Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Katyuscha21 spune:
bebika al meu nu stiu cum se intampla ca incepe activitatea exact cand ma kulc si eu si toata noapte fac ture la wc si ma invart cand pe o parte cand pe alta ca na tre sa gasesc o pozitie sa ii placa lui bebe ca sa stea linistit sa pot si eu dormi si mai problema cu picioarele ca ma dor de la genunchi in jos de mor daca le pun pe perne ma dor mai tarebebe in timpul zilei e mai linistit cred ca ii palce cu masina ca misca nu are treaba si eu strang din dinti ca el se misca si mai trecem peste cate o groapa si ma apasa pe vezica si imi vine sa fac pe mine ca se mai intampla sa mai scap cate o pikaturadar asta e.si cam atat la noi.nu ma mai doare burta cum ma durea se mai intareste dar trece repede spatele de el nu mai zic ca e la ordinea zile sa ma doara si in rest nu fac nimik decat mancare acum am inceput sa o mai raresc si cu gatitul ca nu mai pot cateodata ma mai ajuta si sotul cand are timp si mergem inaite pana la capat
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
daca tot se vb de pusul mainii pe burtika eu ador sa ma mangaie pe burta daca sar putea non-stop nu mas supara delokdar saracul sot il pun sa ma mangaie pe burtika si sa vedeti mai fetelor ce discutie e inte bebeika si tati de nu va vine sa credeti si tati il mangaie si vorbeste cu el si el loveste ca mie imi rupe toate organele dar ce mai conteazasi tati adoarme cu mana pe burta eu si bebe il trezim ca trebuie sa mangaie burtika nu?
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
noapte buna la burtikutele care merg la o noapte linistita pt voi si bebelusi
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 bebika al meu nu stiu cum se intampla ca incepe activitatea exact cand ma kulc si eu si toata noapte fac ture la wc si ma invart cand pe o parte cand pe alta ca na tre sa gasesc o pozitie sa ii placa lui bebe ca sa stea linistit sa pot si eu dormi si mai problema cu picioarele ca ma dor de la genunchi in jos de mor daca le pun pe perne ma dor mai tare 28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Asa creste Andrei Burtica Aniversarea nuntii Bebica din burtica www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
si la noi la fel....deja am cateva nopri la activ petrecute in fata calculatorului...ma loveste asa de intens ca pana la urma trebuie sa ma scol...
Betty78 28+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Katyuscha21 spune:
cat mai avem si scapam de lovituri dar incem altele si mai si care is mai dureroase decat loviturile
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
laurairina13 spune:
Eu tot va aud ca va loveste de se vede asa vizibil si ca tatii comunica cu bebeii..a mea loveste, dar abia abia se vede ceva, si de fiecare data cand ii zic lu tasu' sa se uite la burta sa vada cum face fiisa balet, ca un facut, se opreste matza... Sper sa fie mai 'afectuosi' unii cu altii cand s-o naste!
Betty, ce face Mario? Ati inceput cu analizele, tratamentele?
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
Katyuscha21 spune:
numai noi am ramas undes celelalte cucuvele?
mai fetelor eu imi fac griji pt JAY nu a mai faost pe aici de multa vreme ce o fi cu ea sper ca e bine si ea si bebelina
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA imagineazati cum te-ai juca cu o minge de baschet dintr-o mana in alta daca ma crezi asa face burta mea cand bebe miscaeu srang din dinti tasu'rade de nu maipoate si mor de "nervi"
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
citesc si nu imi vine a crede
Parca vreau sa sper sa fie pe undeva o greseala tehnica desi stiu si ca Avalon si Ramonika au dreptate.
Chiar nu inteleg de ce,nu vad nici un rost.Sunt eu prea naiva?
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 bebika al meu nu stiu cum se intampla ca incepe activitatea exact cand ma kulc si eu si toata noapte fac ture la wc si ma invart cand pe o parte cand pe alta ca na tre sa gasesc o pozitie sa ii placa lui bebe ca sa stea linistit sa pot si eu dormi si mai problema cu picioarele ca ma dor de la genunchi in jos de mor daca le pun pe perne ma dor mai tarebebe in timpul zilei e mai linistit cred ca ii palce cu masina ca misca nu are treaba si eu strang din dinti ca el se misca si mai trecem peste cate o groapa si ma apasa pe vezica si imi vine sa fac pe mine ca se mai intampla sa mai scap cate o pikaturadar asta e.si cam atat la noi.nu ma mai doare burta cum ma durea se mai intareste dar trece repede spatele de el nu mai zic ca e la ordinea zile sa ma doara si in rest nu fac nimik decat mancare acum am inceput sa o mai raresc si cu gatitul ca nu mai pot cateodata ma mai ajuta si sotul cand are timp si mergem inaite pana la capat 28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Asa creste Andrei Burtica Aniversarea nuntii Bebica din burtica www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
parca ai descris mai sus o zi de-a mea obisnuita :) ... m-am regasit in fiecare propozitie si cu somnul si cu spatele si cu vezica si cu intaritul burticii si cu picioarele...tot aceleasi simptome le am si eu zi de zi...pe la 2 -3 noaptea bebita mea se trezeste si face o galagieeee... si eu deja nu mai pot de somn si ma chinui sa imi gasesc o pozitie, fatai o perna pe sub genunchi,cand ma linistesc imi dau seama ca trebuie sa merg la baie...si vin si o iau de la capat ... nu ma deranjeaza atat de tare ca o simt miscand pe bebe , cel mai nasol e cand ma loveste in vezica...am senzatia ca ma p.. pe mine :) ... but i love her
Anca 28+ Daria
POZE