Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Salutare burtici!
Uka si Larisel multumesc Uka sunt chiar foarte dragute de pe site-urile astea hainutele

toate fetele!

in 14 saptamani!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dana,in cazul in care nu ai sesizat,am intrat special sa te corectez...tocmai pt ca spui ca stii ca abibrinza este cadru didactic si tocmai pt ca stii cum este sa scrii cu doi copii pe langa tine sa pe semi intuneric,nu-ti inteleg observatia fata de abibrinza....bineinteles ca nu sunt avocatul ei din oficiu,dar daca mie mi-asarit mustarul ma intreb cum s-o simti ea cand va citi?de cate ori ai iscat diverse controverse m-am abtinut mereu sa nu-ti zic nimic(nici eu nu stiu de ce),dar acum cand dragele mele fete nu mai scriu nici una aici(cred de asta nu ti-am spus nimic,din respect pt ele),sincer trebuie sa-ti spun ce am de zis?
a,si inca ceva,oare tu chiar nu-ti dai seama cand cineva nu te vrea?

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

]

mihaela770, bine ai revenit la topicul acesta, insa era de asteptat sa socializezi cu noi, sa feliciti proaspetele mamici si sa saluti copilasii nascuti recent, se serbeaza aproape zilnic cate cineva, discutam despre impresii variate legate de viata de mamica/sotie/femeie, si tu...hop ai aparut sa te iei de mine...nu e frumos.
...incercam sa discutam calm aici, in caz ca nu ai apucat sa citesti de doua capitole incoace, fara ranchiuni, complici, bisericute....

cauta sa ne cunosti si pe noi asa cum noi te cunoastem pe tine, e mai bine sa fim amice si nu sa cautam sa vedem in orice corectie un sambure de cearta si zazanie intre noi...sper ca mi-ai inteles punctul de vedere.

asa eram noi pana sa apari tu,sa ne corectez la fiecare litera mancata sau fiecare virgula uitata....
iar cu faza ca ma cunoasteti,cred ca aici te-ai inclus si pe tine aici,crede-ma,ca nu ma cunosti nici cat negru sub unghie...

a,si inca ceva:"copii din ziua de azi eechivalent cu copii xerox",iti spun ceva aceste cuvinte?poate detaliezi,daca tot corectezi tu pe toata lumea...si apropo de corectari cred ca nu ai aprofundat suficiet regulile acestui forum,cand ai aderat la el...
gravidute de constanta,imi cer scuze pt aceasta interventie,promit ca este ultima!gravidutelor le urez sarcina plauta in continuare,iar mamicilor multa sanatate la copilasi!

p.s.dana,vezi daca am vreo greseala de ortografie!cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&MBAZARUL LUI MIHAITA

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&MBAZARUL LUI MIHAITA[quote]citat din mesajul lui DanaAlex
...esti binevenita si tu printre noi, scrie mai des...socializeaza cu noi...povesteste despre tine, despre copii tai, despre mihaita (cu toate participam emotional si nu numai la problema voastra), cauta sa ne cunosti si pe noi asa cum noi te cunoastem pe tine, e mai bine sa fim amice si nu sa cautam sa vedem in orice corectie un sambure de cearta si zazanie intre noi...sper ca mi-ai inteles punctul de vedere.

.......
da-mi voie sa-ti spun,ca fetele de aici(stiu ele care),m-au ajutat enorm in problema noastra,cum iti place sa spui,insa nici una,dar nici una,nu a tinut a evidentieze lucrul acesta,asa cum ai facut-o tu(nu ca m-ar deranja cu ceva,asta este realitatea,avem nevoie de ajuotrul financiar al celor de langa noi,terapia fiului meu este foarte costisitoare);consider ca un om daca ajuta,ajuta ca asa vrea sau ca ii face placere sau ca poate,nu pt a iesi in evidenta cu ce a facut,ceea ce despre tine nu pot sa spun acelasi lucru,dupa aceste randuri,e clar ca te-ai alaturat fetelor,in ideea ca daca fac ele,hai sa faci si tu;iti dau cuvantul meu de om,ca voi gasi o cale sa returnez ceea ce mi-ai dat prin intermediul inei78!
salut mihaela 770,
normal ar fi sa ignor ce ai scris tu ca raspuns, cum de altfel voi si face partial, doua chestiuni vreau sa ti le lamuresc ca sa-ti fie clarificate de mine:

1. "a,si inca ceva,oare tu chiar nu-ti dai seama cand cineva nu te vrea?"

- draga colega de forum cu siguranta am constatat acum ca tu nu ma vrei prin forumul acesta, respectiv topicul prezent...insa DC este forum public, scrie fiecare unde vrea, indiferent ca e drag sau (ne)drag celorlalti membrii de topic.

2. "consider ca un om daca ajuta,ajuta ca asa vrea sau ca ii face placere sau ca poate,nu pt a iesi in evidenta cu ce a facut,ceea ce despre tine nu pot sa spun acelasi lucru,dupa aceste randuri,e clar ca te-ai alaturat fetelor,in ideea ca daca fac ele,hai sa faci si tu;iti dau cuvantul meu de om,ca voi gasi o cale sa returnez ceea ce mi-ai dat prin intermediul inei78!"

- nu inteleg cum ai ajuns la o asemenea concluzie, am participat la acea strangere de fonduri pentru mihaita,prilejuita de ziua unei colege de topic, cu o suma mica (prin ina78, pentru ca eram plecata din localitate), n-am facut parada de acest fapt nici aici, nici in alta parte, nu am pomenit nimic in raspunsul meu catre tine de asa ceva, te-am invitat sa ne impartasesti din experientele tale, pe motiv ca noi(respectiv toate cele care activam pe topic) discutam lejer de diverse chestiuni de doua capitole; ca returnezi sau nu e problema ta, ti-am zis si atunci pe topic cand tot insistai sa-mi multumesti, repet si acum...du-te la biserica si aprinde o lumanare pentru sanatatea tuturor si daca chiar ai chef de retururi, doneaza la o biserica acea mica suma...dumnezeu stie ca eu am dat acei bani cu inima curata si fara interes.
sanatate multa si doamne-ajuta!mentiune: eu una te cunosc din ce ai scris tu la semnatura, n-am avut placerea sa te cunosc personal, am refuzat atunci cand erai la ina sa stam de vorba telefonic pentru ca nu mi-as fi gasit cuvintele potrivite, donatiile le consider gesturi intime, am citit despre voi, nu-ti inteleg manifestarea asta de ura, aici este topicul gravidutzelor si mamicilor de constanta si ma incadrez in tema asta, cu voia ta sau fara...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

SELEN FELICITARI!! Bun venit pe lume micutei EBRU FATIMA!
Sa fie sanatoasa si tu la fel! Refacere usoara si mult laptic!
Am vazut si eu pozele, e o minune mica si tu arati foarte bine!

ADRIANA_4_YOU LA MULTI ANI!
Sper ca inca ne mai citesti si daca e asa, mai da un semn, mai spune-ne despre tine si fetita ta!

Multumesc mamicilor care au povestit despre cezariana si nastere, foarte interesant, am trecut si pe prima pagina acest capitol 65 cu temele de discutii. Stiu ca mamicile care nu mai intra aici ar fi avut si ele de zis lucruri foarte interesante, imi pare rau si imi e dor de ele, stiu ele care sunt..

Gravidutele Floricel si Happy Uka nu v-am trecut pe listuta pt ca nu am inteles daca doriti.
(scuze ca insist, dar asa im place sa vad o lista lunga cu gravidute! - mi se trage de la aspirante)

Va pe toate si va rog mult mult sa continuam tot in spiritul asta calm de doua capitole!

Ioana 11+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici, eu nu mai intru aici daca iar incep fazele astea.Nu am apucat sa citesc ...doar am sesizat ca e samanta de cearta si am scris.

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

DanaAlex, multumesc!Eu incerc sa iau orice critica ca pe una constructiva.Sincer, cand scriu pe forum , nu ma prea controlez, la clasa este cu totul altceva. Si eu am scris 'monstra' si 'clanxon'. Asa mi se parea mie ca suna.Nu cred ca o sa fiu in stare sa scriu 'niciun'.O sa vorbesc si cu profesorii de limba romana
(unul dintre ei fiind profesorul meu din generala care m-a invat sa scriu 'nici un') poate ma lamuresc ei.

Facem fan club Chazli?Eu nu ma mai duc la un alt doctor ginecolog.Spitalul de la noi e ok, dansul se perfectioneaza continuu, asa ca eu raman pacienta fidela.Cand am nascut a doua oara am stat in rezerva si a fost tare bine.Sa nu va fie frica de epiziotomie.Eu mi-am revenit foarte repede si exista si colac in caz de jena mai mare de la epiziotomie.

Sarcina usoara gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Eu nu stiam daca mai este timp sa ma treceti in lista..avand in vedere ca voi naste peste 8 zile ...
Glumesc, uitati datele mele:
DN:04.07.1977
UM:17.12.2009
DPN:23.09.2009
Cezariana programata pe 11.09.2009 - se va confirma ca ultimul control din 10 sept..inca nu e 100% sigur
Bebeloiul meu este fetita, are deja 3,2 kg..o va chema Carina-Maria, voi naste la Euromaterna cu dr Rusa. Cam atat despre mine, sa va mai zic ca am niste emotii cat casa? Sau ca timpul trece greu, ca ma dor toate cele? Neee..
Sunt optimista si fericita . Si mai ales nerabdatoare.
Multumesc pentru lista, si pentru raspunsuri.
Cine imi recomada un pediatru bun? Sau sunt pe dinafara, exista un topic numai pt asta? Daca da, sa fiu iertata
Va pup si sa ne auzim cu bine.

Uka, fericita 37+
Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria!
AMR....cam 15 zile

Mergi la inceput

salutare!!!
happy_uka...ce emotionant...incepe numaratoarea inversa...8,........vine Carina-Maria , stai calma, trec rapid zilele si noi suntem alaturi de tine....toate cele bune...
eu o am pediatra pe dna dr. munteanu eugenia, daca te intereseaza iti spun detalii.

Mergi la inceput

salutare abibrinza, ma bucur ca si tu consideri ca invatam unii de la altii, nu stiu daca a sunat aiurea, dar am scris-o fara sa caut sa jignesc sau altceva, pur si simplu....asa mi-a venit, de aceea mi-am cerut scuze si am facut-o ca pe o sugestie......daca aflii lamuriri cu noile modificari despre niciun si nicio (si mie mi-e greu sa scriu asa, deh...obisnuinta)...scrie aici sa citesc si eu, te rog...eu am intrebat-o pe o mamica-prietena ce are copilul prin clasa a Vi-a si mi-a spus asa a vrut academia romana pentru a nu mai exista confuzii...si nu sunt singurele modificari, mai stia ea ceva, dar nu sigur...

asa e cu colacul la epiziotomie, in spital exista si scaun special cu gaura, trece repede epiziotomia...eu militez pentru nasterea naturala, bineinteles cand e posibil, dar trecand prin ambele proceduri pot sa spun ca in ambele cazuri durerile inciziilor trec rapid si bucuria de a tine in brate copiulasul/ii (norocoaselor cu gemeni) e mai mare decat orice altceva, uiti orice altceva in acele momente...ufffff, cred ca ne e dor de bebe mic, mie imi e

toate cele bune...

Mergi la inceput

...hai sa lamurim si problema contraceptiei...eu am doi copii si oricat de mult ii ador pe cei mici si dumnezeu mi-e martor ca as mai vrea unul....dar parca nu ma mai incumet...
in iarna am posedat mirena si a fost bine ca nu mai stateam cu grija de zilele rosii din luna, dar m-am simtit rau si dupa 3 luni am scos dispozitivul...asa ca din ianuarie incoace...stau cu grija
momentan suntem cu caciulita, dar as vrea ceva mai complex...desi chiar pe dc este un topic ca dupa ce si-a legat trompele poarta o sarcina una din clegele de forum...eu am refuzat procedura aceasta, am mai pus intrebarea cu contraceptia, dar poate discutam mai pe larg acum...
sa ma duc si eu la dr-ul chazli...prea il laudati toate poate imi da el de cap cu contraceptia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Buna seara fetele!
Ioana merci! doresc sa ma treci si pe mine in lista, cum sa nu uite datele mele :
DN 12.05.1982
UM 31.05.2009
DPN 6-7.03.2010

toate burticile!

in 14 saptamani! Doamne ajuta!

Mergi la inceput