi dar dehh...nostalgia
NelaM spune:
Gata, suntem si noi la zi, am vazut / citit tot ce s-a discutat. Interesanta discutia despre wrap vs sling si alte marsupii. M-ar tenta un wrap, dar nu sunt suta la suta convinsa, ma mai consult cu sotul, pe net si vedem noi pana la urma.
In alta ordine de idei, azi ne-am rasfatat, ca doua doamne ce suntem: unghiute, cafeluta frape cu multa frisca si un pranz copios. Ne pregatim de o seara "House", linistita.
O seara excelenta va dorim!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
Andrecluj spune:
Irda, dar pentru coloana bebelusilor de 1 luna cum e? Ca de fapt asta era dilema, nu comoditatea mamei, pe care nu o contesta nimeni. Eu stiam ca trebuie sa stea culcat pe ceva dur, de asta ma intrebam cat o fi de sanatos. Ca in reclame se poate spune orice, inclusiv ca poti folosi wrap-ul de la 0 luni.
24 +
Chiara Ada
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco am venit din oras dar ma duc sa ma pun in pat ca pic de somn. oare ce-o fic cu somnolenta asta generala pe aici? sic, sic, mi-am luat prajitura bunaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar o pap dupa masa, care va fi dupa somn. anco 36+ ???? si ![]() poze |
anco..acum vad la semnatura ta..dc e semnul intrebarii la fetita?nu e sigur?poate faci si tu 2 flacai:)))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
katteryna spune:
Miruna multumim pentru sfaturi!
Io chiar ma intrebam daca nu s-ar putea ca bebe sa fie pus la san mai des pentru a stimula lactatia la inceput...Poate nu la toti functioneaza tiparul "din 3 in 3 ore"...
Mai treci pe la noi sa ne "dai" din experienta ta!
38s+ 4z cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
camy este doar parerea mea personala. Pe mine ultimele 2 puncte m-au terminat , primele 2 fiind niste repetitii si jocuri de cuvinte. Tot ce se repeta aici este ca 'mama are mainile libere' , avem nevoie doar de maini(?) , adica putem trai o viata normala daca avem doar mainile libere?
Din cate stiu eu nu e chiar indicat sa il inveti pe bebe sa stea numai in brate ca adio libertate. Adica daca bebe sta ok in patut nu trebuie lasat acolo?
* Wrap-ul pentru bebelusi permite o puternica comunicare afectiva intre copil si mama.
* Wrap-ul permite hranirea si odihna in timpul diverselor activitati ale mamei.
Astea ultime 2 puncte se bat cap in cap.
Comunicarea si apropierea intre mama si bebe se face oricum in momentul in care bebe este hranit , indiferent daca natural sau artificial.
Si la ultimul punct zice ca mama poate desfasura diverse activitati in momentul hranirii ceea ce mie personal mi se pare foarte gresit.
Din punctul meu de vedere in momentul in care incepi sa ii dat tzitzi sau bobe la bebe trebuie ssa uiti ca ai treburi de facut , trebuie luat bebe in brate sau sa te asezi langa el si incepi sa il hranesti ...
Wrapul folosit acasa nu face decat sa iti ingradeasca si mai mult din libertate. Pun si eu o intrebare idioata poate : cum mergi sa faci pipi daca bebe doarme la pieptul tau ? ... ca sa nu mai zic ca ai si altele de facut , de spalat cateva vase , ceva mancare , poate si ceva curtatenie , sa calci ceva haine , dar cel mai important in primele saptamani trebuie odihna.
Nu este deloc simplu sa hraneti bebe din 3 in 3 ore. Deci ii dai o ra sa suga , pana ragaie , inainte sa ii dai papa trebuie sa il schimbi , ups , a zburat o ora si jumatate , deci mai ramane o ora si jumatate timp in care trebuie sa mergi la wc , sa te hranesti , sa pui hainele la bebe la spalat , sa te speli si SA TE ODIHNESTI.
Da wrapul este ok daca nu ai alt mijloc de transport sau daca mergi undeva si nu poti intra cu carutul ... dar sa il folosesti in casa ... hm , eu una m-as mai gandi.
Si DAAAAAA , este extraordinar sa il simti la piept mai tot timpul , dar nu este o solutie convenabila pentri niciunul. In primul rand bebe se poate obisnui asa ( in brate) si sa devina un urlacios si un morocanos in momentul cand il lasi jos. Stand doar la piept nu va mai avea libertatea de a explora si cunoaste ceea ce il inconjoara pentru ca va plange in momentul in care vrei sa il lasi jos ...
In prima luna de viata nu inteleg de ce trebuie carat in wrap pt ca bebe doarme si mananca ...
Zau ca nu stiu. Eu una m-as mai gandi sau cel putin as astepta sa vina bebe sa vad daca chiar este necesar un wrap.
Sorry , e doar parerea mea , as mai avea de zis , dar cred ca ajunge ![]()
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Edit: daca chiar ai nevoie de el ,am vazut pe site ca ti-l livreaza in 48 de ore ... so nu inteleg de unde graba asta ...
NelaM spune:
| citat din mesajul lui katteryna Nela ![]() ![]() io mi-l si imaginez pe doctorul tau!![]() 38s+ 4z cu floricica RAISA MARIA![]() |
Katteryna, si stii ce ma mai gandeam azi? Ca daca din intamplare il vad pe strada nici nu il recunosc pe mosulica, ca nu l-am vazut decat o data fara masca medicala. In rest, numai ochii ce-s de el, la consultatii...restul se pierde undeva in ceata in capsorul meu, atata e de mic. (Doctorul, nu capsorul meu... desi nu sunt sigura nici de varianta cealalta
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila raluk, da' mie de ce nu imi zici nimic bre????? macar o floare acolo...ce? nu merit?? ![]() ![]() ...am facut si eu un lucru bun, am lasat cafea de dimineata![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani |
Ei, dar n-ai vazut azi-noapte ca urarea de somn usor iti era cu dedicatie?

Si ce sa mai zic, ca esti cu burtocul ala mult mai harnica decat am fost eu vreodata... este aici emoticon de invidie amestecata cu rusine?
31+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui petrean eu am auzit pareri f bune despre dr costin(care e si la euromedica)... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
Este un Costin la euromedica si altul la spital. Ala de la spital e mai cunoscut. Oare de ala de la euromedica zici?
31+

- azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani