PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI chiar ca ai avut curaj sa pleci cu copil strain in alta tara!!! Si gravida pe deasupra! Bine ca a iesit totul ok!
INGRID pare mai luminos livingul in pozele puse azi,o fi batut soarele Faine pozele cu fetele,mi-au placut ce se mai tzucau Super ca a facut Diana ta deja puzzle de 100 singura! Diana mea are de maxim 60 de bucati ,dar nu l-a facut niciodata singura pana la capat ca de obicei lua setul,facea intai pe cel de 24,apoi pe cel de 35 ,apoi pe cel de 48 cu chiu cu vai si in final ... se plictisea si nu mai avea chef de nicio culoare de cel mare de 60 !!! Si niciodata nu voia sa se apuce direct de ala de 60,ca probabil daca e set ... in set le rezolva Metodica si organizata precum mine fata

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

DENISA imi pare rau de Emma sa ii treaca indigestia.Si tu relaxeaza-te la cabana din plin,ca acusi ajunga iar acasa strumfii si o iei de la capat!

Mai care aveti idee ce e interzis sa mananci ca sa nu faca bebe colici? Ca io am mancat si la spital 5 sarmale aduse de mami,dupa care ma suna disperata ca le-am mancat? Ca nu stiu cine i-a zis ca nu am voie si ea nu s-a gandit ... ha ha le inghitisem urgent deja Fructe am voie? Ca aseara am mancat prune si zmeura,azi struguri si piersici,astea sunt ok?
BRANDUSA tu te ti de "regimul anticolici"? Ca io la Diana nu tin minte sa ma fi tinut ,dar a si avut colici la greu saraca .Eu si o cafea pe zi beau,adica ceva gen ca o incep dimineata si o termin spre seara din cana
Uite ca azi am uitat si de multivitamine ,Ca si Fe ... le iau acum.Rau e cu memoria de gravida si mama de bebeloi

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Moni mie toata lumea imi spune ca seamana Ianis cu mine...probabil... dar la fire e combinatia dintre mine si mitica adica...io agitata si mitica e mai calm dar la migaleala e fix ca amandoi...Iarina nu stiu cu cine naiba seamana asa de imprastiata, defapt cred ca cu tata-so ca el mai uita sa isi stranga lucrurile

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

ALI nu stiu la fire,dar fizic Iarina semana pe taica-su si Ianis pe tine,eu asa zic! Sunt curioasa si eu de Tudor ce moaca o avea: de obicei fetitele isi pastreaza si la maturitate fizionomia din copilarie,dar baietii se schimba foarte mult in timp.

Am plecat la nani,ca maine am zi plina: doua ture de musafiri dupa-amiaza si seara,iar dimineata sper sa iesim la plimbare daca ne trezim la timp (mai matinal) si odihniti ... ca io pe asa caldura ca azi nu mai ies
Noapte buna!

Mergi la inceput

Ah ca am uitat ceva : am incercat azi sa intru in niste rochii usoare de vara si ... nu mi-am putut inchide fermoarele pe motiv de ca la talie incapeam bine mersi! Asa cevaaaa Doar intr-o rochie de vara incap,in afara de cele de gravida evident.Si in cele mini de strand incap,dar eu ma refer la rochii decente de strada . Trebuie sa trec la fuste si pantaloni pescaresti ... e jale prin dulapuri,nu mai stiu ce si cum mi-e bun,cred ca mi-ar trebui o zi intreaga sa fac probe si sa le mut la indemana.Si pana atunci trece vara
hai ca macar am terminat de papat ciorchinele de strugure scriind si mesajul asta.
Fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moniii, inca pe baricade??
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Legoland15Aug2009# ........cum ne-am sarbatorit noi acu o saptamana.
Maine plecam la socrii la botezul nepotelului. Pana acum am prajiturit si am reusit intr-un final sa ma vopsesc si pe par.!!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Buna dimineata! Nimeni la o cafea?
MIRA wow ce fain arata LEGO-LAND ala!!! Trebuie sa i-l arat si la husband! Si tu stii sa conduci barca? Distractie placuta la botez! Si sunt pe baricade ,da ca deocamdata ca si la Diana,mami vine si imi gateste, husbandu' e cu curatenia, cumparaturile, platile si alte comisioane ... iar eu numai cu bebe.Mai huzuresc io cateva zile si ma apuc de acte,ca deja s-a adunat un maldar de nu-i adevarat

Noi am dormit bine,in sensul ca la un moment dat (habar nu am ce ora) cand a miorlait Tudor l-am luat cu mine in pat la alaptat,dupa care am adormit amandoi ... iar la alt moment dat cand a scancit iar,l-am schimbat la celalalt san si dupa ce-a supt o vreme m-am ridicat si m-am uitat la ceas,era 5,30 ... eu credeam ca e vreo 2-3 eventual L-am schimbat,l-am pus la el in patut si iar am adormit pana pe la 8 cand a inceput iar sa se miorlaie de-a trezit-o si pe Diana.Dar am rezolvat,ea cu bibele de lapte,el iar langa mine la tzatza si-am mai lalait-o pana la vreo 9 asa.Deci deocamdata poate dormi Diana bine-mersi in patul ei.Mai greu o fi daca or sa apara colicii,dar pana atunci poate se mai plictiseste de bebe si o sa vrea sa mai doarma si la buni.Acum am trimis-o la joaca cu taica-su,iar eu cu Tudor p-aci,care numai in brate vrea L-am pus in carucior,il fatzai un pic,atipeste si dupa 15 minute iar chitzaie
BRANDUSA la tine tot asa program horror e? Nu s-a mai reglat programul? Colici are? Poze cand ne pui?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Pun aci mesajul Ursulinei care vad ca a aterizat la subiectul vechi

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Buna dimineata

Da Raisa va merge la gradinita din toamna, tre sa dam pe acolo sa vedem cand incepe.

Denisa ti-ai tras amant?

Ingrid nu mi-e frica ca daor am mai facut 1 ci doar ca tre sa ma milogesc de profi sa fac prezenta doar spectator ... ginecologul mi-a interzis efortul inainte de a ramane gravi ca stie cu ce ma ocup, fac. de educatie fizica.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

URSULINA chiar ca e distractiv la fac.de ed.fizica daca vei fi gravida Noroc ca ai multe examene luate la kineto ce le poti echivala acum. Deci urmeaza emotii cu gradi la voi! Abia astept sa vad cum o fi! Si la voi si la Ingrid! Care mai merge in premiera? Sabina de Irina probabil ... si Nicolas a lui LILI ! Trebuie sa bagam majorete pentru ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Premiera nu prea este ca a mai fost si anul trecut, dar nu la aceasta gradi. Dar anul asta poate sa urle sa faca, ca trenul ca nu o mai retrag de la gradi.

Mergi la inceput