Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
Ramonika, ce tare esti!!
Deja discutam de 'complot de stat', 'subminare'...
Cat e gluma, e gluma, dar deja aici dam in tragic...
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
Ramonika spune:
ionela - ai dreptate.
si eu am avut noroc cu sarcina, multumesc Domnului, n-am avut nicio neplacere in primul trimestru, acum ma mai dor shalele uneori, insa in afara de asta, nik... ceea ce ma bucura.
ma consolez si eu cu gandul ca la urma urmei nasterea e doar intr-o zi, o zi dintr-o intreaga viata de om, sper ca ziua aia sa nu fie atat de urata si sa fiu norocoasa sa scap usor si repede.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
krelia spune:
cica mi l-a rezervat Andrecluj, pentru Chiara....da' las ca io il las pe Rares sa aleaga ...poate le ia pe amandoua ....ce, nu s-a mai vazut baietel cu 2 prietene?..si o sa le iubeasca in mod egal..si o sa-l puna pe tac'su la cheltuieli duble
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Hai mai Krelia..da de ce ne privezi pe noi de placerea de al vedea pe fiitu cand s-o naste??? Pai eu cum ii mai fac lipeala cu fiimea? Sau e promis altei fitite de pe acilea si nu am retinut??? Acu..vb serios..daca o fi adev. ce ziceti voi si cineva face glume de astea proaste..deja am un gust destul de amar de cand cu 'discutiile' de mai demult pe forum..ma apuca lehamitea si imi vine sa dispar de tot de prin zona, ca nu ar fi prima tentativa.....Ce Doamne iarta-ma, o fi lumea asta atat de rauttacioasa?? Proaspata Doamna! Laura, 28+ Mara Teodora poze |
krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
magdaz_ina spune:
subscriu si eu la ideea cu miscarile lui bebe: la prima sarcina nu am putut sa ma bucur caci nu prea le simteam din cauza contractiilor; acum le simt dar inca nu m-am prins unde e farmecul "fluturilor din stomac", uneori se mai amesteca cu contractiile, uneori ma incomodeaza, uneori e f. dragut...
si desi imi place sa ma plimb cu burtica nu mi s-a parut deloc amuzant sa imi puna mana pe ea cineva, ca, de, e bun public, ca si nou-nascutul pe care toata lumea vrea sa-l pupe sau macar sa il atinga...
Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
nu stiu daca tine de religie dar la noi preotul a fost dragut, desi iarina avea 6 luni si era vara s-a multumit sa ii puna niste stropi de apa pe cap deasupra cazanului, poate putin si piciorusele, oricum nu vad de ce ai face copilul fleasca, doar e vorba de ritual si de ceea ce simbolizeaza, nu sunt adepta exagerarilor
Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006
monis5 spune:
citat din mesajul lui krelia cica mi l-a rezervat Andrecluj, pentru Chiara....da' las ca io il las pe Rares sa aleaga ...poate le ia pe amandoua ....ce, nu s-a mai vazut baietel cu 2 prietene?..si o sa le iubeasca in mod egal..si o sa-l puna pe tac'su la cheltuieli duble |
Lasa Krelia ca trimit si eu ajutoare
monis 28
acum si cu poze
Ramonika spune:
citat din mesajul lui krelia cica mi l-a rezervat Andrecluj, pentru Chiara....da' las ca io il las pe Rares sa aleaga ...poate le ia pe amandoua ....ce, nu s-a mai vazut baietel cu 2 prietene?..si o sa le iubeasca in mod egal..si o sa-l puna pe tac'su la cheltuieli duble |
vezi ca la ce raport de fetite cu baietei reiese din listuta, ma tem ca o sa fie cate o fata cu doi prieteni, nu invers...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
ionelamaria spune:
Ramonika sa nu uiti ca fetita ta e data.... ne-am inteles.... nu?
24+
aniversarea nuntii noastre
sa-l ajutam pe Alex
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ramonika vezi ca la ce raport de fetite cu baietei reiese din listuta, ma tem ca o sa fie cate o fata cu doi prieteni, nu invers... |
Zici tu acuma si arati . Sa te vad ce ai zice sa vina la tine si sa-ti spuna: mama, ies cu 2 baieti . Sau sa-mi spuna mie.... taci ca trec la capitolul spaime
monis 28
acum si cu poze
Ramonika spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Ramonika sa nu uiti ca fetita ta e data.... ne-am inteles.... nu? |
e data o data, a doua oara nu...
hai ca ma duc la somnic mi-am facut de cap ca-s singura acasa... imi iau motanul si ma bag in pat.
noapte buna tuturor!