Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine v-am regasit!

Am revenit si noi din concediu, a fost scurt, dar extrem de frumos. Avem si cateva poze pe blogul nostru, adica aici.

Le doresc noilor burtici o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.
Gugu sa ne anunti si pe noi cand sa scoatem majoretele, iti doresc o nastere usoara. Pupici!

Am citit cate ceva din urma, dar n-am apucat sa vad poze, promit sa-mi fac timp zilele acestea.

Pupici si o seara frumoasa!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

FELICITARI MARY , O SARCINA USOARA CA UN FULG SI O FRATIOARA SANATOASA DARIEI!!!

PS : noi suntem bine, ne revenim incet dar sigur .

Pup mamicile si clopoteii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna seara! Beau un pahar de vin, sarbatoresc faptul ca azi facem 2 (doi!) ani de la cununia civila si maine tot 2 de la cea religioasa!
Am primit si un trandafir frumos de la domnul sots...
In schimb m-a suparat soacra-mea!!! Avea nevoie de niste bani, a venit dupa noi in oras, Andrei i-a dat cheile de la noi sa ia de-acasa niste bani, din motive relativ intemeiate casa era cu curu-n sus si pe soacra-mea au apucat-o crizele! Mie nu mi-a zis nimic, dar l-a luat in sedintsa pe iubi si i-a zis, citez: "ca sunt de-o nesimtire crasa" si ca "traim ca niste boschetari". M-au apucat un pic palpitatiile, dar mi-a trecut pt ca stiu ca soacra-mea e o vipera (pe cuvant ca nu exagerez!) si n-am ce sa-i fac, dar iubi a fost foarte trist ca s-a comportat asa si ca nu ne-a zis "La multi ani!" [v] Sincer fetelor, ii inteleg perfect pe criminalii aia care dau in cap! Pur si simplu la un moment dat simti ca nu mai suporti!!!! Totusi am o constiinta...si un copil de crescut!

O sa citesc un pic din urma sa ma mai binedispun. O noapte placuta va doresc!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Felicitari gravidutelor Kossir, Nemary si Surprizicii!!!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ereena, ceai de pisica moarta??? Parca-as prefera sa tusesc!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Vai, Alina, m-am prapadit de ras!

Cat despre soacra...da-o-n...stii tu unde!!! Trebuie doar sa luam aminte, ca avem si noi baieti , sa nu ajungem asa!!!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Softurela, si al meu cel mare tuseste din cand in cand asa...el are un teren alergic, mostenit de la noi si la diversi stimuli ii curge nasul si tuseste (de ex. in perioada cu puf de plopi, sau uneori de la praf). Eu cred ca nu trebuie sa te alarmezi la fiecare tuse, mai ales daca tuseste rar.

Ellenuta ne tii in suspence ? Am o banuiala...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Multumesc Roli,

Nu pot sa nu ma alarmez. Tremura carnea pe mine la fiecare criza.
Le evit cat pot de mult, dar nici nu vreau sa exagerez. Tocmai din acest motiv va intreb pe voi, cu copii fara astfel de probleme.
Incerc sa identific care inceput de tuse duce la o criza de astm si care nu.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Cred ca cel mai bine ar fi sa vezi, asa, pt linistea ta, un alergolog. Te lamureste daca e de la vreo alergie sau legat de astm. Sau daca nu e totusi nici una! Eu sper sa fie ultima varianta!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

PS : noi suntem bine, ne revenim incet dar sigur .

Pup mamicile si clopoteii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Ma bucur mult, mult, mult de tot!!! Ma bucur ca si cum ar fi copilul meu, caci de cand va cunosc, sufar si ma bucur alaturi de voi toate! Si astazi ne-ai dat o veste buna, Lala!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!

Alinutak, bine ai revenit !!! Dumnezeu sa o odihneasca pe vecina ta! Saraca de ea... atat de tanara
Ce face daria ? Ai fost la doctor cu ea?

Roli, pentru baietii tai frumosi! Am vazut fotografiile si mi s-a facut un dor nebun de o vacanta la munte!!! Tare bine trebuie sa fi fost!!!!

Alinush
, offff cate probleme iti face soacra aia a ta.... Si eu ma gandesc cu groaza cum m-oi imparti cu doi copii de dus/luat de la gardinita/cresa.... Eu am vorbit cu vecinele mele de la etajul 1 si mi-au promis ca ma ajuta ele. In principiu o sa-i duc eu pe amandoi, mai ales ca la cresa lui eleni programul incepe la ora 6, si ii va lua iannis. Problema va fi cand ianni9s va fi de garda iar eu de permanenta la birou Atunci sper ca-i va lua una din vecine numai ca ele sunt in varsta si nu au masina asa ca va trebui sa-i ia pe jos si iarna/toamna, pe ninsoare/ploaie va fi "minunat" pentru ei
Asta este! Vad eu cum voi face!

MARYYYYYYYYYYY
FELICITARI !!!! Sa ai o sarcina usoara-usoara si sa faci un copil la fel de frumos si sanatos ca dariutza ta !!!
Ce ma bucur pentru tine !!!!

Ereena, soacra-ta sta pe net ??????

nu intra sa citeasca si despre bunici care-si iubesc nepotii si au grija de ei ???
eventual, sa citeasca mesajul meu ?!
hotu' de matei.... deci, stie ca daca-si baga pietre, crengi in sandale i-l descalti
Ce mare s-a facut si ce frumos este !!!
Rusinica lu' mamica pentru ca a fost in bucuresti la valea cascadelor si nu m-a sunat sa vin sa-i vad si eu baiatul!!!!
eu stau in militari foarte aproape de valea cascadelor....
Daca mai ajungi prin zona... suna-ma neaparat ca se duec pe apa sambetei promisiunea ca ajung eu in vara asta la giurgiu

Softurel, dimitris al meu a tusit anul trecut din iulie pana prin octombrie-noiembrie... am mers de nu stiu cate ori la medic, l-am dus la mare, l-am dus la munte... tusea mereu. Cum spui si tu... nu era o tuse urata si continua, era o tuse seaca, si tusea doar de cateva ori pe zi, episoade razlete si scurte ca intensitate dar... tusea de cate ori mergeam la medic imi spunea ca nu are nimic pulmonar dar el tusea in continurae, cu toate siropurile, si tratamentul dat. Din octombrie, alergologul la care am ajuns in cele din urma i-a prescris singulair.
A fost minunat. Nu numai ca nu a mai tusit dar nici macar un rosu in gat nu a mai facut. A fost prima toamna/iarna/primavara din viata copilului meu fara antibiotice si orice alt medicament in afara de singulair si aerius.
I-am dat singulair pana prin aprilie iar acum, din septembrie, mi-a zis alergoloaga sa ii dam din nou.
Ma bate gandul sa-i dau si lui eleni... nu stiu ce sa fac caci este destul de controversat si medicamentul asta

Mada, nici dimitris nu este alergic la nimic dar i s-a pus diagnosticul de astm nu stiu de care ca sa-i poata da singulair... Nu a fost relevant testul ala pentru astm caci dimitrakis nu putea sa faca ce-i cerea doctorita, sa inspire/ sa tina aerul in piept si apoi sa sufle cu putere in aparatul acela... a incercat de cateva ori si nu-i iesea
In fine,... sper sa nu fi facut vreo greseala ca i-am dat singulair... Dar, oricum, mi-e calr ca din cauza medicamentului asta nu a mai tusit si cred ca tot el este " de vina" si pentru ca nici macar nu a mai racit usor....
la sofiuca frumoasa si mamicii ei !
ai cam lipsit de pe aici... sper sa nu o mai faci!!!

si mi-e dor si de restul fetelor din ploiesti... cristacoman, vera, nicole,

Acum am vazut ca a "aparut" nicole...Am vazut si fotografiile cu mihaita Cat de scump este ! ce bucurie pe fata lui ca este in apa!!!

Lalad, si eu ma bucur mult ca sunteti bine!!! Si-ti simt lipsa aici pe forum !

Ana,

Sa va dea Du8mnezeu multi multi ani impreuna! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu la fel de mult ca acum!!!!
Cat despre soacra....las-o'n pace! Ignore!
Eu sunt tare norocoasa ca soacra-mea este mai degraba genul intelectual aerian si putin ocpuat cu lucruri "lumesti" ca ordine si curatenie... Drept pentru care o dioare'n cot daca sunt paturile facute sau faianta stearsa
Indiferent cat de dezordine ar fi la mine... ea tot imi spune ca muncesc prea mult in casa si sa ma mai menajez...
In fine, e o scumpa si am mare noroc cu ea!
In spetembrie vine in bucuresti pentru cateva zile... abia astept sa o vad si sa mai stau cu ea putin!

Si totusi......
CINE MAI ESTE GRAVI ????
PLEASE.... LA RAPORT CA MA OMOARA CURIOZITATEA...

Roli, macar trimite-mi pe PM "banuiala" ta...

Si ca sa fie "placinta" de cartea recordurilor dau si o strigare dupa fetele active de obicei pe aici....:

Larisuk, Laurici, Ven, Natalia, Gatta, Jelimoni, Ramona, Irinuka, Eliza, Cati

si cateva mai putin "active " din pacate dar de care mi-e dor... Creataaaaa, Miri, Tinna, angi, monidoc, monica -canada ....

si o strigare "speciala" pentru o zuzulica tare draga mie care lipseste si de pe forum si la telefon.... ROXANICIIIIIIIIII
ROXANICIIIIII!!!!

Pls., da-mi macar un SMS pe mobil sa stiu ca esti bine , tu si bucuruza ta frumoasa !!!!

GATA
ma duc sa-mi beau cafeaua!

nu este inca "gata" ( sau "gaca" cum spune eleni )
alinush... cum stai cu renuntatul la fumat ? rezisti ? nu ai mai fumat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata, zuze dragi!

Se pare ca se ingroasa gluma cu soacra si ma termina nervos chestia asta. Pe langa faptul ca ea nu il duce pe Luca la inot (nici nu i-a cerut nimeni asta) ea nu poate sta si cu Ana si sa-l ia si pe Luca de la scoala (care este la 3 blocuri distanta de casa ei...fara nici o exagerare) si considera (soacra) ca ar trebui sa o inscriem la cresa. Pai acum vii sa-mi spui asta???? Cand nu mai am nici o sansa la nici o cresa???
Simt ca-mi pleznest capul de nervi! M-am certat si cu sotul (ca el a tinut-o mortis ca nu vrea cresa), am bocit...sper sa ma abtin diseara si sa nu-i spun vreo doua soacrei!
Mi se pare incredibil cum considera ea de cuviinta sa ne suceasca asa cum i se scoala! Doamne....mai bine te ajuti cu oameni straini!

Laurici, am doua saptamani de cand nu am mai fumat. Imi este greu mai ales cand sunt suparata (ca acum) dar ma gandesc la Luca si imi trece (el s-a rugat de mine de multe ori sa nu ma mai otravesc pentru ca el ma iubeste si nu vrea sa mor ...dragul meu iubit!).

Va pup si merg sa vad cum imi toc nervii.

PS. Alinuta...iertare...era cat pe ce sa uit! La multi ani si sa va iubiti si sa va intelegeti minunat pana la adanci batraneti! Si soacra...poate le facem si lor un club, ce zici?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

hai ca ma suparati...
am scapat si eu de controale, de lucrari urgente, am timp sa stau pe net si nu am cu cine...
unde sunteti ?

elle, tu ce faci in prima zi de concediu?

eleni a mea iar mi-a dat trezirea la 5.30 si mi-a cerut lapte...
cat poate sa manance fata asta,... ma sperie! si tot slaba este!
tot timpul are cuvantul "papa" in gura sau plescaie - semn ca vrea de mancare
si in parc, sau pe strada daca vede pe cineva ca mananca ceva... se infiinteaza imediat langa el si cere si ea sa manance

e o scumpa si mor dupa ea! dar asta nu este nici8 de mirare si nici nu este vreo noutate pentru voi... cu toate simtim la fel, scumpii de ei cat de fericite ne fac ei pe noi

si daca tot aberez singura pe aici ( as putea sa o fac si pe blog...) tin sa anunt ca sunt tare mandra de baiatul meu ca de pe 23 august a inceput sa mearga fara rotile ajutatoare la bicicleta...
se simte asa de "important" la cate laude a primit de parca ar fi intrat la oxford cu bursa de studii

"gaca"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput