Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
ALINA sunt pastile pt asta, nush cum le zice, te poate lamuri SHASA. Chiar, mami de indieni, pe unde umbli? Te-au pus indienii la protap?Oricum, te declar mama eroina dupa 6 luni de muls...Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Pastilele se numesc Dostinex, stiu de la o prietena care a oprit alaptarea la sfatul medicului, pe motiv de lapte prea putin consistent.mami de Silvia Ioana
Eu de Brocriptin stiu, dar Alina, cel mai bine sa consulti medicul pt ca orice ai lua, sunt niste efecte secundare.E recomandat sa ablactezi treptat, sa bei mai putine lichide, cica naturist este ceaiul/tinctura de stevie si patrunjel, sa pui comprese reci, sa iti strangi sanii si sa nu mai stimulezi.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, AlmaIti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Stiu ca mai sunt unele, nu stiam cum se numesc Prietena mea a luat Dostinex si nu a avut niciun efect secundar. In alta ordine de idei, stiu pe cineva care a luat alte pastile, nu dostinex, si a suferit cumplit cateva zile, nu se putea ridica din pat, ametea, etc.Cel mai bine e sa mergi la medic, cum spunea si Ayla, sa-ti recomande el ceva, sa iti spuna ce si cum sa faci.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Alina si eu am luat pastile, regula nr 1 e sa mananci ceva inainte, sa nu le iei pe stomacul gol, caci dau ameteala, stari de lesin. Eu intr-o noapte n-am mai avut chef sa mai mananc, eram chiauna de somn si la urmatoarea masa a copilului am simti ca pic din picioare, m-am tinut de pereti pana in dormitor sa-l trezec pe barbatu-meu sa hraneasca copilul. Apoi trebuie sa porti un sutien care sa-ti tina sanii stransi si sa neaparat sa scoti putin cate putin din sani laptele (asta e sfatul meu). Mie moasa mi-a zis sa nu scot laptele, ca oricum n-am mult si se retrage, asa ca am ajuns cu la spital cu o mastita de toata frumusetea.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

si ca am avansat la stelute albastre.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

La cat mai multe stelutze.
Am adaugat in albumul Isabellei foto...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

De piczo zici, nu?
Ti-am setat putin pe acolo, sper sa nu te superi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Pe tine ma pot supara?De ce?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

A disparut toata lumea? Faceti baita la bebelusi? Sa-i pupati de la noi si sa le spuneti o rugaciune inainte de culcaremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu sunt prezenta..dar cred ca vb singura...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetelor, revin asa cum am promis cu imagini din ikea unde am fost sa vad de scaunele. Deci topul este urmatorul:
Locul 1
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#5372495700177229506

185 ron

Locul 2
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#5372495731802736786
155 ron

Locul 3
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#5372495780510531458
75 Ron

Maine mergem si in dragonul rosu sa vedem si acolo cam care e situatiunea
Personal mi-a placut cel de pe locul 1 ca era cel mai stabil. Lui bestioc i-a placut locul 2 drept urmare l-a si gustat nitel, iar lui tati locul 3 pentru ca era practic (din pacate plasticul ala imi da fiori)

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Fetelor, revin asa cum am promis cu imagini din ikea unde am fost sa vad de scaunele. Deci topul este urmatorul:Locul 1http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#5372495700177229506185 ronLocul 2http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#5372495731802736786155 ronLocul 3http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Scaunele?authkey=Gv1sRgCMeTvYuMleyRGw#537249573180273678675 RonMaine mergem si in dragonul rosu sa vedem si acolo cam care e situatiuneaPersonal mi-a placut cel de pe locul 1 ca era cel mai stabil. Lui bestioc i-a placut locul 2 drept urmare l-a si gustat nitel, iar lui tati locul 3 pentru ca era practic (din pacate plasticul ala imi da fiori)Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
locul 2 are Aris.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
eu sunt prezenta..dar cred ca vb singura...Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra
Nu esti singura. Sunt si eu prin preajma. Caut pe goagal un aparat foto ca l-am stricat putin pe al meu si imi trebuie urgent altul ca-mi ramane micuta nepozata. Si inca nu am imortalizat suptul degetelor de la picioare ma tem ca se lasa si pierd minunata amintiremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor stiti vreun tratament pentru cheloid (cicatrice umflata si rosie)?? am facut pe cicatricea de la cezariana un mic cheloid, si as vrea sa-i dau in cap pana nu creste mai mult; singurul care-mi inspira ceva incredere este un gel, cimeosil, dar e 200 ron la 14g ; daca stiti altceva, astept sugestii; altfel ma infgig si-l iau, ca nu vreau sa creasca mai mult

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

si eu sunt aici, cu un pahar de vin in mana, umplut pe sfert cu zgarcenie de sot, cica nu-mi da mai mult ca poate incep sa fac tumbe

4 luni

Mergi la inceput