musafiri

musafiri | Autor: ANITA75

Link direct la acest mesaj

am deschis acest subiect sa vedem pareri pro si contra despre musafiri ,daca va place sa-i aveti ca invitati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sunt musafiri care imi sunt dragi si pt care pregatesc cele mai gustoase mancaruri ce le stiu si incerc chestii noi, sa ii surprind placut. dar sunt si musafiri care nu imi fac deosebita placere, chiar deloc. doar daca e vreo zi festiva ii invit la masa, altfel nu prea. si nu ma sinchisesc sa fac ceva deosebit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Daaaa, ador sa am musafiri la masa. Imi place sa fac mancare si apoi sa o mananc cu persoanele dragi mie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Imi place la nebunie sa am musafiri la masa, dar numai daca si-au anuntat in prealabil vizitaAsta de cand am fetita, ca inainte mi-ar fi placut sa primesc musafiri si noaptea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

depinde de dispozitie,uneori imi place f mult sa avem musafiri sa pregatesc ceva bun si alteori simt nevoia sa fim doar noi fara sa mai fiu nevoita sa stau numai in picioare,dar in general; avem musafiri asa 1-2 pe saptamana.

POZE

Mergi la inceput