Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
Avalon spune:
ce aiurea suna "vanatoare", am impresia ca e un cuvant dedicat barbatilor si nu prea "suporta" genul feminin... mai bine ma folosesc de unul consacrat: sunt o amazoana, ce mai, intelegeti voi ce am vrut sa spun... Xena, printesa razboinica care nu stie cum va alapta ea doi bebelusi urlatori!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

Avalon spune:
Unombun
, vezi ca ti-am trimis ambele modele de cereri si tu le depui oricum cu numar de inregistrare la resurse umane si ei sunt obligati sa raspunda, da sau ba, daca-i "ba" atunci sa zica si de ce.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

Avalon spune:
pentru arsuri, voi ziceti ca trece cu laptic, problema e ca eu am ramas cu cateva "sechele" dupa perioada de greturi, adica: lapte, ardei gras si carne de vita, ma consider norocoasa ca lista alimentelor de care nu ma mai pot atinge e asa de scurta, ca se putea si mai rau...
Lumi
, merci pt numele medicamentului, am cautat dupa substanta activa si am gasit ceva similar la noi, dar astept poate sunt fete care scriu ce au primit ele...
Si mie mi se umfla picioarele si nu e de la sare cum se spune, cel putin la mine nu e decat combinatia sarcina+caldura si nu trebuie decat sa ma obisnuiesc cu asta desi e atat de dizgratios
... drept urmare mi-am luat cateva ieftinaturi de incaltari (cand spun ieftinaturi, inseamna ca nici nu pot spune pretul ca mi-e rusine
) cu 2 numere mai mari, care sa mearga la diverse combinatii de haine si pe care le voi arunca, desigur dupa nastere.![]()
Avalon
26+ 

Lumi_Richard spune:
Avalon, si eu sunt de parere ca e combinatia sarcina+caldura....problema e ca sunt atat de umflate incat ma dor...si degetele de la maini la fel,nici nu mai pot strange degetele! Doctorul mi-a spus ca nu trebuie sa merg prea mult, deci voi face febra musculara cand ma voi plimba cu fie-mea prin casa!
Incaltaminte cu 2 numere mai mare, bravo! Trebuie sa-mi mai cumpar si eu ceva mai mare....cu vreo 3 numere,probabil...sau sa-i iau incaltarile lui Richard!
Si eu mi-am luat ceva ieftin ce nici prin gand nu-mi trece sa mai port dupa sarcina!!!
Astazi am repetat testul pt diabet gestational,mi-au luat sange de 3 ori....mi-a iesit glicemia undeva pe la 200 la primul test....Voi avea rezultatele cam tarziu(intra si ei in vacanta).
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
larisel spune:
avalon Mersi frumos pt info detaliate.
Arata super perna.
lumi_richard Pt picioare umflate...incearca sa le tii cand dormi mai sus decat restul corpului. Eu folosesc 2 perne mari si pana dimineata mi se dezumfla.
21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
lauradi spune:
Buna fetelor!
Abia am aterizat de la soacra...am fost la papica buna.![]()
Smaranditza,felicitari pt rezultatele bune la eco!
Larisel, sa-ti traiasca printesele!Felicitari si tie!
Avalon, mie mi-a recomandat la prima sarcina Omez pt arsuri.
Fetelor cu gripa aveti grija de voi;insanatosire grabnica!
Referitor la Ca,mie mi-a recomandat deja dr,dar inca n-am luat.Mi-a dat CalCvita-10 zile,apoi 10 pauza si tot asa.
Editez ca am uitat sa-i spun lui Andre ca sunt mare fan paste,asa ca orice reteta e bine-venita.
Io de ce aveam impresia ca pastele carbonara sunt cu carne tocata?Sau alea-s bologneze?
Oricum n-am mancat de niciunele,deci d-aia sunt in ceata.De regula comand/fac penne siciliene sau ceva asemanator.Dar as vrea sa diversific.
Laura
24+ Raluca si Radu Mihai
lauradi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simonette![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 22+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
De 3 ore n-ai mai iesit de-acolo?

Laura
24+ Raluca si Radu Mihai
miany75 spune:
Lauradi din cate mi-aduc eu aminte cele bolognese sunt cu carne tocata...
Fetelor,mie parca dimineata imi sunt mai umflate mainile...cu picioarele momentan nu am probleme ( ma dor mai degraba,atunci cand stau mult in picioare)..
miany
28+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Cu draga inima orice, numai ca nu ma pricep la "orice reteta". Zi ingredientele care va plac macar, ca sa ma orientez Am mai postat vreo 5 retete. Da da, bolognezele sunt cu carne tocata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradi Buna fetelor!Abia am aterizat de la soacra...am fost la papica buna. Io de ce aveam impresia ca pastele carbonara sunt cu carne tocata?Sau alea-s bologneze? Oricum n-am mancat de niciunele,deci d-aia sunt in ceata.De regula comand/fac penne siciliene sau ceva asemanator.Dar as vrea sa diversific.Laura 24+ Raluca si Radu Mihai |
24 +
Chiara Ada
krelia spune:
m-am intors de la cumpa'..cu primul lucrusor pentru galusca noastra
....setul de biberoane Avent
......
si pentru mami, niste natalonasi smecheri, cu buzunare la spate si in lateral
...de gravidusa 

Ava', super ca ti-a venit pernuta, acu' somn sa ai, ca "ustensila" nu mai e o problema ![]()
la celelalte "probleme" nu mai raspund, ca deja s-au dat raspunsurile necesare.....dar, va transmit fiecareia toate cele bune!
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai 

Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum