Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hello!
Monis, asa zisesem ca pun poze,stiu,dar n-am avut timp si nici nu prea am ce poze sa pun.Ma credeti ori ba, da' eu n-am nici macar un colt de poza din concediuS-ar putea lesne spune ca n-am fost acolo,mai ales ca nici prea bronzata nu-s...asta e...Cred ca am vreo 2 cu burtica,de zilele trecute;le pun acum.
Super carutul!Imi placeNoi avem un Hauck sport acum pt Ducu si sunt f incantata de el.Iar pt bb am un Neonato 3 in 1,pe aceleasi principii cu ce ati mai aratat voi de la Chicco sau Inglesina.E usor de folosit si s-a curatat frumos;e ca nou.
Stephy,am sa incerc sa fiu mai activa,desi greu tin pasul cu voi.
Vorbeai intr-un capitol de cineva de pe forum care face wrap.stii mai multe detalii,ca si eu as vrea wrap de data asta?Am citit despre el si mi se pare super,fata de marsupiu.Eu am gasit la babycomfort pe site,parca,ceva la 120-130 lei,cam asa.Da,am verificat...175 lei,de fapt

Laura,(24+)Raluca si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LA MULTI ANI!!!!! RALUCI_B SA FII SANATOASA SI SA ITI DEA DOMNUL NUMAI BUCURII SI MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE LA MULTI ANI!!!!!

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

ANCUTZA_BRO chiar ca asa patesc si eu noapte cand mie lumea mai draga si dorm mai bine ba ma trezeste bebica,ba pipele,ba Andrei ma striga ca se sperie si tre sa ma duk la el si cand adorm si eu intr-un sfarsit e deja dimineata si se trezeste Andrei ca vrea sa se uite la Thomas la TV si ma terminat de tot si toata ziulika sunt naucita de cap

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

nu mi s-a parut deloc amuzant sa imi puna mana pe ea cineva, ca, de, e bun public, ca si nou-nascutul pe care toata lumea vrea sa-l pupe sau macar sa il atinga...

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Of,ca bine zici ,detest asta din tot sufletul.Moooooor daca imi pune mana cineva pe burta.
Dupa ce am nascut nu mai zic...telefoanele erau mai mereu pe silent,soneria de la usa dezactivata.Toate cunostintele vroiau sa il vada pe bb de parca era vreun exponat in muzeu.Bineinteles ca nimeni nu tine cont ca doarme,trebuie hranit,schimbat etc.Pe strada si necunoscutii te intreaba diverse si vor sa il atinga ,macar asa putin pe manute ca tot stau cu manutele in gurita si tre sa linga toti microbii.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Lauradi caut acum situl

_

Mergi la inceput

eu dupa ce il nascusem pe Andrei la fel toata lumea vroia sa puna mana pe el si eu ca sa ma lase in pace le ziceam "FACETIVA DRA SI VOI SI O SA VETI CE ATINGE" si altele imi ziceau ca,cum sa imi stric siluieta alta ca nu o sa mai aiba sanii cum ii are atunci si tot asa si eu le ziceam ca cand mor vedea pe mine cu vreo 20 de copii atunci or avea si ele copii.si acum altele fac avort altele care siau riscat siluieta si tot asa.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

http://sling.ro/Home.html

Acesta este.Afacerea este a unei foste memebre DC pe care eu am indragit-o foarte mult(desi ea nu stie asta) si stiu ca este foarte de treaba si serioasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

http://sling.ro/Home.html

Acesta este.Afacerea este a unei foste memebre DC pe care eu am indragit-o foarte mult(desi ea nu stie asta) si stiu ca este foarte de treaba si serioasa.

_

Saru'mana!Ma duc sa-l studiez.Tu iei de aici?

Laura,(24+)Raluca si Radu Mihai

Mergi la inceput

La multi ani RALUCI_B!!!!!!

Sa ai sarcina usoara pana la capat si nastere asa cum iti doresti,usoara usoara.
Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa iti umple inima de fericire.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Raluci_B , la multi ani!!!
Sarcina usoara in continuare si un bebe perfect!

------------------------
29+ David

Albume foto

Mergi la inceput