Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 10
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Mai, dar voi nu ma lasati nici sa respir! nu s=a lasat Melania pana n-a nascut ea mai devreme ![]() HAI MARY![]() ![]() 37+ cu Ebru PRIMA POZA!AMR 3 SAPTAMANI! ![]() nunta |
of selen mi-ai stricat toate ploile de mama Omida!!!! pai ce faci...chiar asa?
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui adela2006 avand in vedere viteza cu care se naste pe forumul asta ![]() ma duc sa-mi fac si eu bagajul se spital doar asa , sa fie acolo va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 38+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......24 august |
buna idee...ma gandeam ca ar trebui sa pregatesc si eu...macar sa le am spalate...desi eu inca mai am timp berechet!
dar azi dimineata mi-am incercat noua masa de calcat...of, of...tot sa fii gospodina cu asa ceva pe langa casa omului :)

MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac raluk16 nici eu nu ma pot dezlipi , dar noroc ca Laci e foarte activ si face el si s-a obisnuit saracu cu starea mea de leneveala ![]() MangaGirl asteptam lista cu zilele de nascut adela2006 eu zic ca si la 35 de saptamani era lasata ![]() ... va dragelor , merg sa degust din bunatatile facute de sot si sper sa ma urnesc din casa ![]() ![]() haaaaai mary ![]() ![]() ![]() Aida ... 35+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
zici ?

chestia e ca acu o simt eu altfel
doctorul inlocuitor e cioata , banuiesc ca ai auzit de el , nu ?
ai auzit si ceva baun ca eu nu prea

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
of selen mi-ai stricat toate ploile de mama Omida!!!! pai ce faci...chiar asa? MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
ce-am facut??? ca nu inteleg
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 2 SAPTAMANI!

nunta
raluk16 spune:
Selen cred ca Maria se refera la faptul ca ea paria pe tine ca vei incepe sirul nasterilor ![]()
Hai Meliiiiii!!!
Hai Razvan!!!
31+ 
selen80 spune:
pai la cate nasteri au mai fost intre timp, acum te-ai trezit Mangulico sa-mi scoti ochii?
eu vad ca nu dau semne de nici un fel....nu contractii...burta e tot sus langa stomacul meu....energia aia nu mai vine o data, ca o astept sa fac si eu curat in casa 
si azi am schimbat si semnatura....eu cred ca vreau sa-i demonstrez Luciei ca se poate ajunge si la 40 de saptamani ![]()
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
I-am trimis sms Monicai cu noile vesti de pe la noi, si mi-a raspuns:
"Tin pumnii si pup mi-e tare dor de voi. Eu am ceva contractii dar inca nu de nascut. Am vorbit si cu MariaI sunt inca la terapie. Pup."

31+ 
vias spune:
...voiam sa va multumesc celor care ati donat banuti pt Alex...suma cred ca este aproape stransa...

..Kay ne-a facut o surpriza tare placuta...
...si..CINE ARE CARUCIOR????????????????? EU ![]()
![]()

Mi-a cumparat prietena de la repr chicco din Budapesta un chicco enjoy evolution...pe bleu si gri...cand il primesc fac poze...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
gegea spune:

Nastere usoara, Melania!!!

Hai bb Razvan!!!

Geani
36+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
Poze