Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 11
creem spune:
Madaluta nu cred ca s-a dus...o are pe Briana scut
Eu am fost, dar am stat putin, ca am dat-o pe Sofia la cresa si n-a fost chiar "roz". Am gasit-o plangand rau, saracuta.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floricel82 Uka merci si eu! Sunt acum in saptamana 14 , mai am destul, rabdare cred ca am, nu am incotro. Este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si trebuie sa o traim si sa ne bucuram din plin de aceasta perioada. Este prima sarcina la mine si una foarte mult dorita si asteptata. Am in permanenta in suflet o bucurie de neimaginat, asta vreau sa ii transmit si eu bebelui, sa fie un bebe vesel asta cred ca simt toate gravidutele carora le doresc o sarcina buna si dusa la termen, si un bebe sanatos As vrea sa te intreb si pe tine Uka si pe celelalte fete, la cate saptamani ati simtit prima oara ca a miscat bebele si cum ati simtit?? va rog sa imi raspundeti, sunt tare curioasa si tot in acelasi timp si nerabdatoare sa il simt si eu pe bebelusul meu Va pup fetele, sa auzim numai de bine! |
Feliicitari Floricel pt atitudine! La fel am incercat si eu, sa fiu mereu pozitiva si vesela, fara griji inutile, am ras mereu...sa vedem acum ce ranjita va iesi papusa mea
In sapt 17 am simtit prima data miscarile ei foooarte finute,nici nu eram sigura ca este ea..niste fluturari, atingeri cum nu ai mai simtit, care se repetau seara tarziu ; ce frumos era, saream mereu amandoi pe burtica sa o simtim dar se speria..
Sunt irepetabile momentele aastea..bucura-te de ele..si daca vrei un sfat de la mine (eu regret ca nu l-am urmat cand l-am primit) : fa miscare, plimbari..eu sunt acum amortita,ma dor incheieturile,picioarele,ligamentele, tot..parte sunt normale banuiesc, dar dau vina si pe lipsa de miscare..asa ca...
Merci mult Mirela pt info! M-am linistit oarecum. Tu tot la Euromaterna ai nascut? Eu sunt la Rusa, tu?
Va pup pe toate, o toamna frumoasa !
Uka, fericita 37+
Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria!
AMR....cam 15 zile
dandusa spune:
Uka,
vroiam sa-ti raspund in legatura cu cezariana.nu m-a durut intepatura pentru anestezie.a fost un mic discomfort ca la orice intepatura.nu mi-a facut nici clisma.in schimb m-a ras.ma epilasem eu ca floricica,aproape de tot,dar m-a ras de tooot.dupa ce mi-a facut anestezia,mi-a montat o sonda pe care n-am simtit-o deloc.nu-mi simteam nici picioarele care zburau coordonate de tanti asistenta.in schimb mi-a fost f frica de ce va urma,pt ca eram treaza si amortita de la mijloc in jos si am simtit cand m-a taiat.au mai incercat,mi-a zis ca-s nu stiu cum.din cauza fricii sau organismul meu,anestezia asta nu a fost de ajuns,asa ca mi-a pus masca pe fata si in doua secunde am adormit,ce viataaaa,asa mai da!m-am trezit cand deja terminasera,copilul era dus de acolo.m-au dus la terapie unde am stat o noaptea si un pic.apoi in salon unde mi-au adus si copiloiul meu gigant
apropo de clisma.nu eram programata la cezariana,a fost de urgenta.in dimineata aia mancasem de toate,etc...si n-a contat...deci nu te stresa degeaba.
..............
la prima sarcina bb a miscat in saptamana 17,iar la a doua in saptamana 15
la ambele,am simtit cate un fluturas care dadea voios din aripioare.greu de explicat in cuvinte.senzaia aia pe care o ai,te anunta ca el este.n-ai cum sa dai gres.vei sti cand va misca,vei sti ca el a fost...
doamneee,ce dooor imi esteee...ca ieri a fost...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
andata spune:
Creem, stiu ca e cumplit de greu sa vezi pitica plangand, dar toti copilasii plang in primele zile. Le e frica probabil sa nu fie lasati acolo. In primele zile e bine sa o lasi pe micuta doar cateva ore si sa ii spui exact cand vii sa o iei ("imediat ce papi" sau "dupa ce dormi si te mai joci un pic, mami vine sa te ia"). Cel putin eu asa am procedat cu ai mei. In plus lor le-a dat voie educatoarea sa isi aduca si o jucarioara de acasa.
dandusa
doamneee,ce dooor imi esteee...ca ieri a fost...- ai grija, te rog, ce iti doresti, ca patesti ca mine cu bb3
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
larisel spune:
La multi ani Sara Gabriela de simonasima!
Mirela79 Eu intrebasem de album daca se merita pt ca ce am vazut pana acum prin oras mi s-a parut cam scumpicel, dar cred voi lua pana la urma (doua).
dear_bambie Multam de pontul cu baby expo. Tu cum te mai simti? Bb-ii ce mai fac?
Fetelor..ati inceput scoala? Voi sau copilasii vostri? Succes in noul an!
eliseiav Incearca pe net www.patutbebe.ro/patuturi-transformer.php" target="_blank">aici.
Si daca tot va e dor de senzatiile din timpul sarcinii...de ce nu veniti aici sa ingrosam randurile gravidutzelor de Constanta?
22+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Mirela79 spune:
Uka, eu am nascut acum 3 ani, cand nu exista Euromaterna. Si dandusa a facut un rezumat foarte bun al cezarianei. Nastere usoara!
Larisel, stiu ca in comert sunt tot felul de variante de preturi. Daca intri la mine pe blog o sa-l vezi pe cel ales de noi (mai bine spus primit cadou). Daca vrei poti sa sugerezi prietenilor ce sa cumpere pentru bebelusi. Si eu cred ca e bine sa faci doua albume. Fiecare cu albumul sau.
larisel spune:
Mirela79 Am frunzarit blogul tau...ai o printzesica frumushica foc. Dar m-am oprit ca am vazut la bunatati pe-acolo...tu le prepari pe toate?
22+
odiseea noastra
larisel spune:
Uff...iar m-au sunat de la cabinetul dnei dr L sa imi amane a doua oara programarea pt ecografia de trim.II la Euromaterna. Bine ca am apucat sa merg la Ciufu acum 2 saptamani cand m-au amanat prima data. Cica e plecata dr din tzara. Voi cele care mai mergeti la dumneai ...tot asa va amana programarile?
22+
odiseea noastra
ellanik spune:
Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa imi amane consultatia insa e drept ca nu m-am nimerit niciodata cand a fost plecata.Banuiesc ca e la vreun congres sau e plecata pt acreditarea aia a sectiei de FIV de la Euromaterna.Dar tu ce vrei sa faci Larisel daca tot ai fost la Ciufu?Doar eco simplu?
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Mirela79 spune:
Larisel, multumesc pentru aprecierile la adresa Mariei. Sa stii ca eu prepar toate bunatatile de pe blog, insa cu cateva exceptii. La cozonac si pasca inca nu m-am bagat. In rest productie proprie.