despre triregol

despre triregol | Autor: lavy@

Link direct la acest mesaj

buna dimineata.sunt noua pe aici.am o problema.iau triregol de 2 luni.m-am ingrasat vreo 2 kg si ma bucur.ca aveam 47 kg.dar mia aparut luna asta nodul la sani.si nu stiu de ce.va rog foarte mult sa imi spune-ti din ce cauza.va multumesc[purple]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cred ca doar un medic ginecolog, in urma unui consult direct, iti poate da un raspuns corect. Sanatate multa! (eu in locul tau mi-as face urgent programare sa ma vada un medic, m-as opri imediat din luat acele pastile si as cere medicului si un set de analize).

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din cauza Triregolului eu una am fost nevoita sa spun adio pilulelor. Luasem pana atunci altceva, n-am mai gasit in luna aceea si dr mi-a recomandat Triregol. Dupa primele 2 pastile mi s-a facut un rau groaznic, n-am putut manca nimic 2 zile, aveam o greata permanenta, cu tremuraturi & co. Nu stiu ce-a fost, dar ideea e ca de atunci nu mai suport pilulele, de nici un fel. Vomit imediat cum le iau.

Pt nodul mergi de urgenta la un medic, nu e de gluma. Poate fi din cauza pilulelor, dar poate avea si alta cauza. Bafta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavy@ spune:

multumesc mult pentru sfaturi.asa am sa fac.nu mai stau pe ganduri.o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

da. se poate. eu am patit asa si am renuntat la ele. dar numai dupa consultul medicului. pe mine ma si dureau nodulii.

Mergi la inceput