Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 8
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anandrei Cred ca cel mai bine ar fi sa vezi, asa, pt linistea ta, un alergolog. Te lamureste daca e de la vreo alergie sau legat de astm. Sau daca nu e totusi nici una! Eu sper sa fie ultima varianta! ![]() *********************************************************************** |
Avem multe vizite la alergolog in prezent, mergem chiar la 2 in paralel.
Medicii nu sunt interesati de detaliile astea.
La ei e simplu daca ajunge la o criza pe zi trece pe pufuri de mentinere pe langa "mult controversatul" singulaire.
Am inceput de o luna (de la ultima criza mai urata) sa-i dau coacaz negru, de la mine putere.
Pana acum e bine, exceptand tusea (2-3 secunde) ce se inatmpla de 3-4 ori pe saptamana. Dar care tind sa cred ca e ceva normal la copii.
Multa sanatate!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Softurel, dimitris al meu a tusit anul trecut din iulie pana prin octombrie-noiembrie... am mers de nu stiu cate ori la medic, l-am dus la mare, l-am dus la munte... tusea mereu. Cum spui si tu... nu era o tuse urata si continua, era o tuse seaca, si tusea doar de cateva ori pe zi, episoade razlete si scurte ca intensitate dar... tusea de cate ori mergeam la medic imi spunea ca nu are nimic pulmonar dar el tusea in continurae, cu toate siropurile, si tratamentul dat. Din octombrie, alergologul la care am ajuns in cele din urma i-a prescris singulair. A fost minunat. Nu numai ca nu a mai tusit dar nici macar un rosu in gat nu a mai facut. A fost prima toamna/iarna/primavara din viata copilului meu fara antibiotice si orice alt medicament in afara de singulair si aerius. I-am dat singulair pana prin aprilie iar acum, din septembrie, mi-a zis alergoloaga sa ii dam din nou. Ma bate gandul sa-i dau si lui eleni... nu stiu ce sa fac caci este destul de controversat si medicamentul asta ![]() |
Si eu imi pusesem mari sperante in singulaire si asta pentru ca in prima luna de administrare nu am mai avut nici un episod.
Prima luna fiind iunie. In iulie am iesit in parc pentru prima oara in vara asta, a profitat de neatentia mea si a pasit in gazon , 3-4 pasi. S-a declansat din nou criza. In concluzie cu singulaire sau fara, are acelasi manifestari.
Daca i-a fost bine in vara asta si nu am avut episoade urate se datoreaza masurilor luate :
-mutat la casa in provincie deci mai putina poluare;
-scos gazonul din curte deci eliminat sursa alergiei (la anul daca alergia persista montam gazon artificial)
-spalat betonul in fiecare zi deci eliminat praful;
-scos covoare si perdele din casa;
-spalat lenjeria o data pe saptamana;
-spalat pe jos la 2 zile;
-nimeni nu se parfumeaza;
-nimeni nu fumeaza;
Din octombrie ne intoarcem in Bucuresti, sa speram ca va fi bine.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ereena am aflat, am aflat, este nemary . Felicitari mary , pentru samburel . Sa fiti sanatosi . este la odisee si cu ioanact . Felicitari !!! MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL UNA ALTA |
Multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ereena spune:
Laurici , cred ca ai mentionat ca stai prin zona dar am uitat eu. Cu siguranta mai ajungem pe valea cascadelor pt gresie/faianta, am sa te sun.
Alinush de plush , imi pare rau ca o tragi asa rau cu soacra .
eu sunt mai gura sparta si i-as zice ce-am pe suflet, dar daca tu esti mai pasnica ,poate gasesti o cale de mijloc sa va poata ajuta macar un pic.
stoisor spune:
ziua buna zuzicilor
felicitari noilor burtici,multa sanatate ,liniste si calm,sarcina usoare,nastere la termen cu bebelusi sanatosi,frumosi si mancaciosi
am gatat bagajele ,urmeaza sa ma relaxez umpic,poate si umpic de odihna,ma mai gandesc daca mai am nevoie de ceva,daca am uitat cumva ceva si astept cumintica seara cand vom decola
va pupacesc,nu am cum sa va citesc din co ,lipsa net dar sper sa va gasesc cu bine
pupiciiiii
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
alina023 spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris hai ca ma suparati... am scapat si eu de controale, de lucrari urgente, am timp sa stau pe net si nu am cu cine... ![]() unde sunteti ? elle, tu ce faci in prima zi de concediu? eleni a mea iar mi-a dat trezirea la 5.30 si mi-a cerut lapte... ![]() cat poate sa manance fata asta,... ma sperie! si tot slaba este! tot timpul are cuvantul "papa" in gura sau plescaie - semn ca vrea de mancare si in parc, sau pe strada daca vede pe cineva ca mananca ceva... se infiinteaza imediat langa el si cere si ea sa manance e o scumpa si mor dupa ea! dar asta nu este nici8 de mirare si nici nu este vreo noutate pentru voi... cu toate simtim la fel, scumpii de ei cat de fericite ne fac ei pe noi ![]() si daca tot aberez singura pe aici ( as putea sa o fac si pe blog... ) tin sa anunt ca sunt tare mandra de baiatul meu ca de pe 23 august a inceput sa mearga fara rotile ajutatoare la bicicleta...se simte asa de "important" la cate laude a primit de parca ar fi intrat la oxford cu bursa de studii "gaca" Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Laurici, am postat amandoua in acelasi timp!
Felicitari pentru Dimitrakis biciclistul! Cred si eu sa este mandru! Doar nu inveti in fiecare zi sa mergi pe bicicleta, nu?
Pupa copiii din partea mea! Mi-e dor de voi!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!
alina023 spune:
Eree, asa e bine! Sa spui omului in fata ce gandesti. Dar eu nu pot! Nu-mi place sa supar, nu-mi place sa ma gandesc ca poate jignesc, ranesc, etc. Si atunci stau si ma dau eu cu capul de toti peretii! 
Stoisor, drum bun si vreme faina!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Laurici
felicitari lui Dimi pt mersul pe bicicleta!
Am fost ieri cu Daria la dr, a ascultat-o la plamani si a zis ca nu se aude nimic. Ne-a dat sa facem aerosoli 3 zile cu 1 ml dexametazona si 2 ml ser de cate 2 ori pe zi si apoi inca 3 zile cu 4 ml de ceai de musetel cu sare o data pe zi. Si 14 zile de ketof 2,5 ml seara. Sper sa fie ok. Si mi-a dat si trimitere la oftalmolog la policlinica de copii de pe Dorobanti sa vedem de ce tot se plange Dariuca de ochii
. Doamne ajuta sa nu fie nimic!
Elle
nu convingi tu noua gravidutza sa ne dea si noua de veste ca sa nu mai stam in suspans? ![]()
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
Ellenuta spune:
helloo
miss me? 
laurici mii si mii de
ici!!! raman datoare de cinste! in prima zi de concediu, am ajuns la serviciu sa dau biletele la concertul Madonnei .. si acum sunt aici, mai stau un pic si plec. felicitari lui dimi, hehe .. e baiat mare si descurcaret acum! cat despre papacioasa eleni .. s-o trimit in training si pe a mea la voi .. poate poate se molipseste de la printesuca ta!
softurela imi pare rau ca nu te pot ajuta cu problema. eva nu mi-a tusit decat cand a avut bronsita acuta .. si in vreo 2 randuri tot de la raceala. si eu i-am dat singulair .. sa vedem cum se comporta in continuare.
ereena
permite-mi sa ma prapadesc de ras .. e tare istet mateiasu! sa vedem ce face la toamna/iarna .. eu zic ca nu o sa-i mai placa descult!
ceska ai ganduri de
.. asteptam cu majorete vestea!
nicole ce dulce e pitix la mare! tare i-a placut in apa! e un frumusel care seamana cu mami lui .. bucatica rupta!
lala recuperare rapida lui bogdanel! pupici multi!
anamaria soacrele astea .. ia nu mai pune tu la suflet ce spune ea .. da-=i cu ignore si gata. FELICITARI PENTRU 2 ANI DE CASATORIE! SA FITI FERICITI SI SANATOSI PANA LA ADANCI BATRANETI SI SA VA BUCURATI DE COMOARA VOASTRA DE PUFOSEL!
alinush m-ai lasat paf cu soacra ta .. ce nehotarata e, v-a incurcat planurile .. e prea tarziu sa gasesti acum loc la cresa? uff .. ce bataita merita soacra asta ..
alinak multa sanatate dariucai! sper sa nu fie nimic la ochisori! 
gata "placintica" calda .. poate va era pofta!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
salutare!
eu stau prost cu timpul, dar nu cred ca e ceva nou nici pt voi...![]()
abia ce am scapat duminica de un eveniment f important in familia noastra, ca acum trebuie sa pregatesc bagajele de concediu...vineri decolam!!! de cand astept concediul asta!!
nu prea apuc sa va citesc, decat pe sarite, darmite sa si raspund...
oricum, daca vreti sa-l vedeti pe Eric la primul eveniment important ca baiat mare tuns si frezat si cu tinuta adecvata, va invit la poze...fie pe blog fie in album...
va pusic pe toate! sanatate bolnaviorilor...
pupam burticutele gravidute! aveti grija de voi! sper sa mai arunc un ochi pe aici pana plec!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

) tin sa anunt ca sunt tare mandra de baiatul meu ca de pe 23 august a inceput sa mearga fara rotile ajutatoare la bicicleta...