Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buba buna seara, ne primiti si pe noi in clubul ghioceilor? eu sunt iulia (mama) si bebe, malina-elena, care s-a nascut pe 21.04.2009. ![]() |
bine ati venit

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
bine ati venit ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |
Bine ai venit in club!

Eu tot ma pregatesc sa merg la culcare (sa ma culc adica)... si voi mai postati ceva.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Kea spune:
gata Monica, du-te la culcare, sa fim in forma pt maine cand ne apucam de Pilates. Dar mai bine de luni!![]()
4 luni
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Bine ai venit in club! ![]() Eu tot ma pregatesc sa merg la culcare (sa ma culc adica)... si voi mai postati ceva. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||
Bine ai venit in club! ![]() Eu tot ma pregatesc sa merg la culcare (sa ma culc adica)... si voi mai postati ceva. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Ayla, ai peste 3000 de postari pe DC....ce harnicutza ai fost...iti admir cele 4 stelutze...eu mai am mult pana sa mai primesc o stelutza...Si eu ma duc chiar acum la culcare...daca nu mai scrieti voi nimic
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Fetelor eru nu pot sa zic "de maine" caci maine merg la o nunta, poimaine la un botez
o s-o tin intr-un mancat ![]()
Fug si eu la culcare. David doarme demuuuuuult.
Pupici la toata lumea!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Kea gata Monica, du-te la culcare, sa fim in forma pt maine cand ne apucam de Pilates. Dar mai bine de luni! Keutu cheliutu 4 luni |
Aham, de luni. sau mai bine de "mrtzi"

Io incep sa ma "pregatesc" de acum.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Adee spune:
| citat din mesajul lui Kea pe mine nu m-a bagat nimeni in semana dar eu intreb la modul cel mai serios: copiii vostri adorm usor, fara maraieli? Keutu ziua adorame relativ usor, dar sera e un adevarat spectacol, cant tot ce-mi vine in cap, topai cu el prin casa, fac de toate pana sa adoarma. Keutu cheliutu 4 luni |
Mai nou, Ariana nu mai doarme in casa, fara cate o tura de scandal, decat daca suntem afara, la plimbare cu caruciorul (am gasit un traseu minune
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
Aham, de luni. sau mai bine de "mrtzi" ![]() Io incep sa ma "pregatesc" de acum. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Io mai bine mananc inghetzata si ma uit la voi cum va "pilitzi"
...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Ayla, ai peste 3000 de postari pe DC....ce harnicutza ai fost...iti admir cele 4 stelutze...eu mai am mult pana sa mai primesc o stelutza...Si eu ma duc chiar acum la culcare...daca nu mai scrieti voi nimic Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Da, iubire, bine ai zis pe DC, ca mai scriu si la alte subiecte.

Pupici la toate de noapte buna
si week-end placut (daca nu ne auzim maine).sa nu ma lasati sa am eu ultimul cuvant pe seara asta, da?