Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Crocodana, tinem pumnii ptr astazi la control!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Alex, , am mari emotii!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Crocodana, tinem pumnii ptr astazi la control!

Bbelusa cea iubita

Alex, , am mari emotii!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Te cred si te imbrasisez din tot sufletul , eu am deja emotii cat casa si cand vad semnatura voastra ma trec transpiratiile, nu stiu ce o sa ma fac cand va veni momentul.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

[quote

Fetelor sa stiti ca pe mine m-a impresionat foarte tare cum a spus ea draguta ca ii este frica si ca pleaca la spital si uite cat de repede a scapat

[ Cea mai fericita 37 + cu

[/quote]

Da, si pe mine m-a impresionat tare mult mesajul ei.

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Croco bafta la control sa fie totul bine
asteptam vesti cand te intorci.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si o pt Raluk..varianta feminina a lui Catalin Radu Tanase!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aida da' tu cu semnatura aia ce faci ca parca aveam 3 zile diferenta intre noi si tu tot la 35 esti.....si eu azi am ajuns la 37.

Cea mai fericita 37 + cu

zau ca nu mai inteleg cum e cu numaratoarea asta , dar eu sigur duminica fac 36 de saptamani
De fapt la mine e buba ca DNP e la 22 sept , dar pt ca din start a zis ca imi face cezariana a zis ca peste 15 sept nu ma lasa ... cred ca aici era buba

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Si o pt Raluk..varianta feminina a lui Catalin Radu Tanase!

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aida da' tu cu semnatura aia ce faci ca parca aveam 3 zile diferenta intre noi si tu tot la 35 esti.....si eu azi am ajuns la 37.

Cea mai fericita 37 + cu

zau ca nu mai inteleg cum e cu numaratoarea asta , dar eu sigur duminica fac 36 de saptamani
De fapt la mine e buba ca DNP e la 22 sept , dar pt ca din start a zis ca imi face cezariana a zis ca peste 15 sept nu ma lasa ... cred ca aici era buba

Aha, acum am inteles ....ca a zis ca nu te lasa sa depasesti 15 sept....si asta e cu o satamana mai devreme
Poate nastem impreuna, ar fi super

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

am avut o noapte tare nasoala .. m-a pus necuratu' si am mancat aseara 2 linguri de fasole batuta cu carnat si ardei copt .. am baut vreo 2 pahare de apa rece .. apoi, am mancat niste fidea cu lapte si am mai baut un pahar de apa ... vai de stomacul meu .. nu va imaginati ce revolutie a fost .. dimineata nu am rezistat si am luat 2 imodium, sper sa fie ok ....

fetelor ce mai face MariaI? mai stiti ceva de ea? acum am citit ca bb a fost declarat "sanatos" de celebrup Iosup ... .. ufff Doamne ..

anamaria eu am facut ceza .. cu anestezie generala. dupa operatie, trebuie sa bei multa apa (eu am avut sticla de 2 l si o sticla de 0.5l din aia la care tragi dopul, nu-l desurubezi si mi-a fost mai usor sa iau sticla sa beau). de asemenea, e foarte important sa te dai cat mai repede jos din pat si sa mergi (stiu ca o sa vrei sa zaci caci e ff dureros si simtiti cum ti se crapa burta). de asemenea, sa ai carbune la tine caci o sa te doara burta si trebuie sa elimimi gazele .. daca iti vine de partz .. nu te abtine. mai sunt de folos supozitoarele cu glicerina caci vei iesi foarte greu in primele zile dupa cezariana. e bine sa ai la tine bomboane ptr gat ptr ca de la intubare o sa-ti vina sa tusesti si .. crede-ma .. e ultimul lucru pe care l-ai vrea cu burta taiata .. sper ca am fost de folos! eu am facut ceza la 22.30 si la 8 dimineata eram in picioare .. m-au dus la salon insa pana la 10 am stat pe marginea patului ptr ca nu puteam sa ma misc de durere ... apoi, mi-am luat inima in dinti, am fost la wc si apoi la bebita ..

sabina ma bucur ca se inteleg bebelinele!

am vazut ca ati vb de clisma ... eu nu am facut inainte de ceza insa de data asta voi cere .. ce m-a durut burta si ce greu am iesit afara dupa .. e cam nasoala procedura dar .. e mai bine ptr noi!

alexcsa s-a facut!

iulika nu mai plange mami! ia-ti ceaiuri de stimulare a lactatiei si pune pe bb cat mai des la san .. tine-l treaza, trage-l de nas, ciupeste-l de degete ... strange-l de degetul mare de la picior! hai ca o sa vina si lapticul ala mult .. dar, persevereaza si tine-l treaza, pune-l sa munceasca la tzitzi ca altfel se duce lapticul! nicholas e asa somnoros de la icter .. si eva a avut si a stat la lampa 2 zile .. e ff important sa-l trezesti la 3h sa-i dai papa.

lucia si eu vreau ceza la 40s .. sa sper ca ajungem acolo.

roxxy sa-mi spui si mie cum e pompa electrica de la primii pasi dupa ce o folosesti .. am vazut in carrefour la 115 ron si as vrea sa-mi iau. am vazut si sterilizatorul ptr microunde de la primii pasi .. e mare si incap si bibe de 330, dar culcate .. ala era 37 ron. din asta o sa iau.

raluk multumim de vestile despre ralu! lasa ca scapa ea din spital si o sa fie bine acasa. o sa aiba un pic de furca cu adinuta dar se rezolva si astea ..

trimit si revin!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata dragelor!!!
N-am mai intrat de 2 zile si am pierdut nasterea a doi bebelusi norocosi!! Asa ca permiteti sa urez si eu:

BUN VENIT PE LUME BEBE KAROLINA!

BUN VENIT PE LUME BEBE STEFAN!

38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput