Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna fetelor
mai suntem si noi pe aici in primul rand vrea sa urez si eu reetroactiv La multi ani Ioanei si Mirelei!

noi suntem bine, avem laptic, dar printesa mea suge cam 10-15 min si adoarme....a avut icter zilele astea, primele zile am avut noroc de vreme frumoasa si am scos-o afara la soare, de 2 zile stam doar in casa din cauza ca adoarme repede la san, se intampla sa vrea iar peste jumatate de ora - o ora, de aceea am ales sa nu ma mulg dupa fiecare supt..doar daca simt ca deja se intaresc prea tare sanii ma mai mulg putin....pana acum vad ca am scapat de furia laptelui, sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau....

in rest, ne chinuim tare cand tragem partzuri si facem cacalica, face niste fetze asa comice saracutza este extraordinar de dulce (sau asa i se pare cioarei de mine ) cand zambeste, mai ales dupa ce mananca, e atat de satisfacuta
noaptea scapam destul de ieftin, cu 2 treziri pe noapte...nu stiu daca e din vina icterului, sau si-a facut ea asa un programel pe gustul mamicii ei

Happy_Uka, deci scoatem agitatele, da? sa ai o nastere usoara, laptic mult si un bebe sanatos!

apropos de targuri, asa rau mi-a parut ca n-am ajuns si eu, in schimb l-am trimis pe sotz de a mai luat una-alta, dupa listuta facuta de mine....probabil daca eram eu acolo, ne aruncam la mai multe, dar asa sotzul nu s-a abatut de la lista

va pup

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

la multi ani fericiti tuturor Mariilor si Mariucilor.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI MARI SI MARIANI!(SI MICI SI MARI)

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de astazi!

23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI MARIUCILOR!
Si sunt destule, se stiu ele care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

neata burticile

Larisel la Doraly am gasit hainute de gravidute, era un magazin cu haine normale si avea si foarte multe pt gravidutze, aveai de unde alege, nu am vrut niciodata sa imi iau cu un nr. mai mare, nu imi prea placea ideea Te poti duce sa vezi si mai vedem ce aduce si targul din mamaia... La targul pt mamici si burtici nu am gasit nimic pt burtici, decat pt bebei dar la mine este inca devreme sa iau ceva, si avand in vedere ca nici bebe nu vrea sa ne zica ce este ... este o zgatiuta mica Am admirat patuturile, carucioarele si hainutele foarte dragute toate

burticile! O zi buna!

Mami de in 15 saptamani! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va astept la un nou capitol
AICI

Ioana 12+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput