Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 12
daciana.ilie spune:
petrean , multumim de site dar eu caut wrap; ai idee ? gasesc in ro la pret acceptabil?
daci 35+ cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie offf, , acu mi-am amintit ca vroiam sa-i zic ceva important lui Kawaichan - daca tu esti convinsa ca e lichid amniotic te duci la spital si stai pe capul lor, cu sau fara contractii, cu sau fara dilatatie; din ce am retinut, sunt politici diferite ale dr dar oricum sunt unii de parere ca in maxim 24 de ore de cand ai pierdut apa tb sa nasti ca sa protejezi copilul de posibile infectii .... o precizare pt celelalte fete; daca pierdeti lichid si este verzui - si nu incolor ca al Mihaelei - luati bagajelul si nu mai stati, mergeti direct la spital |
uite ce ziceam eu azi noapte mihaela, ma bucur ca te duci la spital; sa ne tii la curent daca e cazul sa scoatem agitatele
daci 35+ cu Darius Alexandru
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Hello la poporul gravidos, Noi ne pregatim sa mergem la spital,am vbit cu moasa si vrea neaparat sa-mi mai faca un test de lichid. Petrean,una e slingul si alta-i wrapul,cu totul alta mancare de peste.Distribuirea greutatii e mai buna la wrap,la sling din cate am inteles te doare spatele mai repede. La sling se folosesc niste inele,la wrap ba..Iar 160lei nu mi se pare ieftin deloc,sincer...wrapul Sabinei costa fix 39.00$ plus 10$ transportul,pana una alta sunt se pare cele mai ieftine de pe piata...uite inca o data linkul cu site-ul de pe care e cumparat http://www.sleepywrap.com/ Manga,ce ai gasit tu pe E-bay e tot sleepywrap Ma duc sa ma pregatesc,v-am pupat,va tin la curent Mihaela 37+ cu baby Joshua |
mult succes mihaela. asa e tot din ala e...dar e mai ieftin decat cele pe care le-am gasit aici care au niste preturi de zici ca sunt cusute cu fir de aur, ca-n basme.
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Irda spune:
Buna fetelor!
Am vazut ca vorbiti de baby wrap.
Anul trecut pe vremea asta si eu eram disperata dupa asa ceva si nu gaseam decat cu comanda in strainatate si dura nene transportul....(mult prea mult pentru nervii mei pe toti peretii...ca gaza mea avea progam de urlat la luna intre 2 si 5 dimineata de ma capiase..plus ca o mai aveam si pe gaza mare care ma lua de proaspata la ora 7.00 )
Cand l-am primit de la mama din Italia am zis ca nu-i adevarat cum a putut sa se schimbe situatia cu bebe.
Era muuult mai calma, mai linistita si in cateva nopti de bagat in wrap cand avea ea program artistic am reusit sa trecem peste momentul ala.
Acum puteti sa luati baby wrap si de www.wrap.ro" target="_blank">aici.
Pretul e similar cu al slingurilor de la linkul de mai sus dat de petrean, dar mi se pare mai versatil wrapul si mai sigur pentru bebe.
Eu o tin si acum pe fiica-mea in wrap si i se lumineaza toata fetzisoara cand il vede ...face cu mana si zice paaaaa, mami.....paaaa!
Daca va pricepeti la cusut si gasiti material French Terry puteti sa-l confectionati chiar voi sau vreo cunostinta care se pricepe.
Dimensiunea de marime universala o gasiti pe site.
Mie imi pare rau ca n-am stiut de existenta lui la fata mai mare....m-am chinuit cu un marsupiu de mi-a rupt coloana mea aia..."scolioasa"!
Nasteri usoare si bebei sanatosi, norocosi, cuminti si necolicosi!
Pupicei fetelor mele dragi Cami si Cristina_ana!
ionika spune:
Camy, Raluk pentru a steriliza biberoanele si tetinele cand eram plecata, foloseam solutia de sterilizat la rece de la chicco. Costa cam 23 lei si are 1 litru. E super, m-a salvat tot timpul si acum ma gandeam sa imi iau pt pompa de san din spital.
Sabina, superbe pozele si mi se pare super ideea cu wrapul.Fetele tale sunt dulcele, iti vine sa le pupi toata ziua.
Mihaela, tinem pumnii!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daciana.ilie
Camy ce inseamna ieftin, cu aproximatie ? daci 35+ cu Darius Alexandru |
sa nu depaseasca 100 ron
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
kawaichan spune:
Multumesc mult Daci,Manga,Ionika eu am senzatia ca totusi e alarma falsa dar ma duc pt ca altfel nu pot sta linistita.
Irda multumim mult pt link,in sfarsit se ocupa cineva si in Ro.
Pup gashca
Mihaela 37+ cu baby Joshua
anco spune:
citat din mesajul lui petrean anco..eu stiu ca la 2 bebe(la mine 3)..esti legat de maini si de picioare..dc nu ai ajutor..sau nu stai la casa Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
esti dulce, ce incurajator suna...eu nu stau la casa, ba mai mult stau la etajul 9, iar ajutor, o sa am ceva, dar nu ma bazez ca asa ma voi descurca.trebuie sa gasesc solutii de a ma ajuta singura.
anco 36+???? si
poze
vias spune:
citat din mesajul lui Irda Buna fetelor! Am vazut ca vorbiti de baby wrap. Anul trecut pe vremea asta si eu eram disperata dupa asa ceva si nu gaseam decat cu comanda in strainatate si dura nene transportul....(mult prea mult pentru nervii mei pe toti peretii...ca gaza mea avea progam de urlat la luna intre 2 si 5 dimineata de ma capiase..plus ca o mai aveam si pe gaza mare care ma lua de proaspata la ora 7.00 ) Cand l-am primit de la mama din Italia am zis ca nu-i adevarat cum a putut sa se schimbe situatia cu bebe. Era muuult mai calma, mai linistita si in cateva nopti de bagat in wrap cand avea ea program artistic am reusit sa trecem peste momentul ala. Acum puteti sa luati baby wrap si de www.wrap.ro" target="_blank">aici. Pretul e similar cu al slingurilor de la linkul de mai sus dat de petrean, dar mi se pare mai versatil wrapul si mai sigur pentru bebe. Eu o tin si acum pe fiica-mea in wrap si i se lumineaza toata fetzisoara cand il vede ...face cu mana si zice paaaaa, mami.....paaaa! Daca va pricepeti la cusut si gasiti material French Terry puteti sa-l confectionati chiar voi sau vreo cunostinta care se pricepe. Dimensiunea de marime universala o gasiti pe site. Mie imi pare rau ca n-am stiut de existenta lui la fata mai mare....m-am chinuit cu un marsupiu de mi-a rupt coloana mea aia..."scolioasa"! Nasteri usoare si bebei sanatosi, norocosi, cuminti si necolicosi! Pupicei fetelor mele dragi Cami si Cristina_ana! Irda cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008 Poze Daria si Antonia Nasterea Antoniei |
am dat comanda..acum sper sa vina...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE