Cadou 5 ani de la nunta

Cadou 5 ani de la nunta | Autor: TweetyGeo

Link direct la acest mesaj

Hai repede fetelor, dati-mi idei de cadou pt. el la 5 ani de la nunta. Ar fi nunta de lemn si se spune ca ar trebui sa iau ceva de lemn, dar nu tin neaparat cont de asta. Astept idei. Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Asta cu nunta de lemn nu am mai auzit-o . Dupa parerea mea, fiind aniversarea nuntii, ar fi mai nimerit un cadou pt amandoi, o excursie, some time alone, un city break ceva. Sau doar o seara in doi pregatita frumos. Dupa posibilitati.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

O iesire in week-end doar voi doi, de care sa va bucurati. Ce cadou? Sa-l pui pe raft? Mai bine niste clipe minunate si niste amintiri pt urmatorii ani.
Ca obiect, poti sa faci o poza cu voi apoi, daca aveti si voi centru din ala care pune poze pe cine stie ce, poti face pe o perna, un glob cu fulgi, un ceas de perete, etc.

Sau... uite aici (asta cred ca vrei sa stii de fapt):
1 an - Hartie: Jurnal, carti, bilete la teatru sau la concert
2 ani - Bumbac: Lenjerie, prosoape cu monograme, huse pentru fotolii si canapele
3 ani - Piele: Album sau rama pentru fotografi, mapa de birou, cu accesorii
4 ani - Matase: Cuvertura de pat, camasa de noapte, abajururi, puisori de perna
5 ani - Lemn: Vase, masuta, noptiere, puiet de yuca, ficus, portocal, lamai
6 ani - Fier/ inox: Electrocasnice, vase de bucatarie, jardiniera, aplice (de iluminat)
7 ani - Cupru/lana: Ceainic, saluri din lana, tapiserii, carpeta taraneasca
8 ani - Bronz: Statuete sau vase de anticariat, lampi pentru ulei aromat
9 ani - Ceramica: Serviciu de ceai sau de farfuri, cani personalizate, set de bucatarie
10 ani - aluminiu/cositor: Pusculite, tabachere, ceasuri, sfesnice, felinare de gradina
15 ani - Cristal: Vaze, serviciu de pahare, candelabre, clopotei de vant
20 ani - Portelan: Platouri, serviciu elegant de masa, ghivece, sfesnice
25 ani - Argint: Figurine, podoabe, prespapier, rame stilizate
30 ani - Sidef/perle: Cutii pentru bijuterii cu sidef, butoni sau ac de cravata cu perle
35 ani - Jad: Medalioane din jad, figurine, statuete din jad
40 ani - Rubin: Cercei cu rubin, un vin rosu de colectie, sticlarie
45 ani - Safir: Inel cu safir, sal, pernute din catifea bleumarin
50 ani - Aur: Bijuterii, rame foto, Whisky vechi de 50 de ani
55 ani - Smarald: Cercei cu smaralde, vacanta in Irlanda, Insula de Smarald
60 ani - Diamant, bijuterii cu diamante, sampanie de colectie

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ah, si sa nu uit: multi ani fericiti impreuna, intelegere si iubire, si sa ajungeti sa va sarbatoriti si nunta de diamant.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

E bine sa petreceti un pic de timp impreuna. Plecati undeva, pentru un weekend macar. Ma gandesc la un loc romantic gen Paris, Rome, Venetia.... O cina intr-un decor romantic ar fi foarte indicata,iar ca ceva ce ramane, ma gandesc la un lucru personal.
Eu, cand am implinit 5 ani de la casatorie, am aranjat o calatorie surpriza la Monte Carlo, cu toate ingredientele. M-am ocupat eu de asta, pentru ca sotul meu e un business man foarte ocupat, si aproape ca a uitat de aniversarea noastra.
Inafara de asta, i-am luat o pereche de butoni din aur, fiecare cu cate un diamant mic incrustat, iar pe fiecare buton am comandat o holograma micuta, cu aceeasi fotografie: eu si cele doua ingerase pe care le avem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu am facut 5 ani de casnicie pe 31 iulie.
Cadoul meu pentru sot a fost 3 zile la Venetia fara copil...doar noi doi.
El nu a stiut...doar i-am pus biletele in brate si i-am spus ca peste doua zile plecam....
Si a fost SUPERB!!!!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O miniexcursie undeva la munte , daca tot evorba de lemn, si un copacel micut...bonsay poate. :)
Am vazut ca anul urmator voi avea aniversarea de aluminiu

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi tocmai am avut aseara aniversarea de 4 aniam pregatit o cina la lumanari, sampanie, la noi e mai greu cu iesitul nu am pe nimeni aici sa il las pe alex care e destul de mic inca

TweetyGeo , felicitari in primul rand si la mai multi ani impreunacat despre cadou poate un ceas bun, sau un set de manichiura, un parfum, o camasa, o cravata, daca e sa tinem cont de semnificatie poate un trabuc intr-o cutie de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Un weekend doar voi doi cred ca e cea mai buna solutie. Sau daca nu si o cina la lumina lumanarilor ar fi foarte frumos.
Orice ai alege iti urez "LA MULTI ANI!!!" si cum o sarbatoriti pe aceasta sa mai aniversati inca 100.

Mergi la inceput