Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 2
loremunteanu spune:
Mary, tinem pumnii. 
Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
alex25 spune:

HAI MARY, GO BABY GO

----------------------------------------------
Alexandra
34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Ziua si dovleacul ![]() ![]() . Ziua buna si de la noi!! Sa traiasca bebe Karolina, sa se faca mare, sanatoasa si frumoasa, sa isi bucure parintii!!!Poze noi: http://good-times.webshots.com/photo/2144413880104955882mrHGNN hi5 poze |
Mimikuta, abia mai vad sa scriu de lacrimile din ochi! DOAMNE ce scumpici sunt!!!!Sa va traiasca! Nu am cuvinte! Si tu arati fff bine nu ai cearcane!

KIKI
34+
si 
Poze KIKI
titi143 spune:
Fetelor am o intrebare. Ieri seara mi-am masurat circumferinta burtii si am 116 cm. Oare este mare pentru 31 de sartamani sau este bine?
31+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mimika Ziua si dovleacul ![]() ![]() . Ziua buna si de la noi!! Sa traiasca bebe Karolina, sa se faca mare, sanatoasa si frumoasa, sa isi bucure parintii!!!Poze noi: http://good-times.webshots.com/photo/2144413880104955882mrHGNN hi5 poze |
ioiiiii.....ce minunatii ai tu acolo.....superbe pozele !!!!
Mimko dar ce scrie in caietul ala de pe pat ? orele de alaptat cum ne-a invatat Adimerceds ?
Cea mai fericita
37 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Fetelor,plec la spital. Am vb cu dr. si mai mult ca sigur azi facem ceza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va dau eu sms,Anco si Raluk nr voastre le am ![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 38+, cu -Razvan_ AMR 4 zile![]() |
Yuhuuuuuuuuuuuu
Hai Mary !!!!!!!!!!!!
Vai ce zile ....

Cea mai fericita
37 + cu 

AMR 4 zile