Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
La cat mai multe stelutze. Am adaugat in albumul Isabellei foto... oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar ![]() pentru: Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |

De piczo zici, nu?Ti-am setat putin pe acolo, sper sa nu te superi.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
alina.n spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 mai fetelor, ma speriati. pai eu am primit a doua oara deja banii. si alocatia si cic-ul. de fapt i-am cam si tocat pe cei de luna asta
![]() 25 martie 2009 |
Fericito!!!

Am o curiozitate asta asa ca sa stiu daca sa mai am sperante luna asta sau nu...iti intra si alaocatia si CIC in aceeasi zi?
A si inca ceva cele care nu mai alaptati cum ati facut sa eliminati complet lapticul din sani? Asta asa informativ ca eu vreau sa renunt la 6 luni.
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
simina_kin spune:
Fetele v-am trimis cartea "Mama si copilul" pe mail![]()

27+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Monnvas, ai reusit sa iei legatura cu PetraTudor in concediu? Ca n-a mai intrat de cand cu accidentul lui Bogdanel si tare-as vrea sa stiu ca sunt bine! |
Da, sunt OK. Ea e inca nelinistita si cand ajunge in Bucuresti vrea sa-l duca la eco. Grasutul papa fructe si cereale cu mare drag.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?
Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...
Si mie mi-au intrat ieri banii de CIC si sed in sectorul 3. E deja a doua oara pt mine.
Da, si alocatia si CIC intra in aceeasi zi.
Amu io am o idee de ce v-a intarziat unora CIC-ul. La un moment dat nenii care le calculeaza au incurcat niste fisiere si stiu ca gresisera inclusiv CIC-ul meu, adica vroiau sa imi dea ca in prima luna, cand primesti si retroactiv. Nu m-as fi suparat, da' dup-aia ii si vroiau inapoi. Si asa au gresit nush la cate persoane. Din pacate, aici nu e emoticon cu urechi cum e in Catavencu, 3 urechi pt barfa de bag mana-n foc...
In alta ordine de idei, iar o sa va parasesc o perioada, o sa mai citesc cand apuc, dar de scris mai greu. Ma asteapta un examen si am o groaza de lucru pt proiect. 
si s-aveti grija!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
ADA1974 spune:
Alina, da stau in sectorul 3 si am solicitat sa-mi vireze banii pe cardul de salariu (am atasat un extras de cont la dosar), si am luat cred eu, pe o parte din iunie si iulie (oricum sunt aproape 2 luni). Pe 8 aug nu aveam banii in cont, dar ieri am fost sa verific si am scos o parte din ei. Suna si intreaba. Ai numarul? Daca nu ti-l dau eu, ca parca mi l-a dat cand am depus dosarul (trebuie sunat in alta parte, nu unde am depus dosarul).
Monnvas spune:
Io stiam ca intra in fiecare luna pe 20.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume! |
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Pastilele se numesc Dostinex, stiu de la o prietena care a oprit alaptarea la sfatul medicului, pe motiv de lapte prea putin consistent. mami de Silvia Ioana |
Eu de Brocriptin stiu, dar Alina, cel mai bine sa consulti medicul pt ca orice ai lua, sunt niste efecte secundare.
E recomandat sa ablactezi treptat, sa bei mai putine lichide, cica naturist este ceaiul/tinctura de stevie si patrunjel, sa pui comprese reci, sa iti strangi sanii si sa nu mai stimulezi.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
simina_kin spune:
Lucia eu stiam de fiola cu vit K pt amanarea rusilor!!!!
DenisaMada iti poate confirma

27+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

si
ca am avansat la stelute albastre. 

Doamne ajuta!
;