Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
[/quote]
salutare!!!!
uffff...copii din ziua de azi - invata din ce in ce mai putin - si profesorii lor ...
...nu te supara pe mine, am inteles mai demult ca esti profa de mate, parca la cernavoda....imi permit sa-ti sugerez, cred ca din graba tastarii ti-a scapat un i la vb a fi...
[/quote]
dana,zic eu,ca inainte de a corecta pe cineva cand scrie ceva gresit,mai bine corecteza-te pe tine!
nu mi se pare normal,chiar asa sa atragi atentia....oricine poate gresi sau manaca o litera cand scrie...ori nu se apasa bine pe tasta,ori din cauza faptului ca se scrie prea repede.....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Am lipsit, din motive tehnice .
Selen felicitari ptr bebelina!
Ioana, Larisel ,Ellanik ,domane ajuta de acum inainte !
Am citit rapid din urma, nu am reusit sa termin totul..am citit discutii despre cezariana.
Eu tot prin ceza am nascut, cu anestezie rahie, asa am cerut, stiam despre ce este vb de la operatia de menisc si apendicita.Clisma nu mi s-a facut inainte, toaleta(ras, frezat ) mi-am efectuat-o singura in dimineatza cu pricina si ele doar au verificat
Am intrat in sala de operatie la ora 11.30, la ora 11.35 Luca s-a nascut, la ora 12.10 eram deja in salon, la ora 13.00 a fosta dus ptr alaptat.
Eu m-am refacut imediat, in aceeasi zi, dupa amiza m-am dat jos din pat ,ama vut doar probleme cu ametelile, in rest ok. A doua zi de dimineatza am fost transferata in rezerva , am putut face dus, si am inceput sa ma misc incet -incet. Dupa prima masa consistenta efectiv am prins putere .
Luni m-am operat, joi am fost acasa, si in nebunia mea seara dadeam cu aspiratorul.
Vine targul, am vazut ca ne anunta dear-bambie,parca am retinut eu ....
Hm , m-as duce si nu m-as duce, ptr ca nu stiu ce mare afacere este, hainele sunt scumpe, la cat au de platit chiriile la standuri, si apoi de ceva vreme am pe cineva care aduce haine de copii, 0-5 ani, si prefer sa iau de la ea sau sa ii comand ei . Aduce si lucruri normale, de interior, fara fitze si pretentii, dar calitative dar si lucrusoare de "sarmale", exterior. AVIZ AMATOARELOR.
LA MULTI ANI cu intarzierei printesei SARA si printului MATEI !
Azi am fost cu Luca la analize( de rutina, de control), s-a comportat destul de bine la inceput, pana una din asistente a adus vb de tati .......si a inceput nebunia, tati nu venea( statea afara, ii era mila, frica, ca toti barbatii , el il striga si tot asa, intr-un final s-a linistita acasa si imi tot arata ca are buba.
Unde sunt mamicile noastre veterane? Angi, mav , cris, etc?
O ZI BUNA va doresc FARA EXCEPTII!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dear_bambie spune:
Lulu, multumim pentru pont!
babyboomshow.ro-pagina web a targului.
Eu am intrat pe unele site-ri si intr-adevar au niste preturi la hainute cam piperate!
Sunt cam speriata de cezariana si urasc clismele, sper sa nu fac...dar pentru bebelusi suport orice durere!
O zi cum va place!
26+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Ioanact spune:
Buna!
ellanik , abibrinza, DanaAlex - nu ai gresit, asa este..sunt sotie de preot. Doamne Ajuta! Multumim si pt vizionarea pozelor! ; dear_bambie , lulu77.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Floricel82 spune:
Felicitari Selen!!! La multi ani Ebru Fatima!!!
Sa va traiasca sa fie sanatoasa, Dumnezeu sa o ocrotesca si sa ii dea noroc!
Uka merci mult, iti raspund si eu intr-un final . Ma bucur mult de acesta sarcina din tot sufletul, la inceput imi era frica sa ma si bucur la cate auzisem cu avorturi spontane si alte nenorociri, mi-a fost si frica, acum cand am vazut ca am trecut de sem I, si ca bebe este bine sanatos mi-a revenit inima la loc cat de cat. Probabil si tu ai avut aceleasi temeri si de accea nu te-ai putut bucura. Sincer la mine linistea asta vine din suflet sunt atat de sigura ca totul va fi bine ... nu stiu de ce. Ma rog de multe ori pe zi la Dumnezeu si la fecioara Maria sa fie asa.
Ma rog pentru toate burticile
Fetele de unde va mai cumparati hainute inafara de Piata Grivitei si City Mall, eu caut iin disperare si nimic , daca ma puteti ajuta va rog
fetele, o zi buna!
lulu77 spune:
Floricel, ai incercat la Terranova? Acolo, marimile mai mari le poti folosii cu mare succes cand esti gravi.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
bun venit pe lume Ebru Fatima,( ce nume deoasebit)si felicitari Selen! la cat e de frumoasa micuta cred si eu k v-ati indragostit iremediabil....
Abibranza: n-am inceput inca scoala, desi ma batea un gand. facand socoteala insa la cat dau pe bona si la cat imi mai ramane din salariu, am ajuns la concluzia k nu se merita si in schimb nu vreau k briana sa-mi reproseze vreodata k nu am stat cu ea tot 2 ani k si cu darius. asa k de-abia in mai la anul voi incepe... In schimb am inceput meditatiile si imi fac o placere deosebita pentru k mai ies din cotidian, imi mai pun si eu mintea la contributie si mai scap de galagia copiilor( iese sotul cu ei la plimbare)
lulu: am vazut la pupicu un bluzon din care spuneai si mi-a placut mult. as vrea sa vad si eu hainutele daca spui k sunt preturile acceptabile...
madaluta spune:
acum pentru gravidute:
am vazut k va temeti de cezariana....
eu una as face la orice ora o cezariana, asa simpla mi s-a parut...nicio durere insuportabila, nicio problema dupa, parca nici n-a fost vorba de nastere...Pe mine cuvantul nastere ma facea sa ma gandesc numai la chinurile facerii, dar cu cezariana, parca a nascut altcineva in locul meu. Am facut rahie la ambele operatii, nu am facut nicio clisma pt k au fost programate, deci nu am mancat nimic incepand cu seara de dinainte si inca o seara dupa( asta a fost marele inconvenient- muream de foame dupa 48 h...)
a contat foarte mult si pregatirea psihica .In cea mai mare parte ii multumesc mamaciteipentru consiliere, dar si miepentru k am stiu k asta vreau de la inceput si am crezut k asta mi se potriveste cel mai bine....M-am chinuit aproape 9 luni sa o conving pe d-na L sa-mi faca cezariana,dar am reusit pana la urma.
Ambele operatii mi-au fost facut de d-l dr Lutescu, desi eu am fost pacienta d-nei L, dar in echipa dansilor cam asa se practica.dansa a fost mana a doua, la darius, iar la briana nu a putut ajunge.
hainute de gravida nu mi-am cumparat prea multe pt k m-am gandit k nu merita investitia. Am avut o salopeta de blug, niste raiati cu burta si niste blugi cu burta. In rest, bluzite de sezon. La darius mi-am facut si doua sarafane la o croitoreasa...
Floricel82 spune:
Lulu merci, terranova sunt singurii care mai au si pentru burtici, de acolo mi-am luat ceva dar foarte subtiri, dau tarcoale mereu pe acolo, poate poate gasesc si ceva mai grosut
astept targul din week-end de la centrul Expozitional Constanta pentru mamici si pitici sa vedem ce gasesc pe acolo.
in 14 saptamani! doamne ajuta!!!
happy_uka spune:
Multumesc fetelor prntru raspunsuri, sunt mult mai relaxata in legatura cu cezariana :)
Azi merg la control, poate se va fixa data "extractiei" si incep numaratoarea inversa..abia astept sa vad ..
Ref la haine, eu am comandat pe net in 2 sau 3 randuri, am fost f multumita, sunt cam scumputze e adevarat dar trebuie sa te simti bine lunile astea..cu haine frumusele, conteaza si asta.
va dau linkurile:
http://www.laredoute.ro/mamicibebelusi/34/moda-pentru-gravide.html
http://www.marialetitia.ro/
http://tarafashion.ro/romana/tara-produse/555/
Cam astea ar fi.
Spor la cumparaturi, va pup!
Uka, fericita 37+
Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria!
AMR....cam 15 zile