Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Sa va spun despre mine si ma bag la recuperari de 4 capitole ca mama mama ce ati mai scris!
La control am constatat ca cu toate durerile mele menstruale colul este luuuung si inchis iar ratusca mea zapacita nu a coborat destul de jos Asa ca doctorul ne-a mai programat la un control pentru luni cand in functie de ce rezulta, vom stabili si ziua cea mare...Pana atunci, savuram asteptarea...
Ma bag sa citesc din urma ca-s tare curioasa si revin. Pupacim

38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sanatate multa Clodute!
Bun venit pe lume Karolina!
Ellenuta multumesc de sfaturi referitoare la operatie.

+ 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Ce-mi vad ochiiinca un bebe!!!!Karolina!!!!!!Bine ai venit pe lume!!!!Si la mamai refacere cat mai rapida!

Aveti dreptate fetelor cred ca de acum incolo urmeaza valul de bebelusi.

Si eu noaptea numai vise legate de nastere si de bebelusi am...cu gandul asta ma culc...cu asta ma trezezsc...

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Alex25 si Ellenutza,sunteti niste dragute ,da io habar n-am sa intru in lista aceea de pe mailul comun ca sa vad telefoanele,si cred ca n-am nici parola.Va rog,luminati-ma si pe mine daca puteti.
Crocodana,bafta la control!
NelaM,multumesc frumos!Sper sa ajungem ca vad ca iar am niste dureri si bb sughita de mama focului draga de ea.

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ellenuta, multumim mult pentru sfaturi, pentru cele ca mine care sunt speriate de moarte sunt excelente.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca pana recuperez eu, voi terminati capitolul ..

fetelor cu cezariene programate .. trimiteti pe PM ziua, ora si spitalul sa va trecem pe prima pagina, da?

pana acum am ..

santorini

24 august ora 10.00

techila

25 august, euroclinic

techiluta uff .. inca putin mami si scoti boraceii .. auzi .. spune-i sotului sa-ti ia de la farmacie o solutie mentolata .. o sa usture un pic dar e racoritoare .

wow .. ce grasuna e karolina! super!

alecsxa iti trimit acum parola de la mailul comun. intri acolo si e un mail cu datele de contact ale burticilor.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Alex25 si Ellenutza,sunteti niste dragute ,da io habar n-am sa intru in lista aceea de pe mailul comun ca sa vad telefoanele,si cred ca n-am nici parola.Va rog,luminati-ma si pe mine daca puteti.
Crocodana,bafta la control!
NelaM,multumesc frumos!Sper sa ajungem ca vad ca iar am niste dureri si bb sughita de mama focului draga de ea.

37 sapt+ cu Irina Maria

Ai pm de la mine!

App, ori nu vad eu bine ori nu te gasesc in lista...

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetili,
felicitari CLODUTE SI BINE AI VENIT, KAROLINA!!

eu, tot cu mancarimile mele, abia astept sa vina marti sa scap ca simt ca nu mai pot, am fost eu viteaza pana acum, asta mi-a pus capac. acum, ca bonus, mi-au aparut si bube pe picioare, mancacioase desigur...is terminata cu treaba asta, ma bag iar la un dus...
si la 1 plec la doctor si dupa aia o sa raman la munca pana la 6 ca n-are cine sa ma aduca acasa...cum naiba m-oi scarpina eu in biroul ala...nu stiu...
dar mai e un pic....

a, am uitat sa va zic, mi-am refacut hemograma, stiti ca aveam hemoglobina deosebit de mica.....ei bine, a crescut, era inainte 8.9 iar acum e 9. fain a??? dupa tone de fier pastile si fiole turnate in mine...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 4zile - azi e ultima zi de vineri ca 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ca n-am fost coerenta .. am avut sticla de apa plata 2l si o rugam pe asistenta si-mi umplea sticla de 0,5l dupa ce o terminam ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, la techila ora este 8!

Mi se pare super buna ideea, ca asa putem tine evidenta pentru galerie, sa nu ne incurcam sau sa uitam pe cineva....super!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput