Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Ancutza_Bro spune:
salut la burtici...am terminat de citit capitolul din urma si am vazut ca s-a discutat despre epidurala...am postat cateva informatii gasite pe net...sper sa va fie de folos...
CURAJ mamicilor!...nasterea tine de natura umana...bunicile noastre nasteau natural, pe camp, in caruta, unde apucau...si nu au mai patit nimic ...nu cu epidurala, nu cu masca de oxigen , nu cu cezariana ...eu una accept cezariana doar daca nu am incotro si e musai sa o fac pt binele copilului... si la epidurala exista riscuri, iar eu nu sunt dispusa sa imi asum nici macar 1% risc in ceea ce-l priveste pe bebita ... multi doctori nu recomanda epidurala, probabil stiu ei de ce...pupici
Anca 28+ Daria
POZE
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angel001 Shtephy multumesc de ajutor 27 saptamani + Yarina Gabriela |
Bravo,arata foarte bine.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
A_driana spune:
asta am citit si eu despre epidurala......la noi am inteles ca nu se face.....dar si daca s-ar face, nu stiu daca as vrea sa-mi faca........sunt si efecte mai nasoale la ea.....
si se face in coloana, daca doamne fereste iti atinge ceva nerv?....
niciodata nu se stie.....
nu contest nici faptul ca ii ,,minunata'' si nu simti durerea...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
Ancutza_Bro spune:
a, inca ceva....ce am scris mai sus este doar parerea mea proprie si personala ...sper sa nu fi deranjat pe nimeni... fiecare graviduta are dreptul sa isi aleaga modalitatea de a naste dupa cum simte si dupa cum crede de cuviinta...
Anca 28+ Daria
POZE
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui A_driana asta am citit si eu despre epidurala......la noi am inteles ca nu se face.....dar si daca s-ar face, nu stiu daca as vrea sa-mi faca........sunt si efecte mai nasoale la ea..... si se face in coloana, daca doamne fereste iti atinge ceva nerv?.... niciodata nu se stie..... nu contest nici faptul ca ii ,,minunata'' si nu simti durerea... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+ David strumfulet + poza strumfulet |
ai foarte mare dreptate Adriana si sa stii ca s-au auzit cazuri cand mama a ramas paralizata din cauza injectiei in coloana care este foarte periculoasa...doamne fereste...in spitalele din Romania se poate intampla orice...
Anca 28+ Daria
POZE
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Miany, doar stii ca nu am permis de plimbare. astept urmatrul control, poate poate primesc permis, in piept mi-l infig! 24 + Chiara Ada |
Ma gandeam la varianta unui taxi...
cand mai mergi la medic?
miany
28+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Da ,am vazut .Si cred ca am scris si eu azi noapte pe la 4 ca ai prins super promotie,io nici nu indraznesc sa sper la asa mare diferenta de pret.As putea sa il trimit si eu pe al meu sot la miniblu ca e zi de zi la buc dar si io ca voi,tre sa pun mana |
Pai pui mana la tine acasa si pe sot il trimiti doar sa achite. Zic si eu.
mmm, ce mesaj mi-a iesit, asta cu pus mana acasa
monis 28
acum si cu poze
shtephy spune:
Hmm...deci Carefouroul joaca murdar
Oricum ma enervau cu preturile lor mari,peste majoritatea hipermarketurilor,acum si cu asta
_
Romanitza_31 spune:
nu-i bai Ancutza... si eu am citit ca ar fi ceva aspecte negative. Nu e musai sa se intample in toate cazurile, depinde de la caz la caz, chiar eu stiu cazuri in care a fost ok cu epidurala, dar dzeu stie cum reactioneaza fiecare?! Dr meu, de ex, este pe principiul nastere cat mai naturala...so...nu ca ma incanta varianta asta ...fac pe mine de frica numai cand ma gandesc...!!!!
citat din mesajul lui Ancutza_Bro a, inca ceva....ce am scris mai sus este doar parerea mea proprie si personala ...sper sa nu fi deranjat pe nimeni... fiecare graviduta are dreptul sa isi aleaga modalitatea de a naste dupa cum simte si dupa cum crede de cuviinta... Anca 28+ Daria POZE |
24+
POZE
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 Pai pui mana la tine acasa si pe sot il trimiti doar sa achite. Zic si eu. mmm, ce mesaj mi-a iesit, asta cu pus mana acasa monis 28 acum si cu poze |
Da ,a iesit fain .
Poate il conving sa venim maine in buc sa iau carucioare la pipait,ca asa promotie cred ca nu se prinde nici la baby expo.
_