Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

si ca am avansat la stelute albastre.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

La cat mai multe stelutze.
Am adaugat in albumul Isabellei foto...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

De piczo zici, nu?
Ti-am setat putin pe acolo, sper sa nu te superi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai fetelor, ma speriati. pai eu am primit a doua oara deja banii. si alocatia si cic-ul. de fapt i-am cam si tocat pe cei de luna asta
Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

A, si mi-au intrat banii pt CIC , am depus dosarul cam pe 10 iunie, si au intrat banii luna aceasta, si cei de la CIC, mi-au spus cand am depus dosarul ca o sa primesc banii in august si se pare ca au avut dreptate.

Si eu tot atunci am depus dosarul de CIC si mi-au zis ca in august vin dar inca nimic. Tu tot in sectorul 3 esti parca nu? Ai primit 85% si banii din urma?

Si Sophica sa se faca repede bine.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

25 martie 2009

Fericito!!!
Am o curiozitate asta asa ca sa stiu daca sa mai am sperante luna asta sau nu...iti intra si alaocatia si CIC in aceeasi zi?

A si inca ceva cele care nu mai alaptati cum ati facut sa eliminati complet lapticul din sani? Asta asa informativ ca eu vreau sa renunt la 6 luni.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele v-am trimis cartea "Mama si copilul" pe mail

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Monnvas, ai reusit sa iei legatura cu PetraTudor in concediu? Ca n-a mai intrat de cand cu accidentul lui Bogdanel si tare-as vrea sa stiu ca sunt bine!

Da, sunt OK. Ea e inca nelinistita si cand ajunge in Bucuresti vrea sa-l duca la eco. Grasutul papa fructe si cereale cu mare drag.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?
Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...

Si mie mi-au intrat ieri banii de CIC si sed in sectorul 3. E deja a doua oara pt mine. Da, si alocatia si CIC intra in aceeasi zi.

Amu io am o idee de ce v-a intarziat unora CIC-ul. La un moment dat nenii care le calculeaza au incurcat niste fisiere si stiu ca gresisera inclusiv CIC-ul meu, adica vroiau sa imi dea ca in prima luna, cand primesti si retroactiv. Nu m-as fi suparat, da' dup-aia ii si vroiau inapoi. Si asa au gresit nush la cate persoane. Din pacate, aici nu e emoticon cu urechi cum e in Catavencu, 3 urechi pt barfa de bag mana-n foc...

In alta ordine de idei, iar o sa va parasesc o perioada, o sa mai citesc cand apuc, dar de scris mai greu. Ma asteapta un examen si am o groaza de lucru pt proiect.

si s-aveti grija!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Alina, da stau in sectorul 3 si am solicitat sa-mi vireze banii pe cardul de salariu (am atasat un extras de cont la dosar), si am luat cred eu, pe o parte din iunie si iulie (oricum sunt aproape 2 luni). Pe 8 aug nu aveam banii in cont, dar ieri am fost sa verific si am scos o parte din ei. Suna si intreaba. Ai numarul? Daca nu ti-l dau eu, ca parca mi l-a dat cand am depus dosarul (trebuie sunat in alta parte, nu unde am depus dosarul).

Mergi la inceput

Io stiam ca intra in fiecare luna pe 20.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Pastilele se numesc Dostinex, stiu de la o prietena care a oprit alaptarea la sfatul medicului, pe motiv de lapte prea putin consistent.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?
Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Pastilele se numesc Dostinex, stiu de la o prietena care a oprit alaptarea la sfatul medicului, pe motiv de lapte prea putin consistent.

mami de Silvia Ioana

Eu de Brocriptin stiu, dar Alina, cel mai bine sa consulti medicul pt ca orice ai lua, sunt niste efecte secundare.
E recomandat sa ablactezi treptat, sa bei mai putine lichide, cica naturist este ceaiul/tinctura de stevie si patrunjel, sa pui comprese reci, sa iti strangi sanii si sa nu mai stimulezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lucia eu stiam de fiola cu vit K pt amanarea rusilor!!!!
DenisaMada iti poate confirma

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput