Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Eu am luat caruciorul de la reprezentanta Chicco din Timisoara. Chiar as fi curioasa cum e cel din Carefour, poate trag o fuga sa-l vad...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
simona9999 spune:
am aflat ca putem beneficia de urmatoarele:
- prima de nastere de la serviciu (un salariu mediu de unitate, primit de la serviciu, in baza unei cereri depusa de mama si a copiei dupa Certificat de nastere al bebelui, in termen de 15 zile) (daca mama nu este angajata cu carte de munca, primeste tatal, in baza undei declaratii date de mama pe propria raspundere ca nu este angajata);
- trusou pt bebe de la Primarie - nu stiu exact suma;
- un stimulent de la primarie pt nastere (ceva in genul banilor primiti si la casatorie)
.. ma insel cumva.. stie careva dintre voi mai multe detalii?..
multumesc
oli 21 saptamani+
si eu tot asa am citit
trusou cam 150
simulent parca 200, pentru prima nastere parca.
Simina, eu inca nu stiu cum voi naste, asa ca nu stiu cum o sa fie cu anestezia. Inca nu stiu daca nasc la privat sau la stat. As inclina la stat, dar la cte povesti aud, nu stiu; familia zice sa ne chinuim sa strangem niste bani, si sa mergem la privat..... La privat am inteles ca e inclusa in pret
Larisel, noi avem si mai multe saptamani-28 si acum de vreo saptamana, 2, bb a devenit mai fortos so mai prezent
Cateodata mi se pare ca nu prea are stare toata ziua, dar seara nu pot sa zic ca nu m-a lasat sa dorm, cum zic alte fete ca stau la cal pana tarziu, ca e bb agitat. Multa sanatate, si vesti bune si filmuletze frumoase la eco
Buna Angel, bun venit. Nu stiu ce sa zic de acel cheag, poate stiu celelalte fete, sorry. Multa sanatate si vesti bune la doc
cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi
shtephy spune:
Eu inca ma mai gandesc cu epidurala.Prima data am fost curajoasa si nu am vrut,bine nici nu am vrut sa ma bazez pe ea si apoi sa raman cu ochii in soare daca nasc noaptea cum au patit-o 2 cunostinte la care nu a venit anestezistul noaptea.Deci puteti intreba si asta,daca exista anestezist in spital la orice ora.
Oricum as fi ramas neasteziata pentru ca am ajuns la spital cu dilatatie 9 ,cand nu se mai face.
Acum am zis ca nu mai nasc fara...dar sa vad cand oi ajunge la spital
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
krelia spune:
io musai cu pipaitu' ...ca la -5 ale mele, imi vand astia carut de papusa si p'orma zic ca mi se pare, ca asa e moda
asa ca ma inscriu si eu in clubul "touch me"
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Noi nu suntem bune deloc pentru cumparaturile online. Am putea sa brevetam o chestie de pus mana ... daca totusi vrem sa cumparam on line sa avem si acesta optiune ... nu stiu, o bucata de material care iese din monitor.... monis 28 acum si cu poze |
krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Eu am luat caruciorul de la reprezentanta Chicco din Timisoara. Chiar as fi curioasa cum e cel din Carefour, poate trag o fuga sa-l vad... Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete |
Sunt curioasa si de parerea ta,poate ajungi acolo.
_
simona9999 spune:
sa stapanniti sanatosi carutul, Camy si bb Flavius sa se plimbe sanatos in el
cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi
shtephy spune:
citat din mesajul lui krelia io musai cu pipaitu' ...ca la -5 ale mele, imi vand astia carut de papusa si p'orma zic ca mi se pare, ca asa e moda asa ca ma inscriu si eu in clubul "touch me" |
Hai ma nici chiar asa.
_
lucy_28 spune:
hm, eu nu cred ca isi permit cei de la carrefour sa vanda contrafacute si cu sigla chicco.
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Da ,a iesit fain . Poate il conving sa venim maine in buc sa iau carucioare la pipait,ca asa promotie cred ca nu se prinde nici la baby expo. |
Nu stiu ce sa zic, ca n-am experimentat niciodata babyexpo asta, dar am experimentat targul de carte unde au fost carti - nu putine - la pret mai mare decat in librarie!!!!
Pe asta se si bazeaza vanzarile record de la targuri... pe faptul ca lumea are inoculata in cap ideea de targ=redus....
Oricum, sper ca la babyexpo nu e cazul.
monis 28
acum si cu poze
monis5 spune:
Am putea sa facem un grup de... "pipaici"
sau si mai bine, "pipaice"
monis 28
acum si cu poze