Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 20
Emy10 spune:
Uauuuu!!! Ce de bebeii 

Bun venit bebe Karolina! Felicitari Clodute!!! 

Bun venit bebe Razvan! Felicitari Mary!!!

36+ cu 
Eva
adela2006 spune:
selen lullabay unde ati vazut poza lui sabina ? eu nu o gasesc 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
adela2006 spune:
bine ca m-am pus sa fac faimosul bagaj
asa am aflat si eu cate chestii imi lipsesc
mai rau e ca trebuie sa le cumpar
de la magazin
adica sa-mi misc fizicul acolo
asa ca o las pe luni
ca atunci am dezlegare la plimbari
mama , mama cate planuri marete am ptr ziua de luni ![]()
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
monikus spune:
Manga am citit fara sa respir ceea ce ai aflat tu despre alaptat. Mi se pare foarte logic tot ce ai aflat. Si eu sunt cam stresata in ceea ce priveste alaptatul dar acum parca am prins mai multa incredere ca se poate. Acum sunt sigura ca nu voi ceda usor in cazul in care voi pati cam ca Iulika. Multumesc din suflet pt informatii.
Adela, undeva in capitolul asta unde a scris ea a lasat si un link la poza. Trebuie sa o gasesti. E superba poza.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 bine ca m-am pus sa fac faimosul bagaj asa am aflat si eu cate chestii imi lipsesc mai rau e ca trebuie sa le cumpar de la magazin adica sa-mi misc fizicul acolo asa ca o las pe luni ca atunci am dezlegare la plimbari mama , mama cate planuri marete am ptr ziua de luni va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 38+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......24 august |
Adela, AMR-ul tau zice 24 august. Stii ca luni e 24 august, nu? Sper ca glumesti sa lasi totul pe luni. Eu cred ca as lesina luni. Iti doresc multa bafta sa poti face tot ce ti-ai propus pt luni.

Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
ionika spune:
Aida, Camy, Alecsxa va pup si va multumesc pentru raspunsuri...
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 34+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monikus Manga am citit fara sa respir ceea ce ai aflat tu despre alaptat. Mi se pare foarte logic tot ce ai aflat. Si eu sunt cam stresata in ceea ce priveste alaptatul dar acum parca am prins mai multa incredere ca se poate. Acum sunt sigura ca nu voi ceda usor in cazul in care voi pati cam ca Iulika. Multumesc din suflet pt informatii. ![]() Adela, undeva in capitolul asta unde a scris ea a lasat si un link la poza. Trebuie sa o gasesti. E superba poza. ![]() Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
sunt mult mai multe chestii pe care le-am aflat. am primit sun dvd si notite. Pot sa pun pe hartie si sa trimit un mail pe yahoo. Dar intr-adevar merita sa alaptezi si doar pentru imensele avantaje pe care le are pt copilas. Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar moasele spun ca daca stii sa-l pui corect la san, nici nu faci rani. am si exersat cu bb, cum sa tii mana, cum sa stea cu gura, cu barbia, cu nasul. o sa scriu tot si pun acolo. incao data, iertare, daca informatiile astea exista deja si plictisesc. pentru mine au fost o revelatie si m-au convins si mai mult ca trebuie sa alaptez cat pot de mult. vorbeam si cu mama acasa de faptul ca ne-a alaptat si cand mergea la munca, adik lasa lapte expresat. iar laptele de mama poti sa-l lasi la temperatura camerei pana la 6 ore si se pare ca e antibacterian. adica dupa cateva ore are mai putine bacterii decat la inceput. Ceea ce mi se pare fantastic. si inca ceva - dk copilul e la gradinita/cresa si a venit in contact cu anumite boli, el prin saliva dicteaza mamei ce anticorpi sa produca in lapte. si chiar dk noi de exemplu nu avem anticorpi de rubeola...laptele nostru poate produce asa ceva la cererea copilului. gata , ma opresc k o iau pe ulei.

MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
selen80 spune:
| citat din mesajul lui adela2006 selen lullabay unde ati vazut poza lui sabina ? eu nu o gasesc ![]() va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 38+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......24 august |
a trimis pe mailul comun un link cu poza....enjoy

da chiar...de ce ai scris AMR 24 aug?? ai programata si tu ceza si nu stim noi??
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 2 SAPTAMANI!

nunta
uve_got_mail spune:
Deci weekendul o sa fie linistit!!!
32+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
techila spune:
am ajuns intr-un final acasa
, dar cred ca voi adormi in curand
, mi se inchid ochii...mi-am facut dus si m-am acoperit cu crema de galbenele...as zice saru' mana pentru cateva ore fara mancarici.....sper si eu..
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 4zile
- azi e ultima zi de vineri ca punguta cu 2 bani