am deschis acest subiect sa vedem pareri pro si contra despre musafiri ,daca va place sa-i aveti ca invitati
sunt musafiri care imi sunt dragi si pt care pregatesc cele mai gustoase mancaruri ce le stiu si incerc chestii noi, sa ii surprind placut. dar sunt si musafiri care nu imi fac deosebita placere, chiar deloc. doar daca e vreo zi festiva ii invit la masa, altfel nu prea. si nu ma sinchisesc sa fac ceva deosebit
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Daaaa, ador sa am musafiri la masa. Imi place sa fac mancare si apoi sa o mananc cu persoanele dragi mie.
Vicky si Printzesone
Imi place la nebunie sa am musafiri la masa, dar numai daca si-au anuntat in prealabil vizitaAsta de cand am fetita, ca inainte mi-ar fi placut sa primesc musafiri si noaptea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
depinde de dispozitie,uneori imi place f mult sa avem musafiri sa pregatesc ceva bun si alteori simt nevoia sa fim doar noi fara sa mai fiu nevoita sa stau numai in picioare,dar in general; avem musafiri asa 1-2 pe saptamana.
POZE