Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

noapte buna, ma retrag si eu.....

24+
aniversarea nuntii noastre

sa-l ajutam pe Alex

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
vezi ca la ce raport de fetite cu baietei reiese din listuta, ma tem ca o sa fie cate o fata cu doi prieteni, nu invers...

Zici tu acuma si arati . Sa te vad ce ai zice sa vina la tine si sa-ti spuna: mama, ies cu 2 baieti . Sau sa-mi spuna mie.... taci ca trec la capitolul spaime

monis 28
acum si cu poze

as mai avea o replica la replica ta insa tocmai ce spusei mai sus ca e forum public si citeste dusmanii asa ca ma aptin

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Magda, exact chestia asta nu o suport nici eu...sa-mi puna mana pe burta....singurul pe care il las e al meu sot..cu toate ca si el o face cu teama...sa nu striveasca probabil ceva prin-nauntru ...

mie mi se pare o zona destul de intima....ca sa puna mana oricine, fara macar sa intrebe daca poate....din cauza asta io am sutuit un coleg de varsta maica-mii, fara nici o jena sau gand ca are aproape dublul varstei mele...n-are ce cauta cu mana pe burta mea. Punct. ..a la Avalon, asa

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika
S'apoi fiimea, merita toata atentia, nu asa..faramitzeeeeAsa ca...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

io vaz si stiu ..da' ce sa fac daca printu' meu e dorit de 2 domnisoare?

si ete ca se ofera si monis....bai..nu-mi miroase a bine...ma baga la idei de..."menaj".....asta apropos si de tuta aia cu ochii violeti

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

cica mi l-a rezervat Andrecluj, pentru Chiara....da' las ca io il las pe Rares sa aleaga ...poate le ia pe amandoua ....ce, nu s-a mai vazut baietel cu 2 prietene?..si o sa le iubeasca in mod egal..si o sa-l puna pe tac'su la cheltuieli duble

vezi ca la ce raport de fetite cu baietei reiese din listuta, ma tem ca o sa fie cate o fata cu doi prieteni, nu invers...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

bine mah, adica fi-miu e "faramitzeeee"......ok, am inteles....asta e...nu poate fi nimeni perfect....poate doar sa spere...

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ca tot vorbiti de pus mana pe burta pot sa spun ca ma enerveaza cumplit si imi da o stare de nesiguranta.

Eu acum seara imi admiram pozele din tineretze si ma gandeam ce slabutza si dragutza eram...uff fuse, fuse si se duse

Betty78 28+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
as mai avea o replica la replica ta insa tocmai ce spusei mai sus ca e forum public si citeste dusmanii asa ca ma aptin

Astept replica maine dimineata musai. Ai scapat doar pentru ca ai fugit la somn.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

faramitele pleaca la culcare......somn usor va dorim....sa fiti iubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Faramitze din atentia printului tau breee, ci ti sburlesti atataaa
Ioti' asa ar arata fiitu cu doua pretendente la tron

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bine mah, adica fi-miu e "faramitzeeee"......ok, am inteles....asta e...nu poate fi nimeni perfect....poate doar sa spere...

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput