Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 16
petrean spune:
eu am auzit pareri f bune despre dr costin(care e si la euromedica)...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
techila spune:
raluk, da' mie de ce nu imi zici nimic bre????? macar o floare acolo...ce? nu merit?? ...am facut si eu un lucru bun, am lasat cafea de dimineata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
si noua ne-a aratat cum sa expresam manual...cu mana de o parte si de alta a mameloanelor la diferite unghiuri... dar hai sa te intreb si eu ceva, ca tot esti asa in tema cu cremele si etc...tu pentru ten ce folosesti? ca majoritatea cremelor sunt pline de parabeni si alte chimicale pe care nici nu le pot pronunta. si atunci cum iti faci rutina zilnica...demachiant, crema...si din cand in cand masti? MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Masti de argila, de iaurt, daca as avea rabdare sunt multe retete pe net (imi place mult din punctul asta de vedere site-ul care2.com). Dar n-am rabdare sa pun fructe si din astea, sa pasez cu miere, cu ovaz, etc
Masti de par, iarasi: ulei de masline, de ricin si oua
"Demachiant" eu inainte foloseam din ala gen sapun lichid, ca aveam tenul gras (cleansing gel), deci ma spalam cu apa. Apoi am incercat cu iaurt pus pe fata in fiecare seara. E super tenul dupa el, dar nu-mi placea ca mirosea in baie a iaurt . Asa ca mai nou ma spal cu sapun lichid bio pe fata, si sunt sigura ca nu e atat de dur pentru ten ca si alea speciale de acnee pe care le aveam eu.
Crema de fata mi-am luat bio. Dar o folosesc foarte foarte rar. Pe vremea cand aveam ritualul de doua ori pe zi: demachiere, tonifiere, hidratare/hranire, eram tot timpul unsa pe fata. Nu cand puneam crema, ca erau creme speciale de ten gras, super matifiante. Dar dupa vreo 2-3 ore deja trebuia sa merg la baie, sa ma tamponez cu ceva servetel, ca imi stralucea fruntea ca si becul. Am avut o perioada in care am stat cam o saptamana acasa. Si nu am folosit nimic nimic. Mai aveam si din cremele mele dinainte, cumparasem si asta bio (dar asta mi s-a parut prea scumpa s-o folosesc aiurea cand stau numai in casa). Si am observat ca nu-mi mai straluceste fata . Am testat cateva combinatii, si am observat ca oricare dintre produsele conventionale le foloseam, imi facea sebuum. Adica si daca doar ma spalam cu cleansing gel special pentru acnee, si pe moment aveam cea mai curata fata, intr-o ora toata straluceam. Asa ca am ajuns la concluzia ca dau un fel de dependenta, si cu cat le folosesc mai tare, cu atat imi strica tenul mai tare.
Acuma in sarcina mi-au mai aparut cosuri, dar razlete. Si tenul imi e asa de fain la atingere, nici uscat, nici gras, ca de bebe , daca n-ar fi petele facute de acnee de-a lungul anilor. Si pot merge si eu in oras linistita, fara sa ma tot uit in oglinzi daca nu trebuie sa ma tamponez pe frunte de sebuum.
Si treaba cu ridurile, eu zic ca e genetica. Am vazut cazuri fara riduri la 50 de ani si la folositoare de creme, si la femei care n-au vazut asa ceva. Si invers, am vazut pline de riduri in ambele grupuri. Deci cred ca e genetic, si poate mai mult putem influenta din interior, prin hidratare corespunzatoare, si papat vitamine.
Sper ca n-am plictisit
Acum chiar ca merg sa pap
31+
katteryna spune:
Buna dimineata!Mai fetelor ce faceti voi acilea?Techiluto mersi de cafea! Da' de ce bagi atata treaba?Ce-i cu harnicia asta ce te-a apucat?Vrei sa scoti broscutele mai devreme?Ia mai baga tu un pui de somn, hai!
Misto discutiile despre wrap!Irda saru'mana pt link! Io as incerca sa vad daca gasesc material pentru ca mi se pare super tare dar super scump!Parerea mea desi s-ar putea sa mi-o schimb pe parcurs...
Apoi m-am indragostit de LISA
38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA
NelaM spune:
Citat: |
doctorul meu este foarte grasun si probabil ca asta il face sa ma avertizeze pe mine ca nu cumva sa ajung ca el 36 + |
zici tu ceva acolo... mosulica al meu este un tar de om, chinezul tipic, mic si cu ochelari si slab de numa... de aia poate nu zice el nimic nimic de kg mele, s-o teme ca ajung ca el?! Nici o sansa, tre' sa il linistesc pe micutz. Ma mir ca nu se teme de mine deja, sunt cu 2 capete deasupra lui, sa nu mai vorbim ca eventual numa' daca ma sare trece de mine. Nu-l vad bine la nastere, de aia i-am zis sa stea pe faza cu anestezistul, ca laughing gas si injectabilele sunt ok, ce sa zic, dar sa vedem cum rezistam. Ca n-as vrea sa ii frang vreun oscior.
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
anco spune:
am venit din oras dar ma duc sa ma pun in pat ca pic de somn. oare ce-o fic cu somnolenta asta generala pe aici?
sic, sic, mi-am luat prajitura bunaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar o pap dupa masa, care va fi dupa somn.
anco 36+???? si
poze
katteryna spune:
Alex ma bucur ca te-ai mai linistit. Eu sunt de parere sa stai cuminte cu atatea ganduri negre pentru ca sunt in zadar. Sau tu ai vrea ca fetita sa joace box la tine in burtica? Are si ea zile si toane, nu?Cand mai somnoroasa cand mai agitata.
38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA
NelaM spune:
Citat: |
Maria nu ai parut penibila deloc cu alaptatul, doar suntem mai multe care nu stim. Multumim mult! 31+ |
Si mie mi s-au parut tare interesante si utile comentariile Mariei referitoare la alaptat. Daca am putea avea salvat undeva si DVD-ul de care vorbeai si eventual notitele tale / materialul de la curs, Maria, ar fi super!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
laura78nico spune:
Fetele am lipsit o zi si au aparut 2bb
Asa ca bun venit pe lume bb Karolina si bb Razvan
Felicitari mamicilor Clodete si Mary!
Eu ieri nu am avut net la servici, iar dupa-amiaza am fost la cumparaturi, am venit acasa cu niste dureri de burta de nu va mai zic!
Acum sunt bine, fug sa recapitulez din urma!
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007