Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Veselie in baie si pupici de la Victor pentru mamicile din aceasta odisee.... Pentru Kea, te rog sa citesti comment-ul meu Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Lasa, na, ca si rochia-i de vina.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui saby Maine ma duc la analize, ma doare atat de tare rinichiul drept ca abia pot sta in anumite pozitii . Sper sa nu fie vreo infectie ca trebuie sa iau antibiotice Oricum trebuie sa vad neaparat ce e ca nu mai suport durerea, dupa parerea mea durerile de rinichi sunt printre cele mai rele. |
Ai stat in curent, aer conditionat, ai intrat incalzita intr-un spatiu unde era racoare? Ai grija la raceli, si daca te doare, sa nu cumva sa incalzesti zona, sa nu faci inflamatie. Si, da, repede la medic.
Pup si multa sanatate!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui olishka Mai fetelor cum mancati voi numai fructe si legume, ca mie in ultima vreme imi vine sa mananc numai dulciuri si prostii. Baaaag in mine toata ziua. Inghetata mananc de cel putin 2 ori pe zi ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Si eu ma intreb acelasi lucru...Ai vazut si tu ce brand serios de
am in poza data spre vizionare lui Kea...Cel putin la Focsani nu am sanse sa dau nici un gram...ba am luat deja inca 2 kg...
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Kea spune:
| citat din mesajul lui olishka Mai fetelor cum mancati voi numai fructe si legume, ca mie in ultima vreme imi vine sa mananc numai dulciuri si prostii. Baaaag in mine toata ziua. Inghetata mananc de cel putin 2 ori pe zi |
Olga, nu dispera, ca numai Bogdana mananca asa ceva. Monica mananca frunze.
Monica, eu nu ma mir, ca si mie imi casuna permanent pe cate ceva. Si am vazut ca de obicei organismul cere ce-i trebuie. Eu ma lipsesc fara nici un regret de carne, asa am fost intotdeauna, dar dupa ce m-am intors din spital simteam nevoia sa mananc la fiecare masa.
4 luni
olishka spune:
Lasa ca vii tu acasa si te pun sa fci genoflexiuni cu David in brate ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

gigelica20 spune:
Kea...si Pitonul face niste fitze seara la culcare...ma kinui cam 1 ora sa il adorm...aici la Focsani am un pat din acela mobil...si il pot legana usor cu salteaua...dar ce ma fac la Bucuresti? O sa fac hernie ridicand si zgaltzaind patul de lemn 
Uneori, cand nu e f obosit...isi mai canta si singurel...pana adoarme...si isi suge degetele pana la cot...si adoarme in final...dar nu functioneaza mereu...
Plus ca are o hachitza: din prima zi cand l-am adus acasa, i-am pus un scutec din finet in fatza suzetei ca sa nu ii cada din guritza si acum nu poate adormi decat daca...isi baga nasul in ceva, de preferat tot scutec din finet...
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui olishka Lasa ca vii tu acasa si te pun sa fci genoflexiuni cu David in brate Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pe mine sau pe Kea?
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Kea spune:
gigelica, si eu zic ca e de vina croiala rochiei.
Eu ieri am fost la cumparaturi si am probat si am tot probat si prin toate imi iesea burta. Si erau reduceri
4 luni
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kea
Olga, nu dispera, ca numai Bogdana mananca asa ceva. Monica mananca frunze. Monica, eu nu ma mir, ca si mie imi casuna permanent pe cate ceva. Si am vazut ca de obicei organismul cere ce-i trebuie. Eu ma lipsesc fara nici un regret de carne, asa am fost intotdeauna, dar dupa ce m-am intors din spital simteam nevoia sa mananc la fiecare masa. Keutu cheliutu 4 luni |
Da, Kea, nevoia de proteine. Eu toata sarcina nu am putut suporta carnea (ce sa spun ca si in sarcina tot frunze si ridichi am mancat, ca doar ziceam ca am in burta iepurasi

Olga eu nu suport dulciurile, nici sa simt miros de ciocolata nu pot. Cand am ramas gravida muream dupa o bucatica de ciocoata, asta a fost primul simptom, si primul dupa care am dedus ca sunt insarcinata (ca tati mananca ciocolata engros, deci fetele ii mosteneau preferintele culinare).
Daaa, inghetata nu refuz, si am mancat desi alaptam si nu a avut Luana nimic, e singura de la care nu am vrut sa ma abtin.
Asa deci, Kea, ne apucam de Pilates? De cand? De "maine"?