Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
miany75 spune:
krelia cat a fost setul ? eu am vazut in cora ceva la 150ron..
P.S nu l-am putut vizualiza ...cica e reclama..
miany
28+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Salut fetele,
eu tot asa rau is....cineva zicea ca a luat pt raceala ceva pastilute osciloccoccinum, cred si nu mai stiu ce.....nu imi ziceti si mie exact?
cu ceaiurile si citricele, cam greu...am baut doar 3 de ieri...nu prea intra.
MA ustura narile cu gat cu tot cand respir, ma doare capul, imi curg ochii...si daca ma duc la spital ma duc degeaba...m-am dus cu sangerare si abia m-au bagat in seama 4 ore mai tarziu...dar acuma cu raceala..
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
krelia spune:
mda..era de la chic-bebe....mare prostie, ast acu reclamele..ce sa-ti povestesc.....anyway, ca sa nu mai fie reclama, si sa fie si unii multumiti....uite
www.quelle.ro/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/ernhrenamdstillen/pflegen//m-99361/f-196806/index.html?preset_lang=RO&EMBPERL_UID=:67ce44d6bfe6f5ce99a811e2968096f4&utm_campaign=lolipop&utm_medium=pagina_produs&utm_source=lolipop" target="_blank">aici
eu l-am luat de la mothercare..pana la urma tot am luat ceva de la astia
..tot cu 150 de lei
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 krelia cat a fost setul ? eu am vazut in cora ceva la 150ron.. P.S nu l-am putut vizualiza ...cica e reclama.. miany 28+ DAVID ANDREI |
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Salut fetele, eu tot asa rau is....cineva zicea ca a luat pt raceala ceva pastilute osciloccoccinum, cred si nu mai stiu ce.....nu imi ziceti si mie exact? cu ceaiurile si citricele, cam greu...am baut doar 3 de ieri...nu prea intra. MA ustura narile cu gat cu tot cand respir, ma doare capul, imi curg ochii...si daca ma duc la spital ma duc degeaba...m-am dus cu sangerare si abia m-au bagat in seama 4 ore mai tarziu...dar acuma cu raceala.. |
ramo eu zic sa suni daca poti la meedic sa-ti zica el ce poti lua, sau la farmacie sa intrebi direct , eu am luat asa coryzalia si homeogene pt dureri gat curs de nas si usturime, ambele sunt de la boiron fac doar tratamente homeopate, sa te faci bine

26+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui raluci_b MA ustura narile cu gat cu tot cand respir, ma doare capul, imi curg ochii...si daca ma duc la spital ma duc degeaba...m-am dus cu sangerare si abia m-au bagat in seama 4 ore mai tarziu...dar acuma cu raceala.. |
ramo eu zic sa suni daca poti la medic sa-ti zica el ce poti lua, sau la farmacie sa intrebi direct , eu am luat asa coryzalia si homeogene pt dureri gat curs de nas si usturime, ambele sunt de la boiron fac doar tratamente homeopate, sa te faci bine

[/quote]
si meedicul meu mi- zis ca e ok si paracetamolul, dar eu zic sa mergi pe homeeopate, si oricat ar fi de greu mai mult ceai si lamaie si miere

26+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Avalon spune:
Ramona
, eu am fost racita la inceputul sarcinii si am luat granule din astea http://www.efarma.ro/products.php?id=778 si sirop din asta http://www.efarma.ro/products.php?id=755 , sunt safe in sarcina. Aaaa, si paracetamol (simplu, nu sinus). Ai grija de tine
Laura
, thanks pt pont, o sa-mi fac rost de omez.
Lumi
, niciunul din cei 3 dr la care merg nu mi-au dat de facut testele astea de toleranta la glucoza pt diabet gestational... am intentionat sa le fac de capul meu dar bine ca am sunat la laborator inainte, ca mi-au zis ca trebuie sa am recomandarea medicului cu specificatia cantitatii de glucoza pe care sa mi-o administreze si intervalul orar intre care sa se administreze... so, m-am lasat pagubasa ca si asa ma stiu doctorii mei ca pe un cal breaz si de cate ori intreb: "da' eu nu mai fac ceva analize?" imi zic ca nu trebuie si ca ce, ma plictisesc... nu am primit de facut pana acum decat analize uzuale, am facut eu de capul meu si niste analize de secretie (si cred ca au dreptate, ca mi-au iesit toate negative dar mi-au usurat buzunarul de cateva milioane de lei vechi)... daca ma duc si le zic ca vreau si analiza asta pt diabet mi-e teama ca o sa-mi auda urechile tot felul
... mai bine o las balta...
Krelia
si pe mine ma "mananca" degetele ca cumpar tot felul de lucrusoare, deocamdata ma abtin si nici timp nu am avut de umblat, dar si cand voi intra in concediu cred ca ma voi dezlantui
sa porti cu placere pantalonasii si sa folosesti cu drag "beberoanele" (cum le zice sotul meu)!
Apropo, cate beberoane sunt la set? E adevarat ca trebuie sa avem mai multe, vreo 8 bucati, parca asa am citit?
apropo de "beberoane", fetelor ati auzit de recipiente in care se stocheaza laptele muls si se pune la congelator? cum sunt astea? ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine, deja ma vad cu laptaria in exces, sunt ca ala cu drobul de sare, eu nu stiu daa voi avea lapte pt un bebe, dar pentru doi!!! dar ma gandesc ce fac cu "excesul"

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

shtephy spune:
RamonaC oscilococcinum este homeopat,produs de Boiron.E bine sa il iei de la primele simptome.Din pacate la mine nu are efect dar la fetita mea de cele mai multe ori da.Nu are nici o contraindicatie in sarcina.Stiu ca si coryzalia de care zice Ralucib e bun si are efect la multe persoane.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+ 
RamonaCopot spune:
Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Din pacate, pana vine sotul acasa la noapte pe la 4-5 nu are cine sa imi aduca pastile. Asa ca acuma am laut jumate de paracetamol, ca deja am febra 37.5 si ii zic lui ce sa-mi cumpere cand vine. Nu are cum sa plece el acuma de la serviciu iar la taxi-uri am sunat si cica nu fac comisioane, doar pizza si aia de la firma cu care colaboreaza ei 

.
O sa ii zic sa-mi ia ce gaseste din cele mentionate mai sus de voi, ca pana luni dimi nu am pe ce dr sa sun.
Mi-am pus si compresa cu bitter suedez pe gat si am obs ca in partea stanga, unde ma doare gatul mai tare, parca arde asa un pic gatul. Sper sa rezist pana la noaptea cand vine sotul si sa isi faca si medicametele alea efectul.
Inca o data va multumesc
la TOATE.
ps. scrieti si voi mai mult...sa am si eu ce sa mai citesc, ca asa mai trece si la mine vremea mai repede, ca de somn nici nu poate fi vb
.
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
Ramo, tine compresa cu bitter pe gat, pe exterior, pana rezisti, e foarte bun. Amesteca cu un pic de spirt sanitar, apa calda, inmoaie o esarfa in asta si pune pe gat cu incredere. Nu ai un vecin, o prietena?
24 +
Chiara Ada