Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirela79 spune:
Uka, inainte de cezariana nu trebuie sa mananci sau sa bei nimic. De exemplu eu stiam ca a doua zi dimineata voi naste si seara de dinainte am mancat mai usor, iar dimineata urmatoare nu m-am atins de nimic. Clisma nu se face.
Selen80, admirasem si eu mai demult pozele de la nunta, dar am uitat sa-ti spun. Da' cred ca ati avut multi invitati. Am admirat-o si pe Ebru in pozele din burtica.
Am si eu o intrebare. Stiti pe cineva care vrea sa cumpere un patut de lemn care arata ca nou, dimensiuni 140x70 cm. Salteaua este facuta la comanda din iarba de mare.
Floricel82 spune:
Uka merci si eu!
Sunt acum in saptamana 14 , mai am destul, rabdare cred ca am, nu am incotro. Este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si trebuie sa o traim si sa ne bucuram din plin de aceasta perioada. Este prima sarcina la mine si una foarte mult dorita si asteptata. Am in permanenta in suflet o bucurie de neimaginat, asta vreau sa ii transmit si eu bebelui, sa fie un bebe vesel asta cred ca simt toate gravidutele carora le doresc o sarcina buna si dusa la termen, si un bebe sanatos
As vrea sa te intreb si pe tine Uka si pe celelalte fete, la cate saptamani ati simtit prima oara ca a miscat bebele si cum ati simtit?? va rog sa imi raspundeti, sunt tare curioasa si tot in acelasi timp si nerabdatoare sa il simt si eu pe bebelusul meu
Va pup fetele, sa auzim numai de bine!
larisel spune:
La multi ani! Matei-Cristian de irina81
22+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
floricel82 Se zice ca la prima sarcina primele miscari ale lui bb se simt mai tarziu, prin saptamanile 18-20. Si eu sunt la prima sarcina si am simtit initial ca niste pulsatii (sau batai de inimioara firave) la 17s, apoi ca niste bule de aer si acum simt lovituri cand bb-linele dau din picioruse sau impunsaturi usoare in zona manutzelor. Dar nu simt chiar zilnic si doar in anumite momente ale zilei timp de cateva secunde. Plus ca atunci cand pun mana se opresc din gimnastica...de aia tati nici n-a simtit inca agitatia din burtica lu' mami.
22+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
dear_bambie spune:
Buna!
Am intrat, sa va anunt, ca in weekend este targ pentru mamici si pitici!
Timp de trei zile, incepand de vineri, 4 septembrie, si pana duminica 6 septembrie, la Centrul Expozitional Constanta (vizavi de Hotel Malibu, Mamaia) se desfasoara targul “pentru mamici si pitici” Baby Boom Show, o manifestare expozitionala cu vanzare dedicata celor mici.
Expozantii vor imbia potentialii cumparatori cu hainute, jucarii, carucioare pentru copii si accesorii, leagane, articole pentru hranire si igiena dedicate celor mici si multe altele.
Programul de vizitare a targului este, vineri si sambata de la 10.00 la 19.00, iar duminica de la 10.00 la 18.00.
Pupici tuturor!
25+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Floricel82 spune:
Larisel multumesc pentru raspuns, mai am ceva inseamna ... eu credeam ca se poate sa simt si in sapt. 16 cam asa, citisem eu pe undeva, asta eacum astept si eu momentele astea , cu nerabdare
Multumim mult pentru informatie dear_bambie, chiar e pretioasa informatia
fetele
Mirela79 spune:
Am vazut ca acum cateva zile vorbeati despre albumul bebelusului. Vreau sa va spun ca tocmai ce am terminat de frunzarit albumul Mariei. Chiar ma uitam cu sotul meu si ne bucuram ca avem niste insemnari atat de pretioase. Va sfatuiesc pe toate viitoarele mamici sa tineti un astfel de album pentru ca tare mult o sa va bucurati cand o sa-l deschideti peste ani. Maria mea are 3 ani si deja citesc cu nostalgie ce facea la 3 luni sau la 5. Primele cuvinte nici nu le mai tineam minte, asa ca albumul ne-a facut sa radem copios. Daca nu le-as fi scris la momentul respectiv acum nu mi-as mai fi adus aminte cum ii striga Maria pe bunici.
madaluta spune:
matei de irina!
Floricel:la prima sarcina am simtit cam pe la 20 de saptamani miscarile lui darius. Poate le-oi fi sesizat si mai devreme, dar nu stiam ce sunt. la briana le-am recunoscut mai repede, pe la 17 sapt parca.
abibrinza spune:
Buna seara!
Madaluta, Creem, cum a fost prima zi la scoala?Eu m-am intors la scoala dupa 3 ani si jumatate si m-am simtit tare bine.Baietii au fost cuminti cu bona, chiar le-a placut de ea, pacat ca o am doar o saptamana.Bine-nteles ca ieri mi s-a imbolnavit Mihai, acum ii curge doar nasul, asta e, nu trebuie sa mearga totul bine.
La multi ani tuturor sarbatoritilor! Eu trebuie sa ma scuz dar chiar nu reusesc sa scriu.
Selen
Floricel eu am simtit ambii copii pe le 18 saptamani implinite de sarcina.
Numai bine la toti!