buna dimineata.sunt noua pe aici.am o problema.iau triregol de 2 luni.m-am ingrasat vreo 2 kg si ma bucur.ca aveam 47 kg.dar mia aparut luna asta nodul la sani.si nu stiu de ce.va rog foarte mult sa imi spune-ti din ce cauza.va multumesc[purple]
Cred ca doar un medic ginecolog, in urma unui consult direct, iti poate da un raspuns corect. Sanatate multa! (eu in locul tau mi-as face urgent programare sa ma vada un medic, m-as opri imediat din luat acele pastile si as cere medicului si un set de analize).
Din cauza Triregolului eu una am fost nevoita sa spun adio pilulelor. Luasem pana atunci altceva, n-am mai gasit in luna aceea si dr mi-a recomandat Triregol. Dupa primele 2 pastile mi s-a facut un rau groaznic, n-am putut manca nimic 2 zile, aveam o greata permanenta, cu tremuraturi & co. Nu stiu ce-a fost, dar ideea e ca de atunci nu mai suport pilulele, de nici un fel. Vomit imediat cum le iau.
Pt nodul mergi de urgenta la un medic, nu e de gluma. Poate fi din cauza pilulelor, dar poate avea si alta cauza. Bafta!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
da. se poate. eu am patit asa si am renuntat la ele. dar numai dupa consultul medicului. pe mine ma si dureau nodulii.