Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Intr-adevar este superba poza. Ce tandrete intre cele doua surori. Ce expresiv si ce frumos! Sabina sa iti traiasca fetele, sa se faca mari si frumoase!

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Wow, super vesti!

Felicitari Mary, sa-ti traiasca Razvanel si sa te bucuri de el!

Ma pun pe citit din urma, ca nu am apucat.
Va pup si stati cumini!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

bravo..bravo...abia astept sa-ti vad gemenii
poate te "muti"in clubul mamicilor de gemeni

mimika..sa te intreb ceva..cum intreba prostii.."ii deosebesti pe gemeni?":))))(ai avut univitelini?ca nu tin minte...de la mamicile de gemeni)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Buna, Bogdana! Ii deosebesc usor pe gemeni, ca nu sunt identici. Se pare ca au fost bivitelini, desi au fost banuiti la inceput de uni. Sa stii ca si eu va urmaresc la "gemeni", chiar daca nu ma bag in seama , Flacaii tai par identici, tu ii deosebesti usor?

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetelor, azi am lipsit si acum am inceput sa citesc de la final inapoi si surpriza:

Clodute, felicitari pentru nasterea Karolinei! Sa fiti sanatoase si sa va refaceti repede, repede. Astept detalii legate de dr si de Filantropia...

Melania,, ca tot erai nerabdatoare, sa fiti sanatosi si voi si sotul tau, cred ca s-a vindecat instant

De Monica ce stiti? S-a hotarat ceva?

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

E programata la cezariana pe 26 august. Acum e la spital. E tinuta sub observatie. Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Mimika superbi bebicii tai!
Devylla, sa iti traiasca fetele si sa se iubeasca toata viata!
Iulika, din cate stiu icterul nu tine foarte mult, dar nu renunta sa il alaptezi si o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

FELICITARI MELANIA!!! BINE AI VENIT RAZVAN!

Am ajuns si eu la zi...

Mimika ce minunatii ai tu acolo mami...sunt asa de frumosi si pe bune ca iti seamana!

Raluk...daca tot esti fata cu vestile o sa iti trec nr tau in tel...si pe al Danei...ca tot sunteti in zona...

Eu va spun de acum weekend fain...ne apucam de reamenajari si mutari mobila...ca trebuie sa pregatim camera bebelinei...saptamina viitoare ne vine patutul...si eu tare vreau sa termin camera pina la inceput de septembrie...

Va pup.

32+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

E programata la cezariana pe 26 august. Acum e la spital. E tinuta sub observatie. Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe.

VARSTA BEBE

Doamne ajuta sa fie bine; daca nu ma insel anul trecut a nascut pe 24 august si cred ca ii era teama de aceeasi data. E o persoana sensibila desi in aparenta e puternica si ne-a incurajat pe fiecare; de data asta eu sunt sigura ca o sa fie fericita cu un bebe perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

FELICITARI MELANIA!!! BINE AI VENIT RAZVAN!

Am ajuns si eu la zi...

Mimika ce minunatii ai tu acolo mami...sunt asa de frumosi si pe bune ca iti seamana!

Raluk...daca tot esti fata cu vestile o sa iti trec nr tau in tel...si pe al Danei...ca tot sunteti in zona...

Eu va spun de acum weekend fain...ne apucam de reamenajari si mutari mobila...ca trebuie sa pregatim camera bebelinei...saptamina viitoare ne vine patutul...si eu tare vreau sa termin camera pina la inceput de septembrie...

Va pup.

32+ cu

In cazul asta iti urez spor la treaba. Nu te obosi totusi prea tare, pt asta exista soti, parinti. Sunt sigura ca va iesi o camera super. Asteptam poze. Eu inca aman momentul reamenajarii camerei. Am si o scuza tare buna: inca nu am gasit calorifer si trebuie schimbat intai acesta.

Uve, am incredere ca totul va fi bine de data asta.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

moama, pleaca omul la scoala de nascut si cand vine mai gaseste un bbu.
BUN VENIT BB RAZVAN! FELICITARI MELANIA! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL!

Eu m-am nimerit azi tocmai la cursul de alaptat si m-am intors cu muuult material. Iulika fii atenta...cica zic ei sa nu iti faci griji dk atunci cand epxresezi n ies decat 20 de ml. ca ei spun ca expresezi cu 2 treimi mai putin decat atunci cand trage bebe cu gurita lui. Si ca in primele 6 sp sa nu-i dai sub nici o forma bibe pentru ca intai trebuie sa invete sa suga la san, oricat de greu ar fi. abia dupa 6 sp cand a invatat, poti sa ii dai si bibe. pana atunci hranit cu seringa sau o canita mica. bibe e diferit de san...din bibe trage din fata, pe cand la san trage din cerul gurii in spate si pana nu au ei antrenament e bine sa nu le dai o varianta mai usoara.

ei spun ca singurul somn din care e bine sa nu-l trezesti sub nici o forma este acela adanc, in care daca ii ridici mana, ea cade inerta. cand e in somn cu vise, cu miscari din maini si fluturari de pleoape, atunci poti sa-l trezesti. si chiar dk adoarme la san, il mai gadili cum spunea devyla si el va trage suficient. numai ca trebuie sa ai rabdare. si de asemenea, tu produci lapte in functie de cerere, asa ca cu cat il pui mai putin, cu atat corpul tau va produce mai putin.

in primele trei zile stomacelul lui e cat o cireasa, deci nu vor intra mai mult de 5ml de lapte. din ziua 3 pana in ziua 10 e cat o nuca si intra vreo 20 de ml la o masa, iar pe la ziua 10 ajunge cat o piersica si vor intra in jur de 70ml. de aceea el se hraneste putin si des cam de 8-12 ori pe zi, in primul rand pentru ca ia putin pana isi regleaza supply-ul de milk. si ne-au mai explicat si cum e cu laptele in timpul mesei - la inceput vine ala fara grasime care nu tine de foame prea mult, apoi pana la 20 de minute vine si un pik de grasime, dar tot nu e destul pentru bb si abia daca il lasi vreo 40 de minute isi ia si toata grasimea de care are nevoie si e satul. de aia nu e bine de schimbat sanul la aceeasi masa. cred ca v-am plicitisit deja, dar pentru mine toate chestiile sunt asa de noi. nu stiu exact ce e pe contul comun pe subiectul asta. mi-am propus sa iau la puricat dupa ce intru in concediu...dar pot sa scanez ce am primit si sa adaug si eu acolo la documente.

asa ca scumpa, nu te lasa, insista si ai sa vezi ca totul e bine. cica si reduce riscul de depresii post natale daca alaptezi plus o gramada de avantaje pentru copil - risc scazut de infectii, diabet, obezitate. risc scazut pt mama de cancer mamar si osteoporoza si multe alte chestii de care habar nu aveam.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput