Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen eu cred ca tu astepti sa-ti povestesc eu cum a fost la Euromaterna!

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Oau,pana sa trimit eu mesajul,Mary e deja la spital.Supeer!
Ionik, si eu stiu ca o oarecare leucocitoza e permisa in
sarcina,chiar pana in 20000.Daca n-ai nici un alt simptom,eu zic sa repeti analizele dupa vreo 2 sapt.Si eu am avut prin sapt 23 ,17000 leucocite,iar acum am 12000,deci variaza foarte mult in functie de diversi factori.
Alex25,nu exista nici un leac pentru neuronul panicos,singura solutie e sa treci de 37 sapt,si nici atunci nu scapi definitiv, dar oricum esti mai relaxata.Si mai ai vreo luna vad
Aida,mersi frumos,cred ca o sa fie mai degraba platonic decat intens weekendul, ca nu ma risc sa declansez ceva acuma,dupa ce am stat cumintei vreo 5 luni.Cred ca doar dupa ce ma programez la cezariana,ii dam drumul la ,daca o sa mai avem timp si chef.
Ellenuza,am auzit si eu ca la Elias s-a intamplat sa te expedieze din lipsa de locuri,in special pacientele lui Tutu au patit-o,nu stiu de ce.Chiar o sa-l intreb pe drul meu luni ce fac in cazul asta,raman nenascuta?Ma gandeam sa inchiriez o rezerva din aceea CMU ca sa fiu asigurata,poate ca la rezerve nu e asa mare inghesuiala.
Super tare noaptea veveritelor
Mimika ce puiutzi scumpi

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, multumim d e vesti de la Monica, si indirect si de la Maria eu cred ca daca a rezistat micutul MIhail pana acum, e de bine, si va creste mare, puternic si sanatos...

am reusit sa si recuperez....mai pe diagonala asa, recunosc, pt ca am putina treaba si vroiam sa termin pana la 4....

Mimikosii sunt nemaipomeniti!
Techila, mai ai putin, si scapi si de mancarimi, si nici n-o sa-ti mai aduci aminte de ele peste cateva zile
Iulika, nu te mai stresa, eu zic ca o sa vina si lapticul, dupa ce scapa Bruce de icter si va fi mai vioi si va suge mai cu putere
imi pare rau pt Adinuta ca nu poate sta langa mamica ei, ce politici mai au si unii in spitale se ofera omu sa le plateasca 125 eur pe noapte si ei refuza

Adela spor la facut bagajul, azi mi-am propus si eu defrisari masive in toate zonele, ca am tot amanat si va fi mai greu daca-l mai las sa creasca....vorba ta, la cum se precipita lucrurile pe aici...nu se stie niciodata....

Pt ca am citit in graba, n-am fost pe faza daca a dat mesaj Lucia ca i-a venit sotziorul drag acasa...nu trebuia sa vina azi?

si inca 2 pt MARY

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Incredibil, dar chiar s-a dat startul nasterilor la termen si de-acu' sa ne tinem bine...

Felicitari, Clodute si bun venit Karolinei! Sa fiti sanatoase amandoua, vesele si voioase ! Imi pare rau ca am ratat galeria, totul a decurs f repede. Bravooo! Abia astept sa o vedem in hainutele pregatite de mamica pt fetita scumpa!

Si evident...
Nastere usoara, Melania!!!

Hai bb Razvan!!!

Geani 36+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai Melania!!!

Hai Razvan!

Mi-a placut tare cum arata incurajarile lui Geani asa, inconjurate de majorete, si am zis sa incerc si eu

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hai Melania!!!

Hai Razvan!

Mi-a placut tare cum arata incurajarile lui Geani asa, inconjurate de majorete, si am zis sa incerc si eu

31+

La tine, a iesit mai organizat

Geani 36+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, pai te-as cam astepta si nu prea....v-am zis ca eu sper sa nasc totusi in august, ca sa nu plece dr mea in concediu....
ai emotii? ce intrebare stupida, normal ca ai a, sa stii ca eu luni nu voi fi deloc acasa, asa ca daca ti-ai mai salvat si alte numere de tel, o sa te rog sa le transmiti lor vestile bune

Camy, am depus si eu niste banutzi si am mai transmis si unor fete de suflet mesajul de ajutor al lui Alex, sper sa se adune banutzii necesari, si chiar mai mult, de ce nu.....

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

HAI MARY NASTERE USOARABEBE RAZVAN SANATOS SI PAPACIOS

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput