Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

da ramona stranut la 5 secunde cred si mai si transpir plus ca acum a inceput si un fel de senzatie de voma..sper sa ne treaca repede ca nu mai rezist...laura merci pt sfaturi...

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

RamonaC, n-am stiut ca si tu esti racita. Eu as zice sa mergeti la doctor mai ales daca aveti simptome de gripa. Daca e gripa, cu cat e depistata mai devreme cu atat mai bine. Sanatate multa, fetelor!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Laura G, m-ai facut sa rosesc . Multumim de urari

Fetelor, va doresc si eu multa sanatate, si aveti grija de voi. Masurati-va temperatura frecvent; iar daca vedeti ca se apropie de 38 grade, sunati-va urgent medicul. Sper doar sa nu fie cazul

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele vreau sa zic si eu ceva in legatura cu gripa:
daca aveti simtome de gripa asta fiind:durere musculara,iti curge nasul,durere de ochi si cap nu stati acasa mergeti de urgenta la doctor sau mai de graba la spital nu vreau sa va sperii,dar noi gravidutele suntem primele de pe lista pacientilor care se pot imbolnavi de gipa porcina si nu glumesc cand va zic.
in Montreal acum cateva saptamani a murit din cauza asta era insarcinata si s-a dus la doctor in stare ft grava,au operato de urgenta copilasul a supravietuit iar ea Dumnezeu s-o ierte.deci inca o data zic ca nu vreau sa va sperii dar fiti atente.aveti grija de voi mare.
DOURDOUDOU ai grija de tine si iti urez multa multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura, eu sper sa fie o simpla raceala si nu gripa.Pana acuma temperatura nu am si sper sa nici nu fie cazul, dar m-am schimbat de vreo 5 ori pana acuma, inclusiv chiloti . Mi-ar prinde bine acuma unii din aia de unica folosinta, mai ales ca e si masina de spalat stricata .
Dau cu ceai cu lamaie si miere si cred ca in nas o sa-mi bag imediat niste ob-uri ca si asa nu mai am la ce le folosi acuma.
Oare ma ajuta cu ceva dusul inaite de a-mi lua alte haine??? ca pana ma sterg is transpirata iara...

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

si eu am avut acum 2saptamani dureri musculare si cand am fost cu Andrei cu oxiorii am intrebat doctorita daca sunt ok si a zis ca nu e nimk altceva decat ca se lungesc ligamentele si iam zis de simtomele astea si a zis ca imediat trebuie mers la medik sau daca e cazul la urgente pt ca e periculos

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ramona, sa stii ca si eu transpir in chiloti mai ales si mi-i schimb de cateva ori pe zi, fara sa fiu racita. Nu inteleg de ce! Asta de vreo doua luni cred. Transpir si il alte parti (mai normale ) ale corpului, dar acolo cel mai rau si schimb in general 3 perechi pe zi. Am zis ca trebuie sa-mi aduc si la serviciu de schimb . Cu dusul nu prea stiu ce sa-ti zic. Probabil ca nu-i rau sa faci, dar ai grija sa nu stai in curent. Si asta o patesc si eu - transpir imediat dupa dus chiar nefiind racita.

Asa e cum zice Katyuscha cu gripa porcina, de-asta mi-e si mie frica. Trebuie sa avem maaaaaaaaaaare grija!

V-am zis ca maine mergem la curs? Asta e cursul de pregatire pentru nastere si tine toata ziua. Abia astept! Dar cred ca o sa fie obositor, probabil o sa vin cu picioarele umflate... O sa va povestesc, daca mai vreti

Nu i-am transmis mamei inca ce mi-ati spus sa-i transmit, ca m-am gandit ca poate citeste ea O s-o intreb daca a citit. Multumim pentru aprecieri!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

apropo de transpiratul in chilotisi eu patesc asa eu acum am inceput sa am si scurgerile mai abundente ca trebuie sa imi schimb lenjeria cred ca de 6 ori pe si plus o data noaptea deci va dati seama

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Smaranditza eu tot timpul am avut calciu mai putin decat era normal. Bineinteles ca si in sarcina la fel. Incearca sa bei cat mai mult lapte, iaurt si mai ales cascaval. Eu asa fac

24+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

si eu la fel incer sa mananc cat mai consistent eu laptele il mai fac cu banana il dau prin blender si ce bun e.bine ca nu beau in fiecare zi asa dar in fiecare zi beau o cana de lapte si iaurt simplu cu fructele stau cam prost dar trebuie sa mananc ca nua m de ales daca vreau sa aiba bebe,bebe ia de la mine si are dar raman eu fara rezerve pt mine cat si pt el.incec sa mananc cat mai sanatos

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput