Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 7
ellanik spune:
Dana ,in legatura cu varsta copiilor de gradi...gandirea si dezvoltarea copiilor din ziua de azi este precoce asa ca la 3 ani ..vei avea surprize placute.Cat despre gradinite....Tom &Jerry fac multa engleza insa la restul am pareri retinute ...Gradinita Piticot din Tabacariei este a nevestei lui Constantinescu si stiu ca are dotare buna si ca ar fi si buna...despre Amicii....am auzit .E buna ideea sa dai copiii deodata la gradinita insa nu te-ai gandit ca fiind colegi de grupa vor ajunge la concurenta si la un moment dat unul va invata o poezie mai repede decat celalalt si atunci vor aparea sentimente de frustrare din partea celui care a ramas in urma.Parerea mea!E super sa fie la aceeasi gradi dar in grupe diferite ca sa ii poti lauda pe fiecare in parte fara a-l pune pe vreunul din ei in vreo postura de inferioritate.Hai ca m-am lungit.Numai bine!
Selen, ce putin mai ai!Si ce fetita ascultatoare aveti!Sunt curioasa daca vreun bebelush s-a nascut chiar pe data fixata la eco.Hai curaj ca acu' vine bebelina si nu mai ai timp de noi.Pupici si tinem pumnii stransi!Toti!Si de mamici si de gravidute si de bebici si de pitici juniori gradinari sau scolari.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 LA MULTI ANI ALEXANDRA! LA MULTI ANI DANDUSA Felicitari Floricel pt vestile bune de la eco! Dana multam de galerie vad ca inca nu da semne ca ar vrea fetita noastra sa iasa in lumea mare....maine dimineatza ma mai duc sa-mi controleze doar colul, si apoi stabilim cel mai probabil sa-mi provoace nasterea, pt ca am insistat noi sa nastem cu dr mea, care de pe 2 sept pleaca in concediu....deci mult n-ar mai fi banuiesc ca nu ma va opri maine la nastere (nu mi-a zis sa vin cu bagaj...), asa ca mai intru sa va tin la curent....si daca nu mai reusesc, o sa rog fetele de la odisee sa va anunte si pe voi.. o zi frumoasa va doresc 38+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 1-5 ZILE! nunta |
Wow Selen, ce aproape esti de clipa X !! Ma bucur mult pt tine, iti tin pumnii, sunt sigura ca fetita ta e si ea nerabdatoare sa te cunoasca..iti doresc din tot sufletul nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!
Azi am fost si eu prima oara la Euromaterna pt niste analize..taare mi-a placut sentimentul ca nu intri intr-un spital ci intr-ul loc prietenos..pt mine e foarte important; abia astept sa ma programeze odata :)
Despre Santo ce mai stii? De fapt trebuie sa recuperez la odisee,sunt sigura ca sunt acolo noutatile despre ea.
Te pup !
Uka, fericita 36+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
selen80 spune:
multumesc tuturor de urari si incurajari
Happy, Santorini a avut ceza luni, azi a ajuns acasa, sunt bine amandoi, doar ceva probleme cu furia laptelui, dar sper sa se rezolve....daca reusesti sa recuperezi la odisee o sa vezi ca azi am scris despre ea, ca vb la tel si mie mi-a placut cand m-am dus la eurmaterna, chit ca am intrat doar pana la receptie...
te pup si eu! nici tu nu mai ai asa mult...
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta
dadi_t spune:
LA MULTI ANI DANDUSA! Cu sanatate si cu spor in toate. Sa fii iubita si fericita toata viata alaturi de puisorii tai frumosi si implinita langa jumatatea ta!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
larisel spune:
La multi ani Theodor de mokika!
22+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Floricel82 spune:
Buna fetele ! multumesc Selen
Ellanik chiar nu stiu cum este cu embrionii congelati, chiar sunt si eu curioasa, cum ati facut si unde i-ati avut congelati? ma fascineaza putin lucrurile astea daca nu sunt indiscreta, pentru ca uneori unele persoane, nu vor sa impartasesca oricui unele lucruri. Sper sa nu deranjez cu intrebarile mele
Noi ne dorim tare mult un baietel, dar si o fetita daca ar fi, am fi fericiti la fel, ne-am dorit mult bebelul asta si il iubim din prima zi a lui din burtica. Suntem cei mai fericiti din lume ca este un bebe sanatos!
Si eu beau mult mai mult apa sa stii , nu pentru ca trebuie ci pentru ca simt nevoia , deci pestisorii nostrii iubiti ....
O zi buna!
Floricel82 spune:
Uka si Selen si toate fetele care mai au putin ... ce frumosss..., inca un mic pas pana sa va tineti puiutii in brate , dabia astept si eu .
Va felicit si va tin pumnii
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floricel82 Uka si Selen si toate fetele care mai au putin ... ce frumosss..., inca un mic pas pana sa va tineti puiutii in brate , dabia astept si eu . Va felicit si va tin pumnii |
Multumesc mult pt urari
Asa este, frumos dar si greu in ultima parte ..Nu mai am rabdare..azi am termminat de amenajat camera printesei..intr-un fel ma oftic, am tot tras de timp ..ce-o sa fac de acum?
Cred ca o sa fiu mai activa pe forum..
Va pup pe toate si sa ne ajute DD tuturor sa ne atingem visul, sa ne tinem copiii in brate!!
Uka, fericita 36+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.