Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am fost vineri la targ si am achizitionat primele 2 body-uri scurte si primele 2 salopete ...frumoase dar foarte miiici. Am fost placut impresionata de aceasta prima editie a lui BabyBoom, mai ales ca eu vroiam doar sa-mi fac o idee despre produse, marci, pretzuri...am luat un morman de oferte pe care inca nu le-am parcurs pe toate. Ceea ce nu am gasit deloc...haine de gravide... Si as fi vrut o perna speciala pt burtica dar cred ca tot de pe net o sa iau pana la urma.

ioana_p76 Imi treci si mie carucioarele roz, te rog?

23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI Ioana si Mirela!
Sa aveti parte de tot ceea ce este frumos si bun in lume !

Ce vreme urata, mai fetelor, sa scapam mai repede de ploi.
Analizele lui Luca au iesit f bine, asa ca stam linistiti pana l urmatoarea intepatura.
Cum v-ati petrecut week-endul?
Sambata a fost vreme frumoasa, drept ptr care am profitat de ea prin parcuri, Sat Vacanta, etc.
Ieri de dimineatza l-am dus la un loc de joaca de pe langa Delfinariu, frumos, ok, prima ora, pana cand a aparut o familie cu 2 copii cu mucii pana in gat, cu tuse care nu se mai oprea....evident ca toata lumea a plekat. Ar trebuii cei din astfel de locuri de joaca sa nu primesca copii bolnavi, daca parintii sunt inconstienti si ii aduc in colectivitati de buna voie...Oare gresesc aici?
Dupa amiaza am iesit la o plimbare prin Mamaia, dar rapida caci efectiv te darama vantul.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari!
M-am sarbatorit sambata cu tot familionul si am avut parte de o vreme superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

larisel, vine targul iar pe 9 sept, cel cu haine din mamaia, ceea ce inseamna ca vor fi si hainute de gravidutza, de fiecare data s-au gasit pe la parc camasi de noapte bune in timpul alaptarii, plus sarafane, bluze, etc...dam alarma cand vine targul daca vedem inaintea voastra... ce putin mai si sosesc fetitzele

MIrela79, ce frumos ca ati avut timp bun...cred ca ai facut si ceva papa bun ...mmmmmmmmm...

lulu77, e sezonul virozelor si al mucisorilor, deci de acum inainte asta gasim la locurile de joaca...iti trimit pe pm locuri de joaca mai exclusiviste...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela79

Va multumesc din suflet pentru urari!
M-am sarbatorit sambata cu tot familionul si am avut parte de o vreme superba.

www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

am murit de pofta la vederea gogosilor...din blogul tau.....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Tania, doamna de acolo mi-a indesat la gogosi in sacosa de am dat pe la toti vecinii. Era tare bucuroasa ca a aparut pe internet si am scris de bine desprea afacerea lor. Au aparut si in ziarul local cu poze luate de pe blogul meu. Eu una n-am vazut, dar asa zice ea. A felicitat-o si primarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
atentie mare, pe 7,8,9 sept. nu se gateste si nu se aprinde focul in vatra!!!- e sarbatoarea Sf. Maria Mica - interesant ce am citit aici cu gatitul (nu ca m-ar da pe mine bucatareala afara din casa, dar e prima data cand citesc asa ceva ...http://www.revistafelicia.ro/da_Nasterea_Maicii_Domnului_sau_innoirea_intregii_lumi_1001015.htm

ca atare...sa traiti cu numele cei ce aveti prenumele Maria si derivate ale acestuia...am si eu Mariile mele...fetitza mea si prietena ei, bunica, mama unei bune prietene....plus celorlalte Marii si Marioare un traditional: LA MULTI ANI!!!

~~~~~~
Mirela79...ce tort apetisant ai avut de ziua ta, musteste de bezele, e o dulcica socrela ta
...ei lasaca de la 30 incepe femeia sa se coaca...la 40 e numa' buna...
...si Maria ta e sarbatorita azi...asa ca la multi ani!!!
p.s. sa stii ca imi delectez sotul cu cateva din retetele tale de pe blog...l-am hotarat la inca o achizitie, sper sa nu fie doar o promisiune data cu furculita plina de papa bun in gura, intr-un moment de orgasm culinar, ci certa, lichida si exigibila te anunt la momentul finantarii

Dady68...si eu tot asa dupa gogosi, de cand a raposat bunica (dumnezeu s-o odihneasca!), nu am mai mancat si oricum ma feresc de asemenea bombe calorice
...insa cand ajung la rucar (la sfarsitul lunii!!!)nu o ratez pe producatoare, oricum ne ia la fotografiile cu bunatati din blogul colegei...si ramane intre noi - e slabaaaa!!!!....
...ce-ti fac fetele? ...sunteti in pregatiri de scoala, cred...am auzit la radio ca incepe pe 14 anul scolar...uuuu, mai e putin.

anunt: intre 9-13 sept. targ de haine la mamaia, in aceleasi 7 locatii ca de obicei (tot la radio am auzit)...asa ca joi si vineri de la 12 ar fi bine de mers pe acolo, ca sa evitam aglomeratia...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va multumesc mult de tot pentru urari, m-au surprins placut sa vad asa de multe, cum n-am primit niciodata!
Scuze ca nu scriu mai mult, ma pregatesc sa plec la servici, revin de acolo!

La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!

Ioana 11+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

DanaAlex, La multi ani pentru Tiana Maria!
La targul din Rucar trebuie sa ajungi duminica pentru ca nu se tine in alte zile.
La multi ani tuturor Mariilor si Mariutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am mai adaugat la prima pagina o "sub-rubrica" cu mesaje mamici ref la nasterea la Euromaterna, deocamdata medajul Crixiei. va rog daca va aduceti aminte sa mai fi scris cineva detalii si aveti timp sa cautati mesajul, sa scrieti link-ul si il pun eu pe prima pagina (sau sa scrieti pagina unde era mesajul)
Eu sunt cam in criza de timp.

pe toate!

Ioana 11+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput