Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Pe unde umblati, ati disparut sau dormiti in front?
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
ce frumos
-pana m-am trezit eu a si nascut deja , dar ce e cel mai important Felicitari Clodute multa sanatate sa aveti si sa va bucurati din plin de Karolina
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alecsxa0208 spune:
Neatza!! fara cofeina si cu mult lapte!
[red]FELICITARI CLODUTE SI BUN VENIT BB KAROLINA!!!
Tare m-am mai bucurat ca am mai vazut un bb pe listuza,e clar ca au inceput sa vina pe banda bebiciiii!Si saptamana viitoare avem treaba,de-abia astept.
Alex25 mersi frumos!Si cum procedez?Imi dai nr tau pe PM sau cum?
Aida,Daci,Camy nu pot decat sa va admir ca ati avut puterea sa treceti peste asa necazuri.Pot sa spun doar ca viata merge inainte cu bune si cu rele,si ca va/ne asteapta o perioada minunata,viata bebicilor nostri de-abia incepe si noi trebuie sa fim alaturi de ei.
Adela suntem pe pozitie sa scoatem agitatele,daca s-a lasat si burtik,e clar
Si eu am contractii dureroase de vreo 2 sapt,mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta.Trec de la sine si nu sunt regulate.Eu tot astept dopul,apa,ceva,sper sa nu ratez momentul ca la mine nu e cazul sa intru in travaliu,trebuie sa fac cezariana "la rece".
Am dormit in sfarsit si eu o noapte ca lumea,si tare bine e,am alta stare,conteaza enorm sa te odihnesti ca lumea.Weekendul asta as vrea sa plecam undeva la munte,asa de dimineata pana seara doar si nu departe de Bucuresti,ca s-ar putea sa fie ultimul weekend in 2 si vrem sa-l petrecem cum se cuvine
Am zis ca intru doar sa citesc si m-am intins cat o zi de post.
37 sapt+ cu Irina Maria
giuliella spune:
Citat: |
Hehe, asta da coincidenta! Ma bucur sa aud ca ma asociezi un pic cu ganduri asa frumoase, legate de sotul tau! O sa fie bine, stiu eu, o sa vezi! Nela, viitoare mamica de Ana, 34+ Manca-o-ar mama de strut! |
Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Oricum trebuie sa fim pregatite psihic pentru orice deci trebuie sa ma gandesc in toate felurile ca sa stiu in ce parte sa o iau in caz de urgenta.
Oana M sa stii ca am pus lista ta care se pare ca e destul de buna in emailul comun in notepad asa ca o sa ne fie mai usor sa o gasim si sa o si improspatam in caz de ceva.
Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)
lutoniana spune:
Felicitari mami Clodute curajoasa !!!!!
Bine ai veni pe lume bebelus cu nume minunat: Karolina
Fetelor sa stiti ca pe mine m-a impresionat foarte tare cum a spus ea draguta ca ii este frica si ca pleaca la spital si uite cat de repede a scapat
Adela da-mi voie sa-l citez pe sotul meu si sa-ti spun: "mai tine-te doua zile" ..si daca nu si nu ....noi suntem mai mult decat pregatite, fii curajoasa, or mai fi si altii in afara de femeia de srvici pe acolo
Cea mai fericita 37 + cu
alex25 spune:
Alecsxa, numarul meu il gasesti in lista care este postata pe mailul comun, dar daca iti este mai usor iti trimit si pe pm...numai sa imi spui!
Bbelusa cea iubita
crocodana spune:
neata, ce cafea buna am baut cu asa vesti!
Felicitari Clodute!!! Sa cresti mare, frumoasa si cuminte Karolina!
deschid eu prima pagina....vad bebe karolina..clodute...zic what?? nu avea aseara contractii adela? bineteles ca pana sa citesc toate cele 8 pagini am gasit datele adaugate de raluk cu ora nasterii si greutatea....great!! si f f f rapid!
eu azi merg la medic am 38 de sapt si 3 zile, mor de curiozitate sa vad ce zice! nu mai am nici un semn din cele sase chiar si cantarul arata mai mult azi dimineata..de dop nici vb..lene pe mine cat casa..burtica a mai cazut dar nu mult...vaginal discharge nu sunt..doar ca ma misc din ce in ce mai greu...lucru care nu ma impiedica sa stau cu orele la calculator sau sa ies un pic afara la plimbari scurte...s-ar putea totusi sa fie o provocare sa ajung azi la giulesti...desi ma lauda toti ca sunt brava simt eu ca mi-au scazut puterile fata de saptamana trecuta...
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
alex25 spune:
Crocodana, tinem pumnii ptr astazi la control!
Bbelusa cea iubita
Fragutza spune:
[red]Clodute, felicitari! Bebe Karolina, sa fii sanatoasa si cumintita si sa aduci numai bucurie parintilor tai![/red
]
Baby
37+ Natalia
NelaM spune:
Citat: |
Weekendul asta as vrea sa plecam undeva la munte,asa de dimineata pana seara doar si nu departe de Bucuresti,ca s-ar putea sa fie ultimul weekend in 2 si vrem sa-l petrecem cum se cuvine Am zis ca intru doar sa citesc si m-am intins cat o zi de post. 37 sapt+ cu Irina Maria |
Ce frumos, distractie placuta la munte!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!